Afdelingsbioanalytiker til Laboratoriet & prøvetagning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Rønne

Vi leder efter en afdelingsbioanalytiker til at varetage den daglige drift indenfor mikrobiologi og immunkemi. Vi søger en kollega der kan skabe motivation for medarbejdere, samt sikre drift og kvalitet indenfor afdelingens mikrobiologi og immunkemi, som er en del af den biokemisk kemiske afdeling på Bornholms hospital.

Som afdelingsbioanalytiker vil du indgå i afdelingens ledergruppe