Skarp, struktureret og initiativrig børnekul-turkoordinator til Vejle Bibliotekerne

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vejle

Vil du være med til at udvikle Vejle Bibliotekerne både som kommunal kulturinstitution og som Centralbibliotek? Kan du både koordinere vores mange opgaver på børneområdet og sætte dig selv i spil? Og brænder du for at udvikle lokale fællesskaber og vedkommende kulturoplevelser for de 0-12 årige i Vejle Kommune?

Om jobbet

Vejle Bibliotekerne er optaget af at skabe vækst i menneskers liv og skabe de bedste forudsætninger for, at børn og unge får den chancelighed der er kendetegnende for det danske samfund. Early literacy, sprogstimulering, fortællinger, fællesskaber, digital dannelse og kreativitet er nogle af de forudsætninger, der giver en god start på livet og som dermed danner rammen for det senere voksne liv.

Tiltrædelse 1. januar 2021

Vi forventer af dig

Vi forventer, at du har erfaring fra biblioteksverden, eller som minimum fra lignende kulturtilbud. En af opgaverne i jobbet bliver at koordinere aktiviteterne for børn i alderen 0-12 år, både de lokale og dem vi varetager i en national kontekst som et af seks centralbiblioteker. Vi forventer også at du med den største naturlighed indgår i både i kommunale, regionale og nationale netværk og uden videre kan samarbejde med et bredt udsnit af forskellige partnere, bl.a. skoler og institutioner, samt ikke mindst sikre et gennemgående fokus på læselyst for både de yngste og deres familier. I den forbindelse vil du skulle have overordnet fokus på vores samling, der henvender sig til børn, og du vil bl.a. få ansvar for at formidle den ud til både målgruppen og samarbejdspartnere. Derfor ligger det også naturligt at vi forventer at du uden at blinke sætter dig selv i spil som en skarp kommunikatør, der ikke går af vejen for at inddrage børn i kreative processer og sammen med kollegerne, vores eksisterende og kommende samarbejdspartnerevil være med til at videreudvikle Vejle Bibliotekernes aktiviteter til børn.

At du har erfaring med biblioteksområdet eller andet kulturarbejde. Og at du selvfølgelig har en relevant uddannelses- og erfaringsmæssig baggrund. Det er dog et ufravigeligt krav, at du er god til mennesker, kan sætte dig selv i scene som både formidler og vært i og uden for biblioteksrummet, og er vant til at samarbejde på mange forskellige niveauer – og, at du kan dokumentere det.

I Vejle Bibliotekerne arbejder vi ud fra en tydelig kompetencestrategi, hvor vi bl.a. gør noget ud af, at vi kan lære af hinanden. Derfor forventer vi, at du:

  • Er nysgerrig, opsøgende og netværksskabende

  • Gerne vil arbejde projekt- og udviklingsorienteret, samtidig med at du er synlig og til stede i vores daglige opgaveløsning.
  • Forstår hvad biblioteket er for en størrelse, eller som har lysten til at lære det i en vis fart.
  • Kan spille ind i en national bibliotekssammenhæng – hvor fokus i den grad er på det gode børneliv.

  • Har indgående viden om børnekulturelle tendenser, forståelse for målgruppen 0-12 årige og deres nærmeste voksne, og hele tiden holder dig orienteret inden for området.

  • Er hverdagsinnovativ – forstået på den måde, at du kan omsætte de ideer, der opstår i hverdagen, både dine egne og kollegaernes.
  • Frem for alt, skal du "ville noget" med Vejle Bibliotekerne

Du vil komme til at spille tæt sammen med ledergruppen i Vejle Bibliotekerne, så vi forventer, at du kan tænke strategisk, forstår hvad det vil sige at arbejde i en politisk styret hverdag, og kan sige pyt, når der er modvind på cykelstien.

Vi tilbyder dig

37 timer

Ansættelsesvilkår

Ansættelsesvilkår aftales sammen med den relevante forhandlende organisation.

Om os

Vejle Bibliotekerne er et af seks centralbiblioteker i Danmark. Vi er ca. 75 ansatte med forskellig faglig baggrund, som varetager vidt forskellige opgaver. På årsbasis byder vi mere end 500.000 mennesker velkommen i vores fem matrikler, der ligger i Børkop, Egtved, Give, Jelling, Vejle og i vores biblioteksbus, der kører Vejle Kommune tynd næsten hver uge. Vejle Bibliotekerne hører hjemme i Kultur & Sundheds forvaltningen, hvor vi bl.a. bor sammen med museer, Musikteater, musikskole, forebyggelse, Borgerservice og Stadsarkiv. Du kan læse meget mere om os her www.vejlebib.dk og på https://centralbibliotek.dk/vejle

Link til egen hjemmeside

Du kan læse mere om os på www.vejlebib.dk

Ansøgningsfrist

Der er ansøgningsfrist den 16. november 2020 og vi afholder 1. samtale den 18. november og 2. samtalerunde den 20. november 2020.

Børneattest

Vi indhenter børneattest ved alle ansættelser.

Send din ansøgning

Vi foretrækker, at du søger stillingen online ved at bruge knappen ”Send ansøgning”. Husk at vedhæfte din ansøgning og CV samt andre relevante bilag.
Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering.

Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe Uønsket post.

Vejle Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.

Overvejer du at flytte til Vejle? Så kan du få hjælp til bosætning. Se mere på www.vejle.dk/tilflytter.



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bibliotekar", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Vejle.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.10.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bibliotekar
  • Vejle
  • Mandag den 16. november 2020

Lignende jobs

  • UCL Biblioteket

    [xxxxx] søger en studentermedhjælper til UCL Biblioteket på Niels Bohrs Allé i Odense. Der er tale om op til 10 timer om ugen i gennemsnit, og timerne afvik..
    • Bibliotekar
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Vikarstilling: Barselsvikar til pas- og kørekortom...

    Vi søger en kollega til et vikariat, som er på 23 timer om ugen og primært består i betjening i forbindelse med pas og kørekort.Vi forventer, at duhar en kontoruddannelse eller en kort videre..
    • Bibliotekar
    • Fredericia
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som bibliotekarer i Vejle

Herunder ser du udviklingen i udbudte bibliotekar i Vejle over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bibliotekarer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bibliotekarer i Vejle over tid

Dato Alle jobs som bibliotekarer
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0