[xxxxx] søger bagværker elev til vores procesbageri i Ringsted

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Tjele

ZBC søger bagværker elev til vores procesbageri i Ringsted


Skynder du dig i køkkenet for at bage brød, kager eller desserter lige så snart, du kommer hjem? Hvorfor kun lave det, du elsker, når du har fri? Måske din hobby kan blive din levevej.

ZBC i Ringsted søger pr. 16. januar 2023 en bagværker elev, der vil blive en fast del det team, som skal forsyne vores Food Halls med kvalitetsbrød og -kager.

Vi tilbyder en elevplads i vores proces bageri i Ringsted.

På ZBC har vi en holdning til kvalitet. Det indebærer, at vi fremstiller vores egen surdej, anvender kvalitetsmel samt arbejder med kvalitets råvare og vi sætter en ære i at anvende tilberedningsteknikker med respekt for det gode håndværk. Derfor har vi etableret vores eget procesbageri, der skal forsyne vores Food Halls i Ringsted, Roskilde, Køge, Næstved og Slagelse med kvalitetsbrød og –kager.

Du kommer til at indgå i et team med passionerede og fagligt stærke kolleger på en skole, som igennem mange år har været stolte af at udbyde en bager- og konditoruddannelsen. En uddannelse, hvor vi har den enkelte elev i højsædet, når det handler om at gøre dem så dygtige som muligt.

Vi ønsker at gøre det lidt bedre i dag, end vi gjorde i går, og vi har et ønske om at holde, det vi lover. Derfor har vi nu skabt et bageri, som leverer brød og kager til vore Food Halls.

Om jobbet

Med uddannelsen får du en alsidig uddannelse, der giver dig kompetencer til at arbejde både selvstændigt og i team. Uddannelsen kombinerer teori og praksis, og du lærer at vurdere råvarer og planlægge produktionen på en arbejdsplads.

Som bagværker kommer du til at arbejde med forskellige typer af brød og kager. Konditor- og bagerfagene er nogle yderst kreative fag, der kræver tålmodighed og sans for kvalitet.

Arbejdet kræver også, at du er serviceminded og at du er klar til at videreføre et stolt og anerkendt håndværk. Under uddannelsen vil du igennem praktik- og skoleforløb blive klædt på til at kunne mestre håndværket.

Vi har et ønske om at fremstille kvalitetsprodukter og samtidig tilgodese det gode arbejdsmiljø, således at en bager/konditor arbejder i dagtimerne og under forhold, der øger trivsel og herved fremmer ønsket om at fremstille de bedste fødevareprodukter.

Du vil i samarbejde med dine kolleger i procesbageriet i Ringsted og vores elever på fødevareuddannelserne levere brød og kager, som spiller sammen med ZBC’s Food Hall-koncept.

Baggrunden for Food Hall-konceptet var at styrke de daværende kantiner samt at skabe en platform og et åbent værksted for vores elevers læring.

Vi vil være den skole i Danmark, hvor man spiser bedst, og ZBC Food Halls drives i fællesskab af faglærte medarbejdere og elever fra ZBC's forskellige uddannelser.

Om dig

  • Du har gennemført og bestået grundforløb 2 inden for retningen ”bager og konditor”.
  • Du har lyst til at arbejde med forskellige typer af brød og kager, og du er interesseret i det færdige resultat.
  • Du nyder at have daglige kreative udfordringer i løbet af din arbejdsdag.
  • Du tager ansvar for din uddannelse.
  • Du er mødestabil.

Vi forventer, at dukan vise selvstændighed, samarbejdsevne og initiativ. Du er kvalitetsbevidst og fleksibel, og du har let til det gode humør og smilet – også når det går stærkt.

Vi tilbyder
En elevplads, hvor udfordringer og indflydelse på arbejdsopgaverne vokser i takt med dit engagement.

Vi tilbyder gode kolleger, der er klar til at lære fra sig og hjælpe dig med at lære i et uformelt arbejdsmiljø. ZBC er en mangfoldig og alsidig arbejdsplads med mange forskellige typer af medarbejdere i alle aldre.

Du har lyst til at have en hverdag, der består af en blanding af faglig stolthed samt en moderne tilgang til bager- og konditorfaget, hvor kvalitetsbegrebet er i forandring og du har hjertet med i det, du laver.

