Bibliotekar eller informationsspecialist til regional enhed for forskningsunderstøttelse i [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Køge

Region Sjælland omstrukturerer vores forskningsunderstøttelse og vil styrke betjeningen af forsknings- og innovationsprojekter i en ny tværfaglig enhed, hvor Region Sjællands Fagbibliotek – Viden, Information og Dokumentation (VID) indgår som en integreret del af den regionale enhed.

Er du en god formidler og har du lyst til at være del af et sundhedsvidenskabeligt fagbibliotek med fokus på højt serviceniveau, engagement og udvikling?

Viden, Information og Dokumentation er Region Sjællands sundhedsvidenskabelige bibliotek og består p.t. af 2,5 bibliotekarer. Vi har til formål at understøtte det sundhedsfaglige personale og forskere på regionens sygehuse - dels i forbindelse med det daglige kliniske arbejde, dels i forbindelse med videreuddannelse og forskning. VID tilbyder f.eks. hjælp til og undervisning i litteratursøgning, referencehåndtering, publiceringsstrategi m.v. Desuden varetager vi regionens forskningsregistrering i PURE.

Dit job

Vores tværregionale enhed for forskningsunderstøttelse har bl.a. ansvaret for at rådgive om og bistå forskningsprojekter.

En af dine hovedopgaver bliver at synliggøre Fagbiblioteket så vores ressourcer kommer mest muligt i spil.

I den forbindelse forestiller vi os, at du kommer til at stå for udvikling og vedligeholdelse af Fagbibliotekets hjemmeside, vores tilstedeværelse på SoMe og andre kommunikationskanaler.

Herudover vil du som bibliotekar i VID være en del af vores forskerservice der bl.a. omfatter undervisning og litteratursøgning. Du har kendskab til sundhedsvidenskabelige databaser og videnskabelig publicering, og kan vejlede og undervise forskere og andet sundhedsfagligt personale i informationssøgning, referencehåndtering og publiceringsstrategi.

Det er ønskeligt, at du har kendskab til forskningsregistreringssystemet PURE.

Arbejdssted er Vidensbygningen ved Sjællands Universitetshospital Køge med en vis mødeaktivitet på de øvrige sygehuse i Region Sjælland.

Dine kompetencer

Du er uddannet Bibliotekar DB eller Cand. scient. bibl.

Vi lægger vægt på:

  • Erfaring med redigering af hjemmesider
  • Kendskab til det sundhedsfaglige område
  • Interesse for informationssøgning i sundhedsvidenskabelige databaser
  • At du er serviceminded og har stærke samarbejdsevner
  • At du kan arbejde selvstændigt og udviklingsorienteret

Vi lægger desuden vægt på, at du er en holdspiller, der gerne vil give sparring/støtte til dine kollegaer og at du er god til at planlægge dine opgaver, så du bevarer overblikket og er proaktiv. Du formår at prioritere løbende og være i kommunikation med dine kolleger og dine kunder, så du kan fokusere på at arbejde med de vigtigste opgaver.

Samtidig tillægger vi det stor værdi, at du aktivt bidrager til vores kollegiale fællesskab.

Vi tilbyder

En arbejdsplads med fleksible arbejdstider og en god balance mellem arbejde og fritid og med en varieret arbejdsdag, hvor du hurtigt vil få din egen portefølje af sager med ansvar for at yde værdiskabende rådgivning og bistand til forskningsprojekter.

Du bliver en del af et dynamisk arbejdsmiljø med engagerede og dygtige kolleger og gode relationer til samarbejdspartnere. Vi prioriterer faglig og personlig udvikling, og enheden er præget af et højt niveau af videndeling og engagement. Vi har konstant fokus på den gode præstation og på at udvikle os og mener, at de bedste løsninger findes, når der er plads til både job og familie.

Deltagelse i og kompetenceudvikling inden for bredere forskningsunderstøttelse og innovationsopgaver alt efter lyst og kompetencer.

Kort om os

Den nye tværregionale enhed for forskningsunderstøttelse er en selvstændig tværgående enhed som skal understøtte hele regionen inden for hjælp til de enkelte forskere og forskningsgrupper. Vi medvirker til at sætte en strategisk retning for den regionale forskningsstrategi, indgår i et nationalt samarbejde med de øvrige regioners tilsvarende enheder samt understøtter juridiske vurderinger ved innovationsopgaver, nye telemedicinske og andre digitaliseringsopgaver. Den nye tværregionale enhed for forskningsunderstøttelse bliver placeret på Sjællands Universitets Hospital i Køge, hvor fagbiblioteket, VID, allerede er placeret.

Vi har flextid og fokus på den gode balance mellem arbejds- og privatliv samt en udpræget grad af selvledelse og team-orienteret arbejde.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Forskningsbibliotekar Kirsten Buch Rasmussen på telefon 41 87 83 97 eller Forskning og Innovationschef Henrik Ancher Sørensen på telefon 20 75 58 71


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bibliotekar", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Køge.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bibliotekar
  • Køge
  • Mandag den 14. august 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som bibliotekarer i Køge

Herunder ser du udviklingen i udbudte bibliotekar i Køge over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bibliotekarer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bibliotekarer i Køge over tid

Dato Alle jobs som bibliotekarer
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0