Donorkoordinator til [xxxxx] Sædbank

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

Brænder du for at arbejde med mennesker og bidrage til at hjælpe familier og singler med at opnå deres største drøm om ønskebarnet? Så er det dig, vi søger!

Donorhvervning er en meget væsentlig funktion i virksomheden og dit mål skal være at sørge for, at donoroptagelsesprocessen forløber så optimalt som muligt i overensstemmelse med virksomhedens værdisæt.

Stillingen er en fuldtidsstilling, hvor arbejdstiden er fordelt på hverdage mellem 08-17.00. Du vil indgå i et mindre team, der konstant vækster med nye kræfter og kompetencer. Du skal være indstillet på at være fleksibel, både i forhold til dine daglige arbejdsopgaver samt placering af din arbejdstid.

Dit primære arbejdssted vil være hovedkontoret på Store Torv, 8000 Aarhus C, men besøg i virksomhedens afdelinger i København og Aalborg vil være nødvendig.

Som donorkoordinator vil dine hovedopgaver være:

  • Hvervning af donorer
  • Koordinering af donorforløb fra hvervning til endelig optagelse
  • Interviews og donorsamtaler, herunder kontraktgennemgang og medicinske spørgeskemaer
  • Deltagelse ved messer og events
  • Ledelse af laboratoriepersonale
  • Håndtering, vurdering og nedfrysning af sædprøver samt blodprøvetagning
  • Administrativt arbejde

Din baggrund / hvem er du:

Vi forestiller os, at du har en relevant sundhedsfaglig uddannelse – erfaring fra fertilitetsbranchen er en fordel, men ikke et krav.

Du er omhyggelig og ansvarlig i din tilgang til arbejdsopgaverne og sætter en ære i at koordinere dine arbejdsfunktioner effektivt. Du kan lide at arbejde med mennesker og det falder dig naturligt at opbygge relationer baseret på gensidig tillid og interesse.

Er du interesseret?

Stillingen ønskes besat snarest muligt, hvorfor ansøgninger vil blive behandlet løbende. Send os din ansøgning og CV på [email protected]. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Maja på telefon +45 2714 0028.

Der tilbydes en attraktiv lønpakke baseret på erfaring og kvalifikationer.

Om SellmerDiers

SellmerDiers er en mindre sædbank, der i 2017 blev stiftet af Anette Sellmer og Liza Diers, som begge har mere end 10 års professionel erfaring med at hjælpe kvinder med at blive gravide i deres egne fertilitetsklinikker i København og Aarhus. I 2021 blev SellmerDiers en del af Medicover koncernen og er ved at udforske nye spændende markeder. Vores team består af lige knap 20 dedikerede og omsorgsfulde medarbejdere fordelt på sites i Aarhus, Aalborg og København, som hver dag kæmper for at sikre medmenneskelighed, ansvarlighed og individuel hensyntagen – både i forhold til forældre, donorbørn og donorer.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bioanalytiker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bioanalytiker
  • Århus C
  • Onsdag den 26. januar 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som bioanalytiker i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte bioanalytiker i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bioanalytiker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bioanalytiker i Århus C over tid

Dato Alle jobs som bioanalytiker
6. september 2024 1
5. september 2024 1