Landskabsarkitekt

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nordsjælland

Vi har en voksende portefølje af spændende projekter, som kalder på endnu en kollega til COWIs landskabsgruppe. Kan du tænke i løsninger, der støtter op om biodiversitet, miljø, brugere og fremtidens bæredygtige samfund? Og er du en erfaren og fagligt stolt landskabsarkitekt, som ønsker at udbygge dit potentiale på et hold af dygtige fagspecialister? Så bliv en del af COWIs landskabsgruppe og skab fremtidens enestående løsninger sammen med os!

BLIV EN DEL AF EN VORES SUCCESFULDE AFDELING I LYNGBY

Mit navn er Charlotte Zornig Petersen, jeg er leder for vores landskabssektion på kontoret i Lyngby. Jeg leder efter nye kollegaer, som har lyst til at være del af vores fællesskab. Vores landskabssektion består af 7 medarbejdere, som er en del af afdelingen Roads, Airports and Digitalisation, som tæller rundt 120 kollegaer og hører under COWIs infrastrukturenhed.

Vi er stolt af den store faglighed der ligger i sektionen og prioriterer kontinuerlig udvikling af faget og dermed vores evne til at løse komplekse og samfundsaktuelle projekter. Vi yder hver dag en stor indsats for at samarbejde på tværs af fagligheder i hele COWIs forretning, udvikle nye metoder og hele tiden have tanke på hvordan vi kan bidrage til den grønne omstilling.

Det skal være sjovt og motiverende at gå på arbejde, derfor har vi en uformel samarbejdstone og vægter vores fællesskab højt. Både i forhold til vores faglighed og måden vi løser projekter på, men også socialt. Vi mødes jævnligt til fejring af vigtige milepæle – både de professionelle og de personlige.

HVAD ARBEJDER VI MED
Et godt grundlag for at lykkes, er evnen til at samarbejde med mange forskellige interne og eksterne interessenter og fagligheder, og stadig have et øje på forretningen. Når du starter hos os, vil du uanset tidligere erfaring, blive teamet op med en mentor, som hjælper dig til rette både fagligt og socialt og er med til at sikre at du føler dig velkommen i COWI.

Dine opgaver vil blive tilpasset dine kompetencer og baggrund. Nogle aktuelle opgaver vil være at:

  • arbejde med formgivning, skitsering og projektering af bl.a. klimaprojekter byggemodningsprojekter, vejprojekter og andre af COWIs store infrastrukturprojekter
  • løse små og store problemstillinger i et tæt og tværfagligt samarbejde med andre tekniske discipliner, som f.eks. vej, vand og miljø.
  • udvikle fagområdet landskabsarkitektur med fokus på biodiversitet, bæredygtighed, bygbarhed og brugervenlighed
  • udvide markedet inden for landskabsarkitektur – internt i COWI igennem tværfaglige samarbejder, og eksternt i form af input til tilbud
  • bidrage til et højt fagligt niveau og fungere som sparringspartner for dine mindre erfarne kolleger.

Vi er lige nu på en spændende vækstrejse, hvor både vores team og projektporteføljen vokser og giver dig unikke udviklingsmuligheder i en spændende tid.

HVEM ER DU
Du har indgående viden og erfaring indenfor landskabsfaget og kan håndtere situationer og opgaver selvstændigt og vil søge råd og vejledning i mere komplekse problemstillinger.

Vi mener, at den rette person til stillingen er en holistisk tænkende holdspiller, som har erfaring med, flair for og interesse i projekter i alle dets faser og som besidder en udadvendt og opsøgende tilgang til projektløsningen.

Vi søger en kollega, der derudover har:

  • en uddannelse som landskabsarkitekt, arkitekt el. lign. med minimum 4 års erfaring
  • et godt kendskab til materialer og planter samt deres anvendelse
  • stor erfaring med udbudsmateriale, både beskrivelser og tegninger
  • erfaring med AutoCad eller MicroStation, Adobe- og Microsoftpakken
  • erfaring i praktisk anvendelse af 3D-projektering vil være et plus.

HAR DU SPØRGSMÅL?
Kontakt sektionsleder i landskabsgruppen, Charlotte Zornig Petersen på tlf. 2920 7487.

SÅDAN ANSØGER DU
Klik på linket nedenfor, og fortæl os, hvorfor du er den rette person til stillingen. Vi ser frem til at modtage din ansøgning snarest, da vi løbende afholder samtaler. Ansøgningsfristen er angivet øverst på siden.

LIGEBEHANDLING I ANSÆTTELSESFORHOLDET
COWI tilbyder lige ansættelsesmuligheder for alle medarbejdere og ansøgere uanset race, hudfarve, religion, køn, nationalitet, alder eller handicap. Dette omfatter alle betingelser og vilkår, herunder rekruttering, ansættelse, forfremmelse, opsigelse, fyring, orlov, aflønning og kurser/uddannelse.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Arkitekt", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Nordsjælland

Jobbet er oprettet på vores service den 4.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Arkitekt
  • Nordsjælland
  • Søndag den 03. april 2022

Lignende jobs

  • Privacy & Compliance Architect

    Imagine a future where you're responsible for maintaining, enhancing, and leading the overall compliance framework for people data within Global People Services Join us in this pivotal..
    • Arkitekt
    • Gentofte
    Få mere info
  • Naval Architect with General Design Expertise, Den...

    Job Area:Senior Naval Architect / Ship DesignWe are looking for a Senior Naval Architect to join our diverse company. The successful candidate will have the opportunity to fulfill a leading..
    • Arkitekt
    • Helsingør
    Få mere info
  • Software Tools Architect

    To support our mission of developing innovative audiological solutions that enhance the lives of millions, we are seeking a passionate and skilled Software Tools Architect to join our Signal Proces..
    • Arkitekt
    • Lynge
    Få mere info
  • Naval Architect with Stability Expertise, Denmark ...

    KNUD E. HANSEN is looking for a Naval Architect to provide Stability Expertise (with proven use of NAPA software) capable of offering support at all stages of the design process for various vessel .
    • Arkitekt
    • Helsingør
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som arkitekter i Nordsjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte arkitekt i Nordsjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal arkitekter i Nordsjælland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte arkitekter i Nordsjælland over tid

Dato Alle jobs som arkitekter
16. september 2024 6
15. september 2024 7
14. september 2024 6
13. september 2024 7
12. september 2024 6
11. september 2024 5
10. september 2024 6
9. september 2024 5
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 4
3. september 2024 4
2. september 2024 4
1. september 2024 4
31. august 2024 5
30. august 2024 5
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 5
26. august 2024 5
25. august 2024 5
24. august 2024 3
23. august 2024 5
22. august 2024 4
21. august 2024 5
20. august 2024 5
19. august 2024 5
18. august 2024 5
17. august 2024 5