Vi søger en dygtig bager eller konditor til vores kunde i Hellerup

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hellerup

Job description:

Ansøgningsfrist: 25. september 2022

Kan du bage brød i særklasse? Har du styr på tidens tendenser indenfor surdej, mel og bagning? Kan du skabe produkter af høj kvalitet? Så har vi jobbet til dig!

Innovativ gastronomi som leverer smil og topkvalitet – hver dagVi tilbyder en spændende og alsidig stilling, hvor du får rig mulighed for at arbejde kreativt med brød og kager fra hele verden. Vi har travlt og der er fart på, til gengæld har vi 200 glade gæster og en super teamånd.

Vi forestiller os, at du:

• Er faglært bager
• Kan kommunikere i tale og skrift på engelsk
• Er samarbejdsvillig og ser udfordringer som en måde at udvikles personligt og fagligt
• Er en samarbejdspartner, der gerne vil bruge sin faglighed til at udvikle og optimere
• Har en finger på pulsen med, hvad der sker i branchen og er idérig

Den helt rigtige kollega for os i denne stilling skal have en positiv og åben indstilling overfor sine arbejdsopgaver og kolleger. Du skal være motiveret af at levere et godt produkt – og ligesom os gå op i at bage brød og kager af høj kvalitet og med fokus på kundens ønsker samt bæredygtighed dag efter dag. Det er et travlt bageri, så du skal kunne lide at arbejde i højt tempo og kunne mestre ikke at gå på kompromis med kvaliteten på trods af det høje tempo.

Din arbejdsplads vil være i Hellerup

Arbejdstiden er 37 timer om ugen med vagter fordelt i tidsrummet fra kl. 07.00 til kl.16.30.

Vi tilbyder digI denne stilling kan vi tilbyde attraktive mødetider, løn efter overenskomst og gode arbejdsforhold, hvor du vil indgå i tæt samarbejde med vores kompetente køkkenchef, som du også vil referere til. Vi synes, det er alfa og omega at have engagerede medarbejdere, som synes, det er sjovt og udfordrende at komme på arbejde. Rammerne for sådan en arbejdsplads er vores ansvar at skabe, og vi forventer til gengæld engagement, godt humør og vilje til at nå fælles mål

Sådan søger duSend din ansøgning vedlagt CV via linket. Vi behandler ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag. Ansøgningsfristen er d. 25. september 2022.

For yderligere information om stillingen, kontakt venligst Site Manager Patrick Rørsig på mail: [email protected]


Bliv en del af en global virksomhed, der vægter ledelse og personlig udvikling højt ISS er en af verdens førende udbydere af facility services. Hos os får du 350.000 kolleger globalt og 6.500 i Danmark, der er eksperter inden for catering, technical services, cleaning, support service og facility management. Nøgleordet, der binder os sammen, er service. Kernen i vores forretning er mennesker, og derfor er vores medarbejdere særligt vigtige for os. Vi tror på, at vejen til succes går gennem udvikling, engagement, gensidig tillid og god ledelse. Som arbejdsplads tilbyder vi et godt og sikkert arbejdsmiljø, engageret ledelse og gode personlige udviklingsmuligheder – både i dit eget job og i nye job på tværs af organisationen.


dk.issworld.com

Education level: Erhvervsuddannelse
Work experience: 1/2-1 år

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bager", og befinder sig i kategorien "Detail, Restauration og Hotel".

Arbejdsstedet er beliggende i Hellerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bager
  • Hellerup
  • Torsdag den 20. oktober 2022

Lignende jobs

  • Bager i København

    [xxxxx]søger nu for Lagkagehuset A/S en stærk fagperson med viljen til at gå forrest og gode lederevner til at styrke den daglige drift af en virksomhed i vækst og hastig udvikling. Samme..
    • Bager
    • København
    Få mere info
  • Bager i København Ø

    We are a transport and logistics company providing the safe, reliable and efficient movement of people and goods - more than 12,000 colleagues, all committed to transforming our business into a gre..
    • Bager
    • København Ø
    Få mere info
  • Bager i København Ø

    We are a transport and logistics company providing the safe, reliable and efficient movement of people and goods - more than 12,000 colleagues, all committed to transforming our business into a gre..
    • Bager
    • København Ø
    Få mere info
  • Bager i Ballerup

    Som assistent har du medansvar for, at der altid er lækre varer til kunderne i bageriudsalget.Du er morgenfrisk, da du vil være blandt de første til at møde ind i varehuset, så du kan sørge for at .
    • Bager
    • Ballerup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som bager i Hellerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte bager i Hellerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bager.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bager i Hellerup over tid

Dato Alle jobs som bager
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1