Enterprise arkitekt

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Enterprise arkitekt


Enterprise Arkitekt til HK’s IT-afdeling

Er du skarp på systemlandskaber, og trives du i spændet mellem IT og forretning? Vil du være den, som omsætter organisationens behov til IT-arkitektur?

Vil du arbejde i en politisk organisation, som går op i balancen mellem familie- og arbejdsliv? Så er du måske vores nye kollega i HK’s IT-afdeling.

Om jobbet
Vi søger en Enterprise Arkitekt, som kan skabe overblik over vores løsninger og sammenholde det med viden om organisationens behov. Du skal tegne det IT-landskab, som vi skal arbejde hen imod, og som vi kan sætte vores strategiske milepæle efter. Vi har brug for dig som arkitekten, der kan sammenholde løsningsvalg, processer, drift, udvikling og økonomi.

Vi benytter en stor palet af systemer, i alt fra lette telefon apps til tunge sagsstyringssystemer og til understøttelse af 1.300 kolleger og cirka 225.000 medlemmer i både HK forbund, sektorer, afdelinger og HK’s a-kasse.

Vi er en organisation, der har outsourcet en stor del af vores miljøer og arbejder derfor meget med eksterne leverandører som drifts- og udviklingspartnere.

Om dig
Du er analytisk og har en systematisk og struktureret tilgang til dine arbejdsopgaver. Du sætter en ære i at dokumentere dine opgaver på det nødvendige niveau, og du ved, at dine løsninger skal formidles til og i samarbejde med andre.

Derudover har du:

  • Stor viden om IT designprincipper og best practise
  • God forståelse for dataflows
  • Stor viden og forståelse for grundlæggende IT
  • Gode skriftlige og mundtlige kompetencer
  • God erfaring som Enterprise Arkitekt

Det vil være en klar fordel, hvis du har erfaring med arbejde i en organisation af samme størrelse, og er god til at skrive notater og indstillinger, da det er nødvendigt for at understøtte beslutningstagning i store organisationer. Ligeledes vil det være en stor fordel, hvis du har et indgående kendskab til ITIL som driftsramme samt Scrum i en skaleret agil udviklingsramme. Vi vil lægge vægt på, at du kan dokumentere din erfaring.

Opgaveløsningen sker i tæt samarbejde med organisationens øvrige medarbejdere. Vi søger derfor en kollega, der er imødekommende og har nemt ved at danne relationer på tværs, og som trives med, at opgaverne løses i et tæt samarbejde med andre.

Det vi kan tilbyde dig er
En uforudsigelig hverdag, hvor ikke to dage er ens. Gode personalefordele og en arbejdsplads, hvor der er mulighed for at deltage i en række sociale aktiviteter på tværs af afdelinger og fagligheder.

Ved ansættelsen udarbejdes en personlig introduktionsplan, som understøtter dig i at lære organisationen at kende og komme godt ind i jobbet. kompetenceudviklingsplan, som tager udgangspunkt i lige netop dine kvalifikationer, og som vil give dig mulighed for en løbende kompetenceudvikling.

Ansættelsesvilkår
Du ansættes i rollen som 'Enterprise arkitekt'. Vi tilbyder attraktive løn- og ansættelsesvilkår i henhold til intern overenskomst med OK-fællesskabet (Tillidsmandsklubben). Du ansættes på normtid, hvilket betyder, at din årsnorm er 1.924 timer svarende til 37 timer ugentligt inkl. frokost.

Tiltrædelse
Hurtigst muligt.

Ansættelsessted
HK, Weidekampsgade 8, 2300 København S.

Yderligere oplysninger
Du kan høre mere om jobbet ved henvendelse til IT-chef Kasper Kegel på telefon 2779 1183.

Ansøgningsfrist: 30. oktober 2022.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 45 og 46.

Alle kvalificerede og interesserede uanset alder, køn, seksuel orientering, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Om HK Forbundet

Med 220.000 medlemmer er HK landets næststørste fagforbund. Vi arbejder blandt andet for gode overenskomster og sunde, sikre arbejdsforhold og hjælper vores medlemmer med job og karriere. Alt sammen for at give vores medlemmer et godt fodfæste på arbejdsmarkedet både i dag og i morgen.

HK Forbundet er en attraktiv arbejdsplads med et kollegafællesskab, hvor vi rækker ud og hjælper hinanden på tværs af teams og afdelinger. Vi arbejder hver dag for at indfri medlemmernes forventninger om god og nærværende service. Det sætter skub i en lang række initiativer og projekter, der er med til at skabe muligheder for, at du som medarbejder kan udvikle dig såvel fagligt som personligt. Målet er, HK skal levere services af en sådan kvalitet, at HK fortsat er det oplagte valg for nuværende og nye medlemmer.

Læs mere om HK:

Mød tre medarbejdere i HK:


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Arkitekt", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Arkitekt
  • København S
  • Søndag den 30. oktober 2022

Lignende jobs

  • Arkitekt i København

    Har du solid erfaring med at drive udviklingen af komplekse IT-systemer? Og har du lyst til at være med til at levere nogle af de mest banebrydende IT-løsninger i Danmark? Så er du måske vores nye .
    • Arkitekt
    • København
    Få mere info
  • Arkitekt i København

    Er du en erfaren og selvstændig landskabsarkitekt med ambitioner om at udvikle gode og bæredygtige levesteder for mennesker? Så er du måske vores nye kollega. I Arkitema Urban skaber vi brugba..
    • Arkitekt
    • København
    Få mere info
  • Arkitekt i København

    Er du klar til at tage del i spændende Fintech-projekter hvor du har frie rammer til at foreslå innovative løsninger? En unik mulighed hvor du kan arbejde med cutting-edge teknologier og samtidig l..
    • Arkitekt
    • København
    Få mere info
  • Arkitekt i København S

    Har du stærke kompetencer indenfor formgivning og konceptudvikling, som kan bidrage med at løse arkitektkonkurrencer og skitseprojekter? Så er du måske vores nye skitserende landskabsarkitekt til Å..
    • Arkitekt
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som arkitekter i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte arkitekt i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal arkitekter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte arkitekter i København S over tid

Dato Alle jobs som arkitekter
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1