Bliv studiemedhjælper hos m4 Arkitekter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København NV

Er du ved at uddanne dig til arkitekt? Interesserer du dig for transformation, renovering, modernisering og nybyggeri? Og er du på udkig efter et relevant studiejob 1-2 dage pr. uge, hvor du bliver udfordret fagligt på en ambitiøs og hyggelig tegnestue? Så bliv en del af m4 Arkitekter i København NV.

Vi søger en arkitektstuderende til at:

  • producere og klargøre materialer til vores møder med private bygherrer. Det er vigtigt, at du har et sikkert æstetisk blik, at du er grundig og systematisk, så de inspirationsmaterialer, som du er med til at producere, lever op til vores høje
    kvalitetsstandarder.

  • hjælpe os med diverse forefaldende administrative og serviceorienterede opgaver. Vi forventer, at du er indstillet på at hjælpe os med flere slags opgaver afhængigt af, hvad der er mest brug for.

Holdånd, arbejdsglæde og ambition

Vi er et lille, dedikeret team af arkitekter, bygningskonstruktører og flere andre faggrupper, som arbejder for og med den private boligejer. Vores arbejdskultur er kendetegnet ved holdånd, arbejdsglæde og ambitionen om at skabe de bedste boliger. På tegnestuen har vi et uformelt miljø med en anerkendende, åben og direkte kommunikationsform.

Lille skala - store drømme

Du kommer til at lære om og arbejde med den lille skala, hvor fokus er på den private bygherres drømme, ønsker og behov i forhold til deres kommende hjem. Det betyder, at du har mulighed for at få erhvervsrelevant erfaring med projekter fra første skitse til færdigt hus.

Her er plads til faglig udvikling, og flere af vores tidligere studiemedhjælpere har med tiden fået større og større ansvar for at bidrage til flere faser i byggeprocessen – og nogle er blevet ansat her efter de blev færdiguddannet.

Få erfaring med dét, som du ikke lærer på uddannelsen

Hos m4 Arkitekter bliver du en del af et entreprenant, fagligt fællesskab. Har du lysten og ambitionerne, vil du få en unik mulighed for at få erfaring med alt fra håndtegning til visualisering, økonomien i et byggeprojekt og kommunikation med kunder og kollegaer.

Alt sammen vældig vigtige områder, som det er vores erfaring, at du ikke nødvendigvis lærer meget om på din uddannelse. Men ikke desto mindre områder, som du vil få gavn af at kende til fremadrettet i dit virke som arkitekt.

Sådan søger du jobbet som studiemedhjælper hos m4 Arkitekter
Vi ønsker stillingen besat snarest muligt og indkalder derfor til samtaler løbende, så skynd dig at sende din ansøgning til [email protected], og skriv ”Studiemedhjælper” i emnefeltet. Løn efter kvalifikationer.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Har du spørgsmål?

Så kontakt kommunikationsansvarlig Kristine Sahlholt på [email protected]


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Arkitekt", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Arkitekt
  • København NV
  • Onsdag den 22. december 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som arkitekter i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte arkitekt i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal arkitekter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte arkitekter i København NV over tid

Dato Alle jobs som arkitekter
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1
15. august 2024 1
14. august 2024 1
13. august 2024 1
12. august 2024 1
11. august 2024 1
10. august 2024 1
9. august 2024 1
8. august 2024 1