Rekrutteringsfirma

Erfaren Cloud Infrastruktur arkitekt

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Storkøbenhavn

Erfaren Cloud Infrastruktur arkitekt


til Egmonts spændende migrerings rejse....

Egmont er midt i en spændende cloud rejse, og migrering fra on-prem og transformation til moderne cloud arkitektur står højt på agendaen.

Bliv en del af Egmonts centrale Platform, Security & Business cloud solution team, og hjælp dem med at videreudvikle deres multi-cloud platform og udbygge deres fundament af metoder og standarder for implementering af cloud services til forretningen.

Kort om Egmont

Egmont er en af de førende mediehuse i norden og er med til at forme morgendagens medier med award-vindende historiefortælling og digital innovation. Egmont er også en fond, så det er vigtigt for dem at klare sig godt, for at gøre godt. Deres kerneværdier er rummelighed, passion og ambition og deres engagerede medarbejdere arbejder målrettet med deres mission, der er at skabe og fortælle historier:

We bring stories to life”.

Teamet

Egmont søger nu en Cloud Infrastructure Architect, der brænder for at understøtte deres mangfoldige selskaber i den digitale transformation, med fokus på direkte værdiskabelse for forretningen. Du vil blive en del af en central IT-organisation, hvor de hver dag gør deres yderste for at levere professionel service og rådgivning ud til hele koncernen.

Afdelingen har det overordnede ansvar for at sikre en løbende udvikling og tilpasning af deres cloud fundament, så deres services konstant understøtter forretningens behov. Udover serviceudvikling og den tekniske arkitektur, deltager de i en række spændende forretningsprojekter, hvor de i tæt samarbejde med forretningernes udviklingsafdelinger eller eksterne applikationsleverandører, designer, implementerer og drifter cloud løsninger.

Hvem leder Egmont efter

Egmont søger en profil, der er knivskarp på multi cloud miljøer herunder On-prem, AWS eller Azure. Det er essentielt, at du har en solid erfaring fra et enterprise-miljø og har stærke faglige kompetencer på infrastruktur- og cloud teknologi. Du brænder for ny teknologi og transformationen fra traditionel ´operations´ og on-premise infrastruktur, til et cloud native setup, der understøtter Egmonts digitale transformation. Du har ligeledes gerne kendskab til eller erfaring med at arbejde med DevOps, herunder CI/CD, pipelines, Kubernetes mm. ...

Det er desuden helt naturligt for dig, at holde dig opdateret på den teknologiske udvikling. Du har fokus på forretningsværdi og sætter dig grundigt ind i forretningens behov.

På et personligt niveau er du positiv og udadvendt. Du er analytisk stærk og metodisk samt god til at skabe overblik og struktur over dine arbejdsopgaver. Derudover er du en holdspiller, og du værdsætter at være i et team, hvor sparring, gensidig respekt og tillid er grundstenene til at skabe nye løsninger. I jobbet vil du få en bred kontaktflade, hvorfor det er vigtigt, at du er en god kommunikator, der forstår at skabe relationer. Du mestrer ligeledes præsentationskunsten både i skrift og tale. Derudover skal du gerne tale flydende engelsk, og ubetinget flydende dansk.

Cloud Infrastruktur Arkitekt

Som en del af Platformen, Security & Business cloud solution team, vil du deltage i en række spændende forretningsprojekter, hvor du i tæt samarbejde med systemejere, interne udviklingsafdelinger eller eksterne applikationsleverandører, tager et aktivt ansvar for design og implementering af nye cloud native løsninger. Du bliver nøgleressource i Egmonts cloud migreringsrejse, hvor eksisterende on-premise løsninger skal analyseres og migreres til enten AWS eller Azure.

Krav til dig

Egmont ser gerne, at du har ca. 8-10 års erfaring fra en lignende stilling som Cloud Solution eller Cloud Infrastructure Architect og forventer at du har faglige kompetencer og hands-on erfaring indenfor følgende områder:

  • Multi cloud infrastructure: On-prem, Azure og AWS

  • Cloud adoption

  • Cloud Governance, policy og IT-compliance

  • Cloud platform tools gerne Microsoft Arc, Monitor, Sentinel eller alternative cloud Operations & Security tools

  • Azure network - virtual wan, application gateway etc.

  • Cloud Readiness analyse

  • Cloud migrering til IaaS, PaaS eller SaaS services

  • Cloud Architecture principper, der skal sikre den rette ’re-factoring’ af systemarkitektur

  • Cloud service herunder container, API interface, microservices, Kubernetes, Managed instance, autoscale, right-sizing af workloads samt cost-optimering


Egmont tilbyder

Egmont tilbyder et fantastisk spændende og udviklende job i en stor international virksomhed, hvor IT-løsningerne skal understøtte en rivende digital udvikling. Du vil møde spændende udfordringer i et miljø, hvor du kan videreudvikle dine faglige og personlige kompetencer. Man deltager ofte på konferencer mm. verden over, for at blive klogere på nye IT-trends.

I Egmont har de stor fokus på medarbejdertrivsel, og at du som person udvikler dig løbende. Derfor tilbyder de interne og eksterne udviklingsmuligheder, både personligt og fagligt. De værdsætter dygtige medarbejdere og ved, at deres succes kommer gennem en fælles indsats.

Hos Egmont har de et rummeligt og meget fleksibelt arbejdsmiljø med højt til loftet. De har ambitiøse og passionerede medarbejdere man kan sparre med, samt rigtig gode medarbejderforhold som feks. sundhedsikring, pension, 5 ugers ferie plus 5 feriefridage, samt naturligvis masser af interessante medarbejder rabatter mm...

Lidt mere info

Egmonter en skandinavisk mediekoncern. Koncernen står bag ugeblade, magasiner, bøger, undervisningsmaterialer, film, tv-programmer, biografer, e-handels-virksomheder, marketing services-bureauer, en tv-station samt digitale spil, spilkonsoller og en lang række digitale medier. Egmont udgiver medier i over 30 lande, har 6.600 medarbejdere og en omsætning på 11,9 mia. DKK i 2018[1].

Egmontkoncernen består af virksomheder som Nordisk Film, TV 2 Norge, Egmont Publishing, forlaget Lindhardt & Ringhof, flere undervisningsforlag, PlayStation Nordic, en portefølje af selskaber inden for hhv. e-commerce, gaming og marketing services samt en række delejede selskaber som Zentropa og den norske forlagsvirksomhed Cappelen Damm AS.

Læs mere om virksomheden her: https://www.egmont.com

Vil du være en del af denne fantastiske rejse?


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Arkitekt", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Storkøbenhavn

Jobbet er oprettet på vores service den 24.2.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Arkitekt
  • Storkøbenhavn

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som arkitekter i Storkøbenhavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte arkitekt i Storkøbenhavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal arkitekter i Storkøbenhavn.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte arkitekter i Storkøbenhavn over tid

Dato Alle jobs som arkitekter
28. september 2024 36
27. september 2024 35
26. september 2024 35
25. september 2024 33
24. september 2024 31
23. september 2024 31
22. september 2024 32
21. september 2024 34
20. september 2024 34
19. september 2024 32
18. september 2024 29
17. september 2024 30
16. september 2024 29
15. september 2024 31
14. september 2024 31
13. september 2024 31
12. september 2024 30
11. september 2024 32
10. september 2024 32
9. september 2024 32
8. september 2024 32
7. september 2024 32
6. september 2024 32
5. september 2024 32
4. september 2024 32
3. september 2024 33
2. september 2024 30
1. september 2024 33
31. august 2024 34
30. august 2024 35
29. august 2024 36