Campusudvikler

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Campusudvikler
KADK søger en erfaren arkitekt med høj æstetisk sans og stor erfaring med projektledelse til en nyoprettet stilling som udvikler af Campus. Stillingen ønskes besat pr. 1. juni 2020 eller snarest muligt derefter. Ansættelsen vil være for en 5 årig periode, med mulighed for forlængelse.

Du vil indgå i et kreativt miljø på KADKs Campus på Holmen i København og i Nexø på Bornholm, som skal udvikles, så de udgør de bedst mulige rammer for studerende og medarbejdere. Campus skal transformeres så de i langt højere grad synliggør de aktiviteter inden for uddannelse -forskning -og kunstnerisk udviklingsvirksomhed, der finder sted.

KADK har en vision om at uddannelse, forskning og KUV på KADK skal være på højeste internationale niveau og bidrage til at vi når FNs 17 verdensmål, herunder bidrage til samfundsmæssige forandringer, som understøtter et godt liv for alle og en bæredygtig planet. Du vil med dit arbejde medvirke til at nå disse mål.

Om stillingen

Vi har store ambitioner med vores Campus, som skal udvikles til at være mere bæredygtig, understøtte vores fagligheder og optimere pladsanvendelsen. Du skal derfor være god til at inddrage vores ca. 1500 studerende og ca. 300 medarbejderårsværk i udviklingen. Du skal understøtte de forskelligartede miljøer på KADK og få dem til at spille sammen inden for de fysiske rammer og du skal kunne styre en bred portfolio af mindre projekter fra idé til realisering. Da en del af opgaven handler om at gøre Campus mere indbydende for gæster og samarbejdspartnere, skal du også kunne kommunikere bredt til erhvervsliv, myndigheder, mm.

Stillingen er placeret i en ny enhed, som bl.a. kommer til at arbejde med erhvervssamarbejde og du refererer direkte til lederen for denne enhed. De øvrige områder i enheden er vores laboratorier og værksteder, efter- og videreuddannelse og projekter tilknyttet Laboratorium for Innovation og Kreativitet Danmark (LINKED) i samarbejde med Erhvervsministeriet og Uddannelses- og Forskningsministeriet.

I enheden vil du bl.a. få et tæt samarbejde med en nyansat partnerskabsansvarlig, som har til opgave at skabe en strategisk tilgang til partnerskaber og fundraising, og som skal facilitere dette på tværs af vores uddannelser. Du vil desuden få et tæt samarbejde med vores enhed for IT og Campus.

Arbejdsopgaver

Dine opgaver vil bl.a. omfatte:
• Deltagelse i og ledelse af udviklingsprojekter med inddragelse af medarbejdere, studerende, eksterne myndigheder og udlejere med flere.
• Udvikling og gennemførsel af projekter som kan synliggøre fagligheder på Campus
• Projektledelse på strategiske projekter som fx ny Campusplan; flytning af de konserveringsfaglige aktiviteter til Campus Holmen
• Samarbejde med kolleger om fondsansøgninger som kan finansiere nye løsninger
• Facilitering af udvikling af bæredygtighedsløsninger
• Indretningsopgaver
• Retningslinjer for vedligeholdelse og udvikling af interiør, skiltning, mm.

Vi tilbyder et kreativt, engageret, udviklende og visionært uddannelses- og forskningsmiljø, hvor der er udsyn til verden, bud på løsninger og høje ambitioner. Vi lægger vægt på et godt kollegialt samarbejde med rum til gensidig inspiration og sparring. Da der er tale om en nyoprettet stilling, vil du i høj grad selv kunne sætte dit præg på den.

Kvalifikationer
• Du er uddannet arkitekt og har erfaring fra tegnestue, en offentlig myndighed eller institution, gerne med opgaver relateret til uddannelses- og forskningsinstitutioner
• Du brænder for udviklingsopgaver, ser nye muligheder og griber dem
• Du har stor erfaring indenfor projektledelse og forandringsprocesser
• Du har erfaring fra samarbejde med erhvervsliv, myndigheder, m.fl.
• Du er god til at samarbejde med flere typer af mennesker og generationer, herunder kolleger inkl. de, som har dybe kompetencer på de områder, du kommer til at arbejde med
• Du er god til at netværke og kommunikere
• Du er resultat -og løsningsorienteret
• Du kan formulere dig mundtligt og forståeligt på både dansk og engelsk

Ansættelsesforhold
Ansættelse og aflønning sker som chefkonsulent i henhold til organisationsaftale mellem Finansministeriet og AC- organisationerne. Fastsættelse af lønnen sker efter konkret forhandling og vil tage udgangspunkt i et niveau på 627.012 kr. årligt inkl. pension i aktuelt niveau (pr. 1. april 2020). Forhandling af tillæg sker efter kvalifikationer.
Stillingen vil i første omgang være begrænset til 5 år. Der vil dog være mulighed for forlængelse.

Krav til ansøgning
Ansøgningen sendes elektronisk via HR-manager gennem linket ”ledige stillinger” på www.kadk.dk, så den er KADK i hænde senest mandag den 14. april 2020 kl. 9.00
Ansøgningen vedlægges eksamensbevis, CV samt evt. referencer, karakterudskrifter el. lign.

Vi forventer at holde første samtalerunde i uge 17.
Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til den kommende leder af den nye erhverv-enhed, Irene Lønne på tlf. 4170 1754, mail [email protected].

Vi opfordrer alle kvalificerede uanset køn, religion eller etnisk oprindelse til at søge stillingen.

Om KADK
Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering er en videregående uddannelsesinstitution, der er etableret ved en fusion af Kunstakademiets Arkitektskole, Danmarks Designskole og Kunstakademiets Konservatorskole i sommeren 2011. Uddannelserne er moderniserede og tilpasset de europæiske aftaler om uddannelsesstruktur og udvikling (Bologna-aftalen). Læs mere på www.kadk.dk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Arkitekt", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.3.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Arkitekt
  • København K
  • Tirsdag den 14. april 2020

Lignende jobs

  • Managing Architect

    Har du solid erfaring med at drive udviklingen af komplekse IT-systemer? Og har du lyst til at være med til at levere nogle af de mest banebrydende IT-løsninger i Danmark? Så er du måske vores nye .
    • Arkitekt
    • København
    Få mere info
  • Managing Architect til [xxxxx]s Data Management

    Brænder du for at levere komplekse, samfundskritiske og banebrydende dataløsninger? Besidder du høj teknisk faglighed og har evnen til hurtigt at opnå forretningsforståelse? Kan du håndtere hele lø..
    • Arkitekt
    • København
    Få mere info
  • Senior Architect

    Har du erfaring med udvikleropgaver og lysten til at udarbejde løsninger til samfundskritiske problemstillinger? Kan du overskue hele løsninger - fra CI og udviklings-frameworks til integrationsdes..
    • Arkitekt
    • København
    Få mere info
  • NOVA5 søger arkitektpraktikant til foråret 2025

    ER DU VORES NYE ARKITEKTPRAKTIKANT OG VIL DU GERNE PRØVE KRÆFTER PÅ EN TEGNESTUE?I NOVA5 søger vi en Arkitektpraktikant til foråret 2025. Praktikpladsen tilbydes i en periode på 4-5 måneder.S..
    • Arkitekt
    • København Ø
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som arkitekter i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte arkitekt i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal arkitekter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte arkitekter i København K over tid

Dato Alle jobs som arkitekter
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0