Leder til Telefonfabrikken og Værebro Bibliotek

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Storkøbenhavn

Vi søger en ny leder til Telefonfabrikken – Gladsaxe Kulturhus og Værebro Bibliotek

Kan du se muligheder og nye veje for udviklingen af kulturområdet i Gladsaxe? Er du drevet af at skabe et bredt og mangefacetteret kulturliv? Holder du af at lykkes sammen med andre? Og har du øje for nyskabende samarbejder?

Så er det dig, vi leder efter til Telefonfabrikken og Værebro Bibliotek.

Vi har brug for en daglig leder af Telefonfabrikken og Værebro Bibliotek. Den tidligere leder af kulturhuset er søgt videre, og vi benytter anledningen til at knytte vores tilbud tættere sammen, så begge tilbud kan profitere af og inspirere hinanden.

Gladsaxe Bibliotekerne har ambitioner for udvikling af kulturtilbuddet, og kulturen prioriteres højt i kommunen. Vi vægter udvikling og drivkraft, og der handlerum og plads til at udforske nye veje. Du får friheden til at sætte retning for dit område.

Telefonfabrikken er Gladsaxe Kulturhus og et knudepunkt for frivillige aktører og aktiviteter, der hver dag mødes i huset til kulturelle og sociale aktiviteter. Vi arbejder aktivt med miljømæssig såvel som social bæredygtighed i både drift og udvikling. Telefonfabrikken er indbegrebet af aktiv folkeoplysning og drives derfor i høj grad af kræfter og initiativer, der kommer fra borgere, foreninger, ildsjæle og organisationer. Telefonfabrikken er hovedkraften bag mangfoldighedsfestivalen Gladsaxe Loves Culture, Verdens Folkekøkkenet og Kulturskaberne - et kulturelt værksted, hvor borgere kan få vejledning og støtte til idéudvikling, planlægning og afvikling af kulturprojekter.

Gladsaxe Bibliotekerne har fokus på at udvikle filialbibliotekerne til at danne ramme om lokalt byliv og kulturelle oplevelser. Værebro Bibliotek er vores mindste lokalbibliotek, og med inspiration fra BIBLIOTEK+ arbejder vi på at udvikle bibliotekstilbuddet i Værebro sammen med vores samarbejdspartnere fra blandt andet det boligsociale område og lokale aktører. Gladsaxe Kommune har et bystrategisk fokus på at løfte Værebro og Bagsværd til attraktive bydele, og lokalbiblioteket er en central spiller i den forandring.

Dine vigtigste opgaver


  • Du skal videreudvikle og styrke kulturtilbuddet både med afsæt i kulturhus og bibliotek.
  • Du skal skabe en klar profil for husene, så de også supplerer og profiterer af hinanden.
  • Du skal styrke samarbejdet på tværs af husene og også udadtil i lokalområdet.
  • Du skal være til stede i dagligdagen, og du skal håndtere de daglige udfordringer sammen med medarbejderne.
  • Du skal engagere og motivere medarbejderne i forandringsprocesserne.

Om dig


  • Du kommer med ledelseserfaring, og din ledelsesstil er inddragende og tillidsskabende. Du formår at arbejde struktureret og løsningsorienteret i forskellige miljøer. Du har fokus på at skabe et godt hold, hvor forskellige kompetencer kommer i spil. Samtidig formår du at samarbejde på tværs både med resten af Gladsaxe Bibliotekernes organisation og med andre aktører.
  • Du har erfaring fra et kulturhus eller tilsvarende kulturtilbud, og du kan håndtere dialogen med mange forskellige brugere. Samtidig har du let til smil og kan også skære igennem, når det er nødvendigt.
  • Du kan påtage dig rollen som kulturel projektleder og har erfaring med at skabe kulturelle tilbud med frivillige og mere etablerede kulturaktører.
  • Du er en dygtig kommunikator, og du involverer bredt og udvikler sammen med andre. Du kan understøtte og skabe engagement, og du kan facilitere kulturelle iværksættere, frivillige og entreprenører.
  • Du har stærke relationelle kompetencer og er en habil netværker, der allerede har erfaring og et godt netværk, du kan trække på. Du kan skabe partnerskaber, man kan bygge videre på.
  • Du har forståelse for de demokratiske processer i den politisk styrede organisation, og du formår at navigere i et felt med stærke holdninger og flere interessenter.
  • Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund.

Gladsaxe Bibliotekerne og Telefonfabrikken


Gladsaxe Bibliotekerne består af et Hovedbibliotek, Bibliografen, BIBLIOTEK+, Mørkhøj og Værebro Biblioteker samt Telefonfabrikken, Gladsaxe Kulturhus.
Du har ansvaret for den daglige ledelse og drift af Telefonfabrikken og Værebro Bibliotek med personaleansvaret for to medarbejdere på Telefonfabrikken og fem medarbejdere på Værebro Bibliotek. Du refererer til filialleder Martin Timmermann Andersen og til Bibliotekschef Jakob Lærkes. Du vil indgå i bibliotekets ledergruppe, der giver sparring og sætter retning.

Det praktiske


Ansættelsessamtaler finder sted i uge 33, og stillingen forventes besat pr. 1. oktober 2022.

Har du spørgsmål til jobbet er du meget velkommen til at kontakte Bibliotekschef Jakob Lærkes på telefon 29 12 87 58 eller filialleder Martin Timmermann Andersen på telefon 40 13 63 44.

Frist


Send din ansøgning via stillingsopslaget på www.gladsaxe.dk senest 1. august 2022.
Vi glæder os til at høre fra dig.

Gladsaxe er den første kommune i Danmark, der har indarbejdet FN’s verdensmål i alt, hvad vi gør. Med verdensmålene som ramme arbejder vi for social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed og grøn omstilling. Det gør vi, fordi vi ønsker at gøre en forskel lokalt, der bidrager til en bæredygtig udvikling globalt.
Du kan læse mere om vores arbejde med FNs verdensmål i Gladsaxestrategien.


I Gladsaxe Kommune har vi røgfri arbejdstid.

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bibliotekar", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Storkøbenhavn

Jobbet er oprettet på vores service den 23.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bibliotekar
  • Storkøbenhavn

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som bibliotekarer i Storkøbenhavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte bibliotekar i Storkøbenhavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bibliotekarer i Storkøbenhavn.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bibliotekarer i Storkøbenhavn over tid

Dato Alle jobs som bibliotekarer
4. oktober 2024 13
3. oktober 2024 10
2. oktober 2024 11
1. oktober 2024 9
30. september 2024 10
29. september 2024 7
28. september 2024 9
27. september 2024 11
26. september 2024 10
25. september 2024 8
24. september 2024 8
23. september 2024 8
22. september 2024 8
21. september 2024 8
20. september 2024 6
19. september 2024 6
18. september 2024 6
17. september 2024 6
16. september 2024 6
15. september 2024 8
14. september 2024 8
13. september 2024 8
12. september 2024 8
11. september 2024 10
10. september 2024 9
9. september 2024 8
8. september 2024 9
7. september 2024 8
6. september 2024 9
5. september 2024 8
4. september 2024 6