[xxxxx] søger en visionær kollega med litteratur og folkebibliotek på hjertet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Randers C

Har du lyst til at være en del af et stærkt fællesskab, der arbejder på at være Danmarks bedste bibliotek og kommunens fedeste arbejdsplads? Så læs endelig videre.

Vi søger en dygtig og visionær kollega, der vil være med til at sikre, at vi har en attraktiv og alsidig materialesamling på Randers Bibliotek. Der er tale om en central stilling i bibliotekets hjerte, og vi glæder os til at høre fra dig.

Lidt om jobbet
På Randers Bibliotek har vi en ledig plads på holdet Materialer og flow. Her får du syv kollegaer, der har til opgave at etablere og udvikle bibliotekets materialesamling og sikre, at vi har aktuelle, kvalitetsrige og relevante materialer på hylderne til vores lånere.

Holdet har til opgave at udvikle vores samling, så den afspejler brugernes behov og lever op til de forpligtelser, der er knyttet til at være et folkebibliotek.

Materialevalgsområdet er under stor forandring i disse år, og det er derfor vigtigt, at du er nysgerrig på datadrevne systemer og tekniske løsninger, da det i fortsat højere grad vil præge vores måde at sikre en god og alsidig samling.

Holdet ledes af en koordinator, der har det overordnede ansvar for holdets opgaver og administrerer materialebudgettet. Der er med andre ord en kort og effektiv kommandovej i organisationen, og det giver mulighed for stor indflydelse på, hvordan bibliotekets samling etableres og udvikles.

Du får til opgave at organisere og udvikle vores materialevalg. Herunder også vores kassations-praksis. Det er dig, der skal sikre, at vi har en tydelige indkøbsprincipper, og du er sparringspartner for holdets koordinator, når det kommer til at diskutere, hvordan vores indkøbsbudget skal fordeles. Du skal være god til at samarbejde på tværs af faggrænser, og du skal have lyst til at gå foran og finde nye løsninger på materialevalgsområdet.

Udover det daglige arbejde bag kulisserne, skal du også indgå i vores borgerbetjening i udlånet og i vores andre betjeningssteder. Du skal forvente, at godt en tredjedel af din arbejdstid foregår i dialog med vores brugere. Det er derfor vigtigt, at du er servicemindet og har lyst til at hjælpe vores brugere med at få en god oplevelse og god faglig betjening, når de besøger Randers Bibliotek.

Lidt om dig
Du ved, hvad der rører sig på litteraturfeltet inden for både skøn- og faglitteratur. Du har lyst til at være med til at omsætte disse tendenser til en tydelig indkøbspolitik, og sikre, at vi har en varieret og alsidig materialesamling med fokus på kvalitet.

Du interesserer dig for sammenhængen mellem indkøb og god formidling, og du er god til at organisere arbejdet med et komplekst opgaveområde med mange holdninger og ønsker. Du er nysgerrig på ny teknologi, og du er god til at samarbejde.

Du er formentlig uddannet bibliotekar eller har erfaring fra et større bibliotek og kender til materialeindkøb og -håndtering. Du drømmer om ansvar og indflydelse på, hvordan vi udvikler og vedligeholder en stor og varieret materialesamling, og så er du god til at arbejde projektorienteret.

Organisatorisk referer du til chefen for litteratur og læring; Lene Graugaard Jensen, men organiseringen af det daglige arbejde varetages af Henrik Secher Nielsen, der er koordinator.

Stillingen er på 37 timer. Du skal være indstillet på at indgå i en vagtplan inkl. aftenvagter og weekendarbejde. Løn fastsættes efter gældende overenskomst.

Tiltrædelse ønskes d. 1. marts 2022 eller snarest derefter. Der er ansøgningsfrist d. 10. januar 2022 og der afholdes samtaler d. 24. januar 2022. Samtalerne afholdes ved fysisk fremmøde og vi overholder naturligvis alle corona-restriktioner. Vi glæder os til at møde dig.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, så skriv en mail til Henrik Secher Nielsen på: [email protected]

Om Randers Bibliotek:
Randers Bibliotek består af hovedbiblioteket i Kulturhuset, tre filialer, en bogbus og en bibliotekscykel. Her kan børn og voksne låne bøger, magasiner, film, musik, computerspil, brætspil og endda også ukuleler og discgolf-sæt. Vi arrangerer hvert år en stor mængde arrangementer om samfund, kultur, litteratur og musik. Vi tilrettelægger og udfører undervisningstilbud til daginstitutioner, skoler og andre uddannelsesinstitutioner i hele Randers kommune. Med andre ord er vi en levende videns- og kulturinstitution med 65 kolleger, der har meget på hjerte. Vores materialesamling er på over 200.000 materialer, der cirkulerer imellem vores adresser.

Randers Bibliotek har i de seneste par år gentænkt organisationen. Det betyder, at vi har organiseret en række hold med tydelige mål. Det faglige ansvar er lagt ud på holdene. Derfor er det holdets koordinator, der har ansvaret for at udvikle og drive det daglige arbejde. Der er stor grad af faglighed og frihed i opgaveløsningen. Vi arbejder projektorienteret og på tværs. Du får derfor mulighed for at deltage i projektarbejde og at udvikle dine egne projekt-kompetencer. Vi arbejder efter vores egne projektværktøjer, og du vil blive klædt på til projektarbejdet med interne kurser.
Vi arbejder systematisk med at tage afsæt i fakta og data, vi tager afsæt i brugernes behov, vi tester og prøver af og hylder fejl og udvikling. Det skal du kunne se dig selv i, og du skal have lyst til at udfordre og udvikle en anerkendende kultur med fokus på læring. Vi glæder os til at få dig med på holdet.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bibliotekar", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Randers C.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bibliotekar
  • Randers C
  • Mandag den 10. januar 2022

Lignende jobs

  • Bibliotekar i Østjylland

    Elsker du at begejstre børn med bøger, læsning og børnekultur, og er du et jern på gulvet, der også har styr på alle detaljer bag skrivebordet? - Så er det dig, vi er på jagt efter!Vi søger en ny k..
    • Bibliotekar
    • Østjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som bibliotekarer i Randers C

Herunder ser du udviklingen i udbudte bibliotekar i Randers C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bibliotekarer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bibliotekarer i Randers C over tid

Dato Alle jobs som bibliotekarer
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1