Innovativ og strategisk biblioteksleder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringsted

Har du lyst til at stå i spidsen for bibliotekerne på Professionshøjskolen Absalon?

Absalon er inde i en spændende udvikling, hvor der åbnes nye uddannelser samtidig med, at vi bygger nye campus. Dette gælder også indenfor den vidensinfrastruktur, som biblioteket er.

Vi har nu brug for en dynamisk leder, der kan videreudvikle bibliotekerne på vores otte campus, samt sætte retning på arbejdet med at fremme informationssøgning, videndeling og vejledning af studerende, undervisere og forskere.

Din profil
Vi søger en leder der gerne har nogle interessante og spændende erfaringer med sig og som kan genkende sig selv i nedenstående udsagn:

Erfaring med ledelse. Gennem din erfaring som personaleleder kan skabe resultater gennem motivation og engagement hos bibliotekets medarbejdere. Du evner at sætte retning, samtidig med, at du har fokus på den gode trivsel og stemning på biblioteket.

God organisatorisk forståelse. Du kan tænke og formulere dig knivskarpt og ser strategisk ind i en stor organisation og uddannelsessektor. Dit gode overblik gør det let for dig, at organisere en travl hverdag, så der er styr på opgaveløsningen og driften. Du har ideer og perspektiver i forhold til at udvikle og drifte en biblioteksenhed.

Du holder af uddannelse. Som alle andre på Absalon holder du af uddannelse, som er målet for vores samlede virksomhed.

Derudover forventer vi os, at du:
  • har en relevant uddannelsesmæssig baggrund og ikke nødvendigvis som bibliotekar.


Dine arbejdsopgaver
Du bliver ansvarlig for den daglige drift og udviklingen af vores aktiviteter.

Strategisk arbejde. Vi skal i gang med at sætte nye mål og ny retning for biblioteket. Du har ansvaret for at styre processen i samarbejde med bibliotekets øvrige medarbejdere.

Du skal sikre kvalitet og værdi i bibliotekets indsats i sammenhæng med Absalons strategiske mål.

Administrative og økonomiske opgaver. Du har en væsentlig rolle i forhold til de administrative og økonomiske driftsopgaver. Du er ansvarlig for at udvikle og vedligeholde den daglige drift af biblioteksbetjeningen på alle campus. Herudover har du økonomiansvaret.

Udvikling. Du er med til at udvikle og forbedre det fysiske og digitale tilbud til bibliotekets brugere, samt med til at udvikle og optimere bibliotekets mange services til Absalons studerende og ansatte.

Dine kollegaer
Du bliver en del af biblioteket på Absalon som er en enhed under afdelingen Digital og du vil referere til digitaliseringschefen. Du bliver daglig leder for 14 meget dygtige informationsspecialister og biblioteksassistenter, som i hverdagen er fordelt i over alle 8 campus. Du vil få et udviklende job med engagerede og motiverede lederkollegaer samt fagligt dygtige medarbejdere.

Du vil som udgangspunkt få fast ansættelsessted i Sorø. Det vil være en fordel hvis du har egen bil, da vores campus er fordelt over hele Region Sjælland og der derfor må der påregnes transport mellem lokationerne. I starten af 2021 flytter vi til Slagelse til et nybygget campus sammen med vores uddannelser fra Sorø og Slagelse. Det nye Campus Slagelse kommer til at ligge meget tæt ved Slagelse station.

Sådan ansøger du
  • Ansættelse sker efter gældende overenskomst på statens område og der er mulighed for at forhandle tillæg i henhold til Ny løn.
  • Stillingen er på fuld tid og vi vil gerne have at du begynder senest den 1. september 2019.
  • Hvis du har nogle spørgsmål til stillingen, kan du kontakte digitaliseringschef Michael Jungfalk på 7248 1072 for yderligere information.
  • Ansøgning og relevante bilag sendes via vores rekrutteringssystem her (https://phabsalon.dk/om-professionshoejskolen-absalon/ledige-stillinger/) eller ved at klikke på ”Søg stillingen” til højre på denne side senest den 14. august 2019.
  • Vi forventer at afholde samtaler i uge 34.


Vi ønsker, at medarbejderstaben afspejler det omgivende samfund, og vi opfordrer derfor alle interesserede uanset køn, kulturel og etnisk baggrund til at søge stillingen.

Om Absalon
Professionshøjskolen Absalon er Region Sjællands største uddannelsesinstitution med 11 forskellige professionsbacheloruddannelser fordelt på i alt otte byer i regionen. Vores ambition er at bidrage til øget velfærd og vækst i Region Sjælland gennem fremragende uddannelser og rollen som regional udviklingspartner. Vores studerende og samarbejdspartnere er det ubestridte centrum for vores arbejde, lige som vi lægger vægt på at være en rigtig god, fællesskabsbaseret og udviklende arbejdsplads. Vi er 750 medarbejdere, og vi har 8.300 studerende på vores uddannelser og 3.500 i efter- og videreuddannelse.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bibliotekar", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.6.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bibliotekar
  • Ringsted
  • Onsdag den 14. august 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som bibliotekarer i Ringsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte bibliotekar i Ringsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bibliotekarer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bibliotekarer i Ringsted over tid

Dato Alle jobs som bibliotekarer
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1