Louisiana søger Arkivar/Billedkoordinator/Fotograf

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Humlebæk

Louisiana Museum søger lige nu en ny kollega til blandt andet at håndtere billedforespørgsler fra museets forskellige afdelinger, især i forbindelse med kommende udstillinger.
Rollen er fordelt på ca. 60 % arkivar-opgaver og 40 % billedkoordinator/fotograf-opgaver.

Du indgår i et fagligt team bestående af en bibliotekar/billedredaktør, en historiker, en arkivar/fotograf og en studerende. Det er et rigtigt servicejob at arbejde i Bibliotek & Arkiv og du hjælper udstillingsafdelingen, publikationsafdelingen og resten af museets afdelinger med billedresearch og fotoindkøb hos såvel danske som udenlandske billedbureauer samt arkiver og museer verden over. Du får til opgave at udvikle og vedligeholde museets digitale fotoarkiv (Fylr), ligesom du er ansvarlig for in-house brugerundervisning og oprettelse/administration af interne og eksterne brugere.

Du får en bred og forskelligartet portefølje, men du bruger mest tid på:

  • Billedindsamling til museets egne publikationer (Louisiana Magasin, udstillingskataloger, Louisiana Revy samt bogudgivelser) via eksterne billedkilder, vores digitale billedarkiv (Fylr) samt dine ny-optagelser, når der en gang imellem er brug for et nyt skud.
  • Rettighedssøgning gennem VISDA, diverse estates og foundations, billedbureauer, fotografer m.fl.
  • Billedbehandling af egne og andres billedfiler samt IT-forståelse og viden om diverse billedformater. Vi arbejder i PC-miljø og gerne i Adope CC (Lightroom, Photoshop, Acrobat), Office-pakken inkl. Power Point, Excel m.m. samt diverse grafiske/foto-hjælpeprogrammer.
  • Arkivere og metadatere fotos i det digitale fotoarkiv på brugerniveau udviklende sig til superbrugerniveau.
  • Oprette billeder i TMS (The Museum System: database til registrering af museets egne kunstværker samt lån af kunstværker til skiftende udstillinger).
  • Løse fotoopgaver internt på museet. Disse opgaver fordeler sig typisk på fotografering af udstillinger, fotodokumentation af museets events m.m., presse- og marketingsfoto samt interiør/eksteriør af museet og parken, videodokumentation af udstillinger og i ny og næ packshots til webshop samt lettere portrætfotografering.
  • Ansvar for fotoudstyr inkl. studieudstyr.
  • En hjælpende hånd i biblioteket når der indimellem er brug for det.

Vi forestiller os, at du:
Du er uddannet bibliotekar / cand.scient.bibl. eller fotograf og du har flere års erfaring som billedkoordinator eller billedredaktør. Du er systementusiast og vant til at arbejde med billeddatabaser og digital arkivering. Det er en fordel hvis du har erfaring med data management og implementering af nye IT-systemer fra tidligere stillinger. Herudover er du:

  • Du er struktureret og detaljeorienteret, og du griber opgaverne, gennemfører og følger op. Der er fart på, og derfor skal du kunne følge med og bevare overblikket.
  • Du er positiv, hjælpsom og du trives med at forene det praktiske med det administrative.
  • Du har humor og overskud i pressede situationer.
  • Du er vant til at arbejde selvstændigt og målrettet, og har nemt ved at samarbejde og kommunikere med kolleger på tværs af huset og med eksterne samarbejdspartnere.

Det praktiske:
Stillingen er fuldtid og det vil passe os godt, hvis du kan tiltræde 1. november 2024.

Vi tilbyder:
Et spændende og afvekslende job med en stor berøringsflade til museets andre afdelinger og med alsidige opgaver, som du selv får stor indflydelse på. Du vil komme til at arbejde i et attraktivt og levende hus, hvor verdenskunst, kultur, en enestående beliggenhed og et dagligt rykind af gæster, der ofte tælles i tusinder, skaber en helt særlig ramme om arbejdsdagen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bibliotekar", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Humlebæk.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.7.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bibliotekar
  • Humlebæk
  • Onsdag den 21. august 2024

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som bibliotekarer i Humlebæk

Herunder ser du udviklingen i udbudte bibliotekar i Humlebæk over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bibliotekarer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bibliotekarer i Humlebæk over tid

Dato Alle jobs som bibliotekarer
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1
15. august 2024 1
14. august 2024 1
13. august 2024 1
12. august 2024 1
11. august 2024 1
10. august 2024 1
9. august 2024 1
8. august 2024 1