Arkitekter til Områdefornyelsen Sundby i Københavns Kommune

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Københavns Kommunes områdefornyelser søger arkitektfaglige medarbejdere med stærke projektleder kompetencer og erfaring med helhedsorienteret byrums- og byudvikling for at sikre, at vores fysiske projekter i Områdefornyelsen Sundby gennemføres med høj kvalitet og lokal opbakning.

Om områdefornyelserne
Områdefornyelserne er forankret i Teknik- og Miljøforvaltningen og arbejder med at løfte Københavns udsatte byområder gennem en helhedsorienteret indsats, der kombinerer fysiske, sociale og kulturelle projekter. Der gennemføres i øjeblikket fem midlertidige områdefornyelser i København, der hver administrerer et budget på 30-60 mio. kr. og arbejder tværfagligt og innovativt med at løfte et kvarter i tæt dialog med lokale beboere, brugere og interessenter. Helt centralt for områdefornyelserne er, at det daglige arbejde og udviklingen af projekterne sker i tæt dialog med lokalområdet, kommunale forvaltninger og i samarbejde med områdefornyelsens øvrige medarbejdere. Derfor har hver områdefornyelse et sekretariat med tre-otte medarbejdere med blandet faglighed, der fysisk er placeret i den bydel områdefornyelsen foregår i.

Ansættelserne vil ske i Københavns Kommunes områdefornyelser generelt, men arbejdsstedet vil være i Områdefornyelsen Sundby. Som fastansat vil du således som udgangspunkt arbejde i Områdefornyelsen Sundby, men vil efter områdefornyelsens afslutning i 2023 arbejde i en anden stilling i områdefornyelserne.

Om Områdefornyelsen Sundby
Områdefornyelsen Sundby arbejder med afsæt i kvarterplanen ’Sundby for alle’ med at skabe bedre sammenhæng i kvarteret og udvikling af områdets byrum og parker, som trænger til et løft for at fremstå tidssvarende, trygge og attraktive. Områdefornyelsen Sundby er en seks-årig indsats finansieret med 60 mio. kr. fra Københavns Kommune og Trafik- Bygge- og Boligstyrelsen og løber frem til 2023.

Områdefornyelsen Sundby startede i 2018, men har været sat i bero i 2019 og genopstartes 1. januar 2020 med delvis ny besætning. Du må derfor være forberedt på at videreføre projekter og indsatser som allerede er igangsat i 2018.

Om jobbet
Som arkitektfaglig projektleder i områdefornyelsen får du både ansvar for at få udviklet bystrategiske greb og forbindelser i byen og få udviklet og realiseret en række byrumsrumsprojekter – ofte med en høj grad af kompleksitet. Derudover skal du fungere som strategisk og faglig sparring på tværs af fagligheder og andre fysiske projekter i kvarterplanen.

Omverdensinddragelse er en af områdefornyelsens kerneopgaver, hvilket betyder, at du skal udvikle alle projekter i tæt dialog med lokalområdet. Det er en væsentlig forudsætning, at du kan tænke helhedsorienteret, inddragende og visionært sammen med både borgere, interessenter og øvrige aktører og omdanne store ideer til konkrete projekter.

En vigtig del af arbejdet er udarbejdelse af anlægsprogrammer, og du vil i den forbindelse skulle lave arkitektoniske analyser, udarbejde indstillinger til kommunale budgetforhandlinger samt arrangere og facilitere borgerinddragelsesprocesser, projekt-, arbejds- og styregruppemøder.

Du har, som projektleder, ansvaret for at sikre fremdrift i dine egne projekter, og at de kommer godt i mål. Det er vigtigt, at du brænder for at arbejde med strategisk byudvikling og byrum i udsatte byområder og trives med en omskiftelig hverdag, der lejlighedsvis tæller aften- og weekendarbejde.

Vi søger til to typer stillinger

  • Fastansættelse med mindst fem års erfaringbyudvikling.
  • Projektansættelse med to-tre års erfaring.

