Konkurrencelandskabsarkitekt til nyt landskabsteam i København

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Er du landskabsarkitekt, og ønsker du at være en del af en landskabsafdeling, der skaber prisvindende landskabsarkitektur i både ind-og udland? Er du drevet af en høj faglig standard og lysten til at være med til at bygge noget nyt op? Så er du måske den nye kollega, vi søger til vores nystartede team af landskabsarkitekter og urbane designere i København.

Hvad kan vi tilbyde?

Du bliver en del af en landskabsafdeling med en høj faglig standard, der løser spændende og ambitiøse landskabsprojekter i ind- og udland. Du kommer til at indgå i et team af dygtige kolleger, der samarbejder på tværs i en professionel og kollegial atmosfære. Din hverdag vil være varieret med udgangspunkt i et bredt fagligt spektrum af opgaver og ansvarsområder.

Dine primære opgaver vil være:

  • Skitsering og konceptudvikling af konkurrence- og udviklingsprojekter
  • Koordinering af processen for dialogen mellem samarbejdspartnere

Du bliver både en del af et nyt landskabsteam og samtidig en integreret del af vores Københavnske konkurrenceafdeling bestående af dygtige og dedikerede arkitekter. Som en del af vores nye team får du også mulighed for at sætte dit faglige og kollegiale præg på opbygning og udvikling af en ny landskabsafdeling i København. Størstedelen af teamet samt landskabsafdelingens ledelse sidder på vores tegnestue i Aarhus. Derfor får du et tæt og løbende samarbejde med både ledelse og kollegaerne i Aarhus.

Du vil opleve et stort fokus på at sikre din videre faglige udvikling. Det sker gennem efteruddannelse og studieture, men lige så meget i den daglige sparring, feedback og de faglige drøftelser, som er en integreret del af vores kultur.

Hvem er du?

Din baggrund er akademisk uddannet landskabsarkitekt, arkitekt eller urban designer. Du har 3-5 års erfaring med både skitseringsprojekter og udarbejdelse af konkurrenceprojekter i forskellig skala. Du motiveres af at arbejde på tværs af både arkitektur, byrum og landskab. Du arbejder selvstændigt og målrettet og har erfaring med at styre konkurrenceprojekter og udviklingsprojekter.

Du er konceptuel og analytisk stærk. Du har en klar grafisk profil der enkelt kommunikerer dine landskabsfaglige prioriteter og visioner. Du er engageret, har noget på hjerte og du vil være med til at ændre sammenhængen mellem bygning og landskab. I din tilgang vægter du det gode samarbejde med bygherre, samarbejdspartnere og kollegaer højt.

Vi forventer, at du er på brugerniveau inden for Rhino, AutoCad, Photoshop, Illustrator samt InDesign. Desuden har du alm. færdigheder i Office-pakken samt gode mundtlige og skriftlige færdigheder i dansk og engelsk.

Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 15.09.2021
Vi indkalder til løbende samtaler.
Tiltrædelse: Hurtigst muligt
Arbejdssted: København

Stillingen er 37 t/uge, og vi tilbyder løn efter erfaringer og kvalifikationer

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås hos afdelingschef for C.F. Møller Landscape & Urbanism Lasse Vilstrup Palm, tlf.: 3016 8473 eller mail [email protected].

Hvem er vi?

C.F. Møller er en af Skandinaviens ældste og største arkitektvirksomheder. Vi arbejder med et meget bredt spekter af opgaver - fra programanalyse, byplanlægning, arkitektur og landskab til udvikling af byggekomponenter og design. I dag har tegnestuen ca. 350 med­arbejdere fra 18 forskellige lande.

C.F. Møller Landscape & Urbanism er en fuldt integreret del af C.F. Møller Architects, og afdelingen løser både selvstændige og integrerede opgaver inden for et bredt fagligt opgavespektrum og i alle skalatrin. C.F. Møller Landscape & Urbanism er, som en af de eneste landskabstegnestuer i Norden, naturligt linket til det at arbejde med og forstå bygninger i landskabet, og vi prioriterer derfor at tænke og løse opgaverne med udgangspunkt i en integreret og helhedsorienteret tilgang, hvor bygning og landskab hænger uløseligt sammen. Denne særlige tradition præger vores hverdag, og er en afgørende del af afdelingens udvikling og fortsatte succes.

Vi har hovedkontor i Aarhus og afdelinger i Aalborg, København, Oslo, Stockholm, Berlin og London. Læs mere på www.cfmoller.com og følg os på Facebook, LinkedIn og Instagram.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Arkitekt", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Arkitekt
  • København K
  • Onsdag den 15. september 2021

Lignende jobs

  • Arkitekt i København

    Har du solid erfaring med at drive udviklingen af komplekse IT-systemer? Og har du lyst til at være med til at levere nogle af de mest banebrydende IT-løsninger i Danmark? Så er du måske vores nye .
    • Arkitekt
    • København
    Få mere info
  • Arkitekt i København

    Vi har travlt på tegnestuen i Carlsberg Byen, og derfor søger vi lige nu en ny kollega til spændende projekter i vores byudviklingsafdeling Urban. Vi søger en ny kollega med en stærk faglig profil .
    • Arkitekt
    • København
    Få mere info
  • Arkitekt i København

    Er du en erfaren og selvstændig landskabsarkitekt med ambitioner om at udvikle gode og bæredygtige levesteder for mennesker? Så er du måske vores nye kollega. I Arkitema Urban skaber vi brugba..
    • Arkitekt
    • København
    Få mere info
  • Arkitekt i København

    Er du klar til at tage del i spændende Fintech-projekter hvor du har frie rammer til at foreslå innovative løsninger? En unik mulighed hvor du kan arbejde med cutting-edge teknologier og samtidig l..
    • Arkitekt
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som arkitekter i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte arkitekt i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal arkitekter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte arkitekter i København K over tid

Dato Alle jobs som arkitekter
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0