Erfaren landskabsarkitekt til By- og Miljøforvaltningen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Søborg

Erfaren landskabsarkitekt der brænder for at skabe rammer for det gode hverdagsliv til Gladsaxe

Vil du være med til at udvikle Gladsaxe til en grønnere by, der summer af liv? Brænder du for at arbejde med landskabsarkitektfagets mange discipliner fra planlægning og projektledelse til forvaltning, anlæg og drift? Så søg stillingen i Gladsaxe Kommunes landskabsgruppe.

Bliv en del af et tværfagligt team med grønne ambitioner
Du er vores ideelle landskabsarkitekt, hvis du går til opgaverne med engagement, høj faglighed og erfaring i rygsækken. Du har blik for at omsætte strategier til konkrete løsninger, og du trives med en bred vifte af opgaver. Du tager initiativ og arbejder selvstændigt og systematisk med egne opgaver, samtidig med, at du kan byde ind til landskabsgruppens samlede opgaver. Vi forventer, at du tænker i tværfaglige opgaveløsninger og ser muligheder i at samarbejde om at tilgodese flere dagsordener.

Din hverdag vil bl.a. bestå af opgaver som
  • forvalte naturområder, grønne områder og pladser samt grønne veje i byen
  • udvikle og styre små og store anlægsprojekter
  • bidrage til lokalplanlægning og byggesagsbehandling
  • formidle de grønne indsatser og byens rekreative muligheder
  • tilrettelægge politiske processer og borgerinddragelse
  • behandle borgerhenvendelser, tilladelser og bistå med din grønne faglighed


For at kunne løse dine opgaver bedst muligt, ser vi gerne, at du har erfaring med projektledelse, gerne fra en politisk styret organisation, og du bruger værktøjer som interessentanalyse, milepælsplan m.fl. til at holde projekter og opgaver på sporet.

Du vil bl.a. komme til at samarbejde med Driftsafdelingen, Trafik og Mobilitet, Klima og Natur samt en bred vifte af dygtige kollegaer inden for organisationens mange forskellige fagområder.

I rollen som landskabsarkitekt, er det derfor vigtigt, at du trives med en stor kontaktflade både i og uden for organisationen, og at du kan lide at gå i dialog med borgere, brugere, kolleger og interesseorganisationer.

Hvad tilbyder vi?
By- og Miljøforvaltningen er en afdeling med spændende, varierende opgaver, og du kommer til at indgå i et velfungerende team Byplan og Landskab, der brænder for byens udvikling. Vi er pt. 14 ansatte i teamet, og du kommer til at indgå i et tæt samarbejde med de tre landskabsarkitekter i landskabsgruppen om de grønne opgaver. Vi er kendetegnet ved at hjælpe hinanden i en travl hverdag, hvor vi sammen har fokus på det grønne miljø. Helt konkret arbejder vi for at skabe mere variation i byens oaser, plante flere træer i byen og øge biodiversiteten, både når vi selv udvikler, og når vi samarbejder med eksterne aktører. Vi indretter de grønne områder og byrum, så de inviterer til ophold, leg og bevægelse, som kan skabe inspirerende og trygge rammer for borgernes hverdag. Vi arbejder målrettet på, at både forvaltningen af de grønne områder og de nye projekter skal løfte ambitionerne i Gladsaxestrategien, der udspringer af FN’s verdensmål.

Som medarbejder i By- og Miljøforvaltningen har du stor indflydelse på sammensætning, planlægning og løsning af dine opgaver. Vi lægger vægt på tillid og at kunne være gensidigt fleksible med respekt for, at arbejds- og privatliv skal give mening.

Gladsaxe Kommune har en uformel ledelsesform med højt til loftet. Vi tilbyder en udfordrende og alsidig hverdag med mulighed for både faglig og personlig udvikling.

Sådan bliver du vores nye landskabsarkitekt
Send en motiveret ansøgning (en A4-side), hvor dine skriftlige formidlingsevner skinner igennem i ansøgningen og et CV, der viser hvilke resultater/effekter din indsats har givet på tidligere arbejdspladser. Vi ser gerne, at du i din ansøgning besvarer følgende spørgsmål:
  • Hvilke styrker ser du i Arkitekturpolitikken – Gladsaxe for mennesker – i forhold til at udvikle en grønnere by?
  • Hvilke tiltag i Vores Grønne Gladsaxe mener du, der skal prioriteres for at skabe rammer for det gode hverdagsliv?
  • Hvad er, efter dine erfaringer, vigtigt for at lykkes med projektledelse og konstruktivt samarbejde med andre fagligheder?
  • Hvordan er du som kollega?


Løn og ansættelsesvilkår
Du vil blive ansat i en fast fuldtidsstilling.
Løn- og ansættelsesvilkår efter overenskomst med mulighed for at forhandle tillæg efter kvalifikationer.
Tiltrædelse 1. april 2024.

Yderligere oplysninger
Har du spørgsmål eller vil du høre mere om stillingen, så ring til landskabsarkitekt Tine Sand Gybeck på telefon 39 57 59 43, teamleder Pernille Dragskov Hummelmose på telefon 39 57 50 46 eller byudviklingschef Jana Eger Schrøder på telefon 20 41 13 61.

Ansøgningsfrist og -proces
Send din ansøgning med relevant dokumentation senest 6. februar 2024 kl. 12.00.
Første samtalerunde vil blive afholdt 19. februar 2024 og anden samtalerunde vil blive afholdt 23. februar 2024.

Gladsaxe er den første kommune i Danmark, der har indarbejdet FN’s verdensmål i alt, hvad vi gør. Med verdensmålene som ramme arbejder vi for social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed og grøn omstilling. Det gør vi, fordi vi ønsker at gøre en forskel lokalt, der bidrager til en bæredygtig udvikling globalt.
Du kan læse mere om vores arbejde med FNs verdensmål i Gladsaxestrategien.


I Gladsaxe Kommune har vi røgfri arbejdstid.

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Arkitekt", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Søborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Arkitekt
  • Søborg
  • Fredag den 02. februar 2024

Lignende jobs

  • Managing Architect

    Har du solid erfaring med at drive udviklingen af komplekse IT-systemer? Og har du lyst til at være med til at levere nogle af de mest banebrydende IT-løsninger i Danmark? Så er du måske vores nye .
    • Arkitekt
    • København
    Få mere info
  • Managing Architect til [xxxxx]s Data Management

    Brænder du for at levere komplekse, samfundskritiske og banebrydende dataløsninger? Besidder du høj teknisk faglighed og har evnen til hurtigt at opnå forretningsforståelse? Kan du håndtere hele lø..
    • Arkitekt
    • København
    Få mere info
  • Senior Architect

    Har du erfaring med udvikleropgaver og lysten til at udarbejde løsninger til samfundskritiske problemstillinger? Kan du overskue hele løsninger - fra CI og udviklings-frameworks til integrationsdes..
    • Arkitekt
    • København
    Få mere info
  • NOVA5 søger arkitektpraktikant til foråret 2025

    ER DU VORES NYE ARKITEKTPRAKTIKANT OG VIL DU GERNE PRØVE KRÆFTER PÅ EN TEGNESTUE?I NOVA5 søger vi en Arkitektpraktikant til foråret 2025. Praktikpladsen tilbydes i en periode på 4-5 måneder.S..
    • Arkitekt
    • København Ø
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som arkitekter i Søborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte arkitekt i Søborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal arkitekter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte arkitekter i Søborg over tid

Dato Alle jobs som arkitekter
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1