Biblioteks- og Kulturformidler til Center for Kultur & Borgerservice i Frederikshavn Ko...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nordjylland

Center for Kultur & Borgerservice i Frederikshavn Kommune søger en biblioteks- og kulturformidler til en fast stilling på Frederikshavn Kommunes biblioteker

Center for Kultur & Borgerservice har ca. 150 medarbejdere, fordelt på fem biblioteksafdelinger, tre borgerserviceafdelinger, Kultur, Fritid, Kulturhus Kappelborg og meget, meget mere. Vi er en fælles kultur- og serviceorganisation i Frederikshavn Kommune, og vi varetager en bred vifte af kultur-, fritids-, vejlednings- og myndighedsopgaver.

Vi søger en medarbejder, der elsker formidling, har flair for at hjælpe borgere med litteratur, kulturelle arrangementer og informationssøgning og med et særligt blik for arrangementer og projektarbejde med kulturelt og litterært sigte.

Der er tale om en fuldtidsstilling på 37 timer med tiltrædelse pr. 1. januar 2020 eller snarest derefter.

Opgaverne som biblioteks- og kulturformidler
Som kulturformidler ligger dine opgaver primært i det daglige kultur- og arrangementsarbejde, men inkluderer også biblioteksvagter og diverse biblioteks-
driftsopgaver. Du skal arbejde for og på alle kommunens fem biblioteker - fra Skagen i nord, over Østervrå mod vest, til Sæby i syd.

Du indgår i ”Team Oplevelser” på i alt 9 personer, og en af hovedopgaverne er at planlægge, formidle og afholde kulturelle og dannelsesmæssige arrangementer og projekter for alle kommunens borgere.

Vi har et stærkt udbud af oplevelser og aktiviteter for børn, unge og voksne, og du skal effektivt være med til at sætte det hele i spil, samtidig med du er med til at udvikle nye tiltag og er på forkant med udviklingen, trends og tendenser.

Om dig:
  • Du kan interagere med alle kommunens borgere.
  • Du har gode erfaringer med projektarbejde og arrangementer og formår at gøre idéer til virkelighed på en medrivende måde.
  • Du kan tænke kreativt og anderledes og ser sammenhænge, der skaber merværdi.
  • Du arbejder opsøgende i kontakten med nye målgrupper og kan se værdien i at bringe forskellige institutioner og interesser sammen.
  • Du er kreativ og kommer aktivt med nye idéer eller løsninger med udgangspunkt i borgernes behov og fremtidens udfordringer.
  • Du er god til at formidle og kan sætte bibliotekets materialer og tilbud i spil.

Vi tilbyder en hverdag, hvor du får gode muligheder for at påvirke indholdet i dine opgaver samtidig med, at du er en vigtig medspiller i den daglige biblioteksdrift. Du er med til at realisere den konstante udvikling af folkebiblioteket og den kontinuerlige formidling af bibliotekets mange og alsidige tilbud som en levende kulturinstitution i Frederikshavn Kommune.

Vi forventer, at du:
  • Er struktureret og kan udføre og koordinere forskelligartede opgaver.
  • Er lyttende og har stor menneskelig rummelighed.
  • Kan arbejde selvstændigt med stort ansvar i dine opgaver. Både i de driftsmæssige aspekter af arbejdet og som del af et team og i forbindelse med arrangementer.
  • Er reflekterende og analytisk i din tilgang, men med et stærkt ”handlingsgen”.
  • Er uddannet cand. scient. bibl., bibliotekar DB eller har anden relevant uddannelse.
  • Har holdånd, ser muligheder, er lyttende og fleksibel.

Løn- og ansættelsesforhold
Du bliver ansat i Center for Bibliotek og Borgerservice med arbejdsplads på alle kommunens fem biblioteker. Dit primære mødested bliver på hovedbiblioteket i Frederikshavn. Du ansættes på overenskomstmæssige vilkår med 37 timer ugentligt og med vagt hver 4. lørdag.

Du skal desuden påregne vagter uden for almindelig åbningstid i forbindelse med arrangementer eller andre aktiviteter og en ugentlig aftenvagt til kl. 18.00.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Rasmus Ulfkjær Østergaard på tlf. 21 34 54 76 eller e-mail [email protected] eller bibliotekar Loke Daugbjerg Andersen på tlf. 98 45 66 28 eller e-mail [email protected].

Ansøgningsfrist: lørdag den 7. december 2019.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bibliotekar", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Nordjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 22.11.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bibliotekar
  • Nordjylland
  • Lørdag den 07. december 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som bibliotekarer i Nordjylland

Herunder ser du udviklingen i udbudte bibliotekar i Nordjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bibliotekarer i Nordjylland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bibliotekarer i Nordjylland over tid

Dato Alle jobs som bibliotekarer
19. september 2024 6
18. september 2024 6
17. september 2024 6
16. september 2024 6
15. september 2024 4
14. september 2024 4
13. september 2024 4
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1