arkitekt eller bygningskonstruktør til restaurering og projektering på Danmarks smukkeste ejendomsportefølje

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V



Vil du være en del af et stærkt fagligt miljø, hvor du selvstændigt skal gennemføre projekterings- og restaureringsopgaver på slotte og kulturejendomme? Tænder du på at løfte kulturarven sikkert ind i fremtiden? Så læs videre her.

Vi har Danmarks smukkeste ejendomsportefølje - og vi passer godt på den. Center for Restaurering og Projektering har fokus på det solide forarbejde, optimering af byggeprocesserne og at få mest muligt ud af midlerne.

Om jobbet

Stillingen er placeret organisatorisk i Center for Restaurering og Projekter, som varetager et bredt spektrum af spændende opgaver på de historiske ejendomme. Det handler om ejendomme med helt unik kulturhistorisk og arkitektonisk værdi.

Dine opgaver vil typisk være vedligeholdelsesopgaver og mindre genopretningssager, der indeholder egen projektering (udarbejdelse af tegninger, beskrivelser m.v.) med efterfølgende myndighedsbehandling, udbud, byggeledelse og tilsyn. Du får ansvaret for at sikre projekternes kvalitet, økonomi og tidsforbrug. Du deltager i de løbende bygningssyn, der gennemføres på styrelsens ejendomme hvert andet år med tilhørende 10-års budgetter. Derudover vil du identificere fredningsværdier og tage stilling til de restaureringsfaglige spørgsmål, som altid rejser sig i forbindelse med varetagelsen af vores særlige ejendomsportefølje.

Du skal kunne samarbejde og kommunikere med kolleger og interessenter på alle niveauer, og have blik for dialog og inddragelse på rette tid og sted.

Vi tilbyder

Du kommer til at indgå i projekteringsgruppen, som består af i alt seks medarbejdere og en faglig leder. Gruppen er kendetegnet ved høj faglighed og et stærkt arbejdsfælleskab.

Vi arbejder løbende på at styrke de restaureringsfaglige kompetencer og viden om styrelsens portefølje, så der sker ensartet og kompetent vedligeholdelse og restaurering af ejendommene. Vi holder os løbende ajour med udviklingen i restaureringsbranchen og vedligeholder vores viden gennem seminarer, kursusforløb og besigtigelser af relevante byggepladser, hvor vi drøfter restaureringsmetoder og holdninger og sparrer med de bedste på feltet.

Om dig

Du er uddannet arkitekt eller bygningskonstruktør og du har solid projekterings- og tilsynserfaring.

Du:

  • trives bedst med at have travlt og kan håndtere at have flere igangværende projekter og opgaver på samme tid.
  • interesserer dig for restaurering, bygningshistorie og god byggeskik og samarbejdsprocesser
  • deler gerne din viden med andre og er fagligt dygtig.
  • arbejder selvstændigt og har ambitioner om at blive dygtigere
  • har gode formuleringsevner både i skrift og tale.

Vi forventer, at du har 2-5 års projekteringserfaring, og at du selvstændigt kan gennemføre en sag fra forundersøgelse til aflevering af det færdige byggeri.

Restaureringskompetencer og erfaring med projektering på fredede eller bevaringsværdige ejendomme samt erfaring med byggeri for det offentlige er en fordel, men ikke absolut nødvendigt.

Løn og ansættelsesvilkår

Der er tale om en fuldtidsstilling. Tiltrædelse per 1. september 2021. Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst mellem Staten og Akademikerne.

Arbejdsstedet er Hammerichsgade 14 i København.

Det er en betingelse for ansættelsen, at du kan sikkerhedsgodkendes, og at du kan opretholde sikkerhedsgodkendelsen under ansættelsen.

Yderligere oplysninger
Du kan læse mere om os på www.slks.dk. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte faglig leder af Projektering Jan Wulff /[email protected] tlf. 33 92 62 28 eller enhedschef Marianne Weberg / [email protected] tlf. 40 24 76 68.

Ansøgning
Ansøgning sendes via det elektroniske ansøgningsmodul på https://slks.dk/job senest den 30. maj 2021. Du bliver guidet igennem rekrutteringsprocessen, når du trykker på knappen ”Søg stillingen” nederst på siden. Du bedes vedhæfte CV, eksamensbeviser og andre relevante bilag. Vi forventer at holde jobsamtaler i uge 22.

Vi betragter forskellighed som en ressource og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Slots- og Kulturstyrelsen

Slots- og Kulturstyrelsen yder faglig rådgivning til kulturministeren og bidrager til udformning og gennemførelse af regeringens målsætninger på kulturområdet. Ligeledes udmøntes tilskudsmidler til såvel enkeltpersoner som organisationer og institutioner, og vi indsamler, bearbejder og formidler oplysninger og resultater, der bidrager til at udvikle kulturlivet.

Slots- og Kulturstyrelsen driver og vedligeholder desuden statens slotte, haver og kulturejendomme, og gennem faglighed og innovation skaber vi en bedre udnyttelse af ressourcerne således, at der bliver mere kultur for pengene.

Styrelsen har ca. 500 medarbejdere

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Arkitekt", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Arkitekt
  • København V
  • Søndag den 30. maj 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som arkitekter i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte arkitekt i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal arkitekter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte arkitekter i København V over tid

Dato Alle jobs som arkitekter
6. oktober 2024 0
5. oktober 2024 0
4. oktober 2024 0
3. oktober 2024 0
2. oktober 2024 0
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0