Vi forventer vi, at du har følgende kompetencer

  • Solid erfaring med projektledelse af komplekse processer/projekter med mange interessenter.
  • Erfaring medomverdensinddragelse og procesfacilitering.
  • Flair for strategisk byudvikling og øje for kvarterets arkitektoniske kvalitet samt forståelse for byens store sammenhænge.
  • Kan inspirere og motivere samarbejdspartnere til at finde fælles løsninger, men også sætte dine synspunkter igennem når det er nødvendigt.
  • Erfaring med helhedsorienteret udvikling, projektledelse, udbud og anlæg.
  • Erfaring med arbejde i en kommune eller anden politisk ledet organisation.
  • Viden om byggebranchen herunder udbudsformer og byggeriets faser.
  • Selvstændigt drive og engagement.

Som projektansat forestiller vi os, at du har flere – men ikke nødvendigvis alle – af de ovenstående kompetencer.

Ansættelsesvilkår
Ansættelse sker i enheden Område- og Bygningsfornyelse under enhedschef Jan Salling Kristensen. Begge stillinger er på fuldtid og ønskes besat den 1. januar 2020. Projektansættelsen løber til udgangen af 2023.
Bemærk i øvrigt, at områdefornyelserne i Københavns Kommune også søger fastansat arkitektfaglig medarbejder med fokus på Områdefornyelsen Bavnehøj i særskilt jobopslag.

Yderligere information
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte projektchef Nanna Sørensen på 2179 3235. Kvarterplanen kan læses her: www.kk.dk/omraadefornyelsesundby. Områdefornyelsens arbejde kan også følges her: www.facebook.com/omraadefornyelsesundby/.

Det skal fremgå af ansøgningen, hvilke af de to projektlederstillinger, du søger.

Søg via nedenstående link senest søndag den 3. november 2019.
Vi holder samtaler og evt. 2. samtaler i uge 46-48.

Om Teknik- og Miljøforvaltningen
Forvaltningen varetager myndighedsopgaver og servicerer borgere og erhvervsliv, blandt andet inden for miljøområdet, lokalplanlægning, byfornyelse, byggesagsbehandling og trafikområdet. Desuden er det Teknik- og Miljøforvaltningen, der står for renholdelsen, vedligeholdelse og udvikling af byens veje og parker, foretager parkeringskontrol og driver de københavnske kirkegårde. Vi beskæftiger ca. 2.050 medarbejdere og administrerer et bruttobudget på knap 3 mia. kr.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Arkitekt", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.10.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Arkitekt
  • København NV
  • Søndag den 03. november 2019

Lignende jobs

  • Managing Architect

    Har du solid erfaring med at drive udviklingen af komplekse IT-systemer? Og har du lyst til at være med til at levere nogle af de mest banebrydende IT-løsninger i Danmark? Så er du måske vores nye .
    • Arkitekt
    • København
    Få mere info
  • Managing Architect til [xxxxx]s Data Management

    Brænder du for at levere komplekse, samfundskritiske og banebrydende dataløsninger? Besidder du høj teknisk faglighed og har evnen til hurtigt at opnå forretningsforståelse? Kan du håndtere hele lø..
    • Arkitekt
    • København
    Få mere info
  • Senior Architect

    Har du erfaring med udvikleropgaver og lysten til at udarbejde løsninger til samfundskritiske problemstillinger? Kan du overskue hele løsninger - fra CI og udviklings-frameworks til integrationsdes..
    • Arkitekt
    • København
    Få mere info
  • NOVA5 søger arkitektpraktikant til foråret 2025

    ER DU VORES NYE ARKITEKTPRAKTIKANT OG VIL DU GERNE PRØVE KRÆFTER PÅ EN TEGNESTUE?I NOVA5 søger vi en Arkitektpraktikant til foråret 2025. Praktikpladsen tilbydes i en periode på 4-5 måneder.S..
    • Arkitekt
    • København Ø
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som arkitekter i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte arkitekt i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal arkitekter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte arkitekter i København NV over tid

Dato Alle jobs som arkitekter
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1