Ansættelse

Ansættelse og aflønning sker efter individuelle vilkår. Arbejdstiden er 37 timer om ugen.

Vi glæder os til at byde dig velkommen den 16. januar 2023.

Ansættelsesområdet er ZBC, og du vil som udgangspunkt have tjenestested på Ahorn Allé 3-5, 4100 Ringsted.

Som uddannelsesinstitution indhenter vi børneattest i forbindelse med eventuel ansættelse som elev.

Ansøgning
Har ovenstående vakt din interesse og har du lyst til at være vores bagværk elev? Så klik på knappen "Søg jobbet" nederst i stillingsopslaget og upload ansøgning, CV samt relevant(e) eksamensbevis(er)/seneste karakterudskrift samt relevant uddannelsesdokumentation. Vi modtager alene ansøgninger via link/formular i stillingsopslaget.

Vi skal have din ansøgning senest den 19. december 2022. Ansøgninger modtages ikke efter ansøgningsfristens udløb.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 51, 2022.

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset personlig baggrund til at søge stillingen. Vi lægger alene vægt på kvalifikationer og kompetencer.

Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte:
Poul Erik Rasmussen, Områdeleder på tlf. 2628 0375 eller på mail [email protected].

Hvem er vi?
ZBC har over 6.000 årselever, cirka 1.000 ansatte, en omsætning på 710 millioner og adresser i 9 byer på Sjælland. Vi udbyder mere end 40 forskellige erhvervsuddannelser og har teknisk gymnasium og handelsgymnasium, ligesom vi tilbyder efter- og videreuddannelse inden for mange brancher. Derudover har vi mange faglige og sociale miljøer. Hos os er der fokus på den enkelte elev, men vi lægger også vægt på, at vores elever er en del af et stærkt fællesskab.

Selv om vi er en stor skole, er vores primære mission at bevare bredden i uddannelsestilbuddet og have en høj kvalitet i uddannelserne. Vores skole er også internationalt orienteret, så elever på alle uddannelser har mulighed for at komme i praktik i udlandet. Vi har samtidig fokus på, hvad ZBC’s arbejde betyder for vores samfund og ikke mindst for vores mange elever, kursister, samarbejdspartnere og virksomheder.

ZBC er UNESCO Verdensmålsskole
På ZBC uddanner vi til fremtiden, og vi er stolte over, at ZBC er UNESCO Verdensmålsskole. Med afsæt i et globalt netværk og med et stort fokus på at fremme bæredygtig udvikling globalt, nationalt og lokalt støtter vi vores elever og kursister i at blive reflekterende medborgere. Hver dag arbejder vi på forskelligvis med FN’s 17 verdensmål både i ZBC

ZBC
Vær med. Verden er til at forandre.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bager", og befinder sig i kategorien "Detail, Restauration og Hotel".

Arbejdsstedet er beliggende i Tjele.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bager
  • Tjele

Lignende jobs

  • Bager i Herning

    Om os Hotel med en lang og stolt historie og ikke uden grund omtales som ”Byens Hotel” Hotel Eydes historie går helt tilbage til 1839 og i de særlige og charmerende rammer består hotellet, der..
    • Bager
    • Herning
    Få mere info
  • Bager i Viborg

    Vi har travlt i restauranten og søger personale til 20-25 timer ugentligt Krav: Du er servicemindet, venlig og smilende. Kan tale og forstå dansk. Opgaver: Bage pizza Kørsel..
    • Bager
    • Viborg
    Få mere info
  • Bager i Herning

    Vil du styrke din lederprofil i en virksomhed, hvor vi er fælles om at levere en højere kvalitet?Som teamleder har du det overordnede ansvar for bageriudsalget. Her løser du mange forskellige opgav..
    • Bager
    • Herning
    Få mere info
  • Bager i Midtjylland

    MENY Rønde er byens bedste madmarked og vi har hurtigst muligt brug for endnu en engageret konditor/bager, der går forrest og hjælper med at producere inspirerende kager og specialbestillinger efte..
    • Bager
    • Midtjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som bager i Tjele

Herunder ser du udviklingen i udbudte bager i Tjele over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bager.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bager i Tjele over tid

Dato Alle jobs som bager
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0