Receptionsmedarbejder til Hillerød Bibliotek

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nordsjælland

Brænder du for at arbejde med mennesker, biblioteker og værtskab? Er du en energisk og sprudlende blæksprutte med et stærkt service-gen? Og drømmer du om et alsidigt job, hvor du er på benene det meste af dagen og hjælper bibliotekets gæster i samarbejde med dine kolleger. Så er du måske vores nye kollega.

Hillerød Bibliotekerne vil gerne styrke vores værtskab og service over for borgerne og samtidig sikre, at kernedriften kører smidigt. Derfor søger vi en receptionsmedarbejder til vores Fagteam Velkomst og Reception til en fast stilling med en ugentlig arbejdstid på 31 timer og med tiltrædelse 1. januar 2022.

Om Hillerød Bibliotekerne


Du kommer til at indgå i bibliotekets kernedrift i en velfungerende og mangfoldig personalegruppe på ca. 36 ansatte på en arbejdsplads med et godt arbejdsklima og højt til loftet.

Hillerød Bibliotekerne arbejder med afsæt i vores strategi ’Udvid din horisont – biblioteksstrategi 2019-23’, som kan findes på hjemmesiden. Vi er et aktivt hus med mange aktiviteter og arrangementer for børn, voksne og ældre og ca. 350.000 besøgende om året. Vi lægger vægt på service, samarbejde og udvikling og er ikke bange for at gå nye veje. Vi forventer, at du kan spejle dig i disse værdier.

Omdrejningspunktet for dit arbejde vil være bibliotekets velkomstområde, og ofte vil du være gæsternes første møde med biblioteket. Fagteam Velkomst og Reception har fokus på at udvikle vores værtskab og service, så alle borgere føler sig velkomne og godt hjulpet videre med gøremål på biblioteket. Her kommer du til at spille en vigtigt rolle, og vi håber, at vi også kan lære meget af dig. I receptionen hjælper du bibliotekets gæster med alt fra spørgsmål til lånerstatus, søgning, billetsalg, print og kopi, hjælp til selvbetjening, og meget mere. Derudover vil vi styrke borgernes kendskab til bibliotekets mange muligheder. Fagteam Velkomst og Reception varetager også en række praktiske opgaver med at håndtere bibliotekets materialer, som er afgørende for, at bibliotekets drift er velfungerende. Du bliver en væsentlig del af dette arbejde.

Dine opgaver


  • Medansvar for bibliotekets gode værtskab med fokus på at give gæsterne den bedste oplevelse
  • Indgå i Fagteam Velkomst og Reception med betjening af borgerne ca. 4 timer om dagen, herunder ca. 2 ugentlige lukkevagter til kl. 18 samt vagt hver 4. lørdag. Din arbejdstid vil generelt ligge i tidsrummet mellem kl. 8-18. Ind imellem kan der også være tale om deltagelse i aftenarrangementer.
  • Hjælpe borgere med almen it-selvhjælp, for eksempel print, kopi, søgning og hjælp til selvhjælp på borger.dk
  • Indgå i fagteamets rutiner med håndtering af materialer (fremfinding, sortering, fjernlån, kassation, forsendelse med mere). Du får et par ansvarsområder, som vi aftaler, når du er startet.

Dine kvalifikationer


Det er ikke en forudsætning for jobbet, at du har bibliotekserfaring. Men vi forventer, at du har sat sig ind i, hvad et moderne bibliotek er og kan, og at du har gjort dig tanker om, hvordan du som vores nye receptionsmedarbejder kan se dig selv i det. Det må du også meget gerne skrive om i din ansøgning.

Desuden lægger vi vægt på følgende kvalifikationer
  • Stærke servicefaglige kvalifikationer, herunder viden og erfaring med betjening af kunder/borgere.
  • Relevant uddannelse og erfaring inden for service/butiksområdet.
  • En udadvendt fremtoning, en vindende personlighed. Du er typen, der kan tale med alle og har stærke relationelle kompetencer.
  • Gode almene it-færdigheder og it-teknisk flair. En væsentlig opgave er blandt andet at hjælpe gæster med print og kopi samt vejlede i digitale selvbetjeningsløsninger, for eksempel på borger.dk.
  • Stærk fysik, så du kan holde til at stå og gå det meste af dagen og løfte mange materialer på en dag
  • En robust personlighed, som er klar til at møde alle borgere i øjenhøjde. Også de ind imellem svære situationer, hvor du skal håndtere borgere, som udviser en uhensigtsmæssig adfærd.
  • God til tal og bogstaver, så du kan sortere materialer korrekt og sætte bøger rigtigt på plads.

Yderligere information


For yderligere information om jobbet er du velkommen til at kontakte Leder af Ung, Voksen og reception Alice Holck Kvindebjerg, [email protected] / telefon 72 32 58 40.

Frist


Vi glæder os til at modtage din ansøgning inklusiv CV vedlagt kopi af relevante eksamensbeviser og øvrige relevante bilag senest søndag den 14. november via Hillerød Kommunes jobportal.

Samtalerne er planlagt til den 23. og 25. november.

Arbejdsstedet er Hillerød Bibliotek, Christiansgade 1, 3400 Hillerød.

Ansættelse sker efter gældende overenskomst og lønnen aftales med den forhandlingsberettigede organisation.
I forbindelse med ansættelsen indhentes børne- og straffeattest.

Hillerød Kommune er en dynamisk og udviklingsorienteret kommune centralt placeret i det skønne Nordsjælland. Vi er en stor arbejdsplads med mere end 5.000 ansatte, og vi servicerer ca. 50.000 borgere. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. I Hillerød Kommune har vi røgfri arbejdstid fra 1. januar 2021.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bibliotekar", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Nordsjælland

Jobbet er oprettet på vores service den 28.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bibliotekar
  • Nordsjælland
  • Søndag den 14. november 2021

Statistik over udbudte jobs som bibliotekarer i Nordsjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte bibliotekar i Nordsjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bibliotekarer i Nordsjælland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bibliotekarer i Nordsjælland over tid

Dato Alle jobs som bibliotekarer
3. juli 2024 1
2. juli 2024 3
1. juli 2024 3
30. juni 2024 3
29. juni 2024 3
28. juni 2024 3
27. juni 2024 4
26. juni 2024 4
25. juni 2024 3
24. juni 2024 2
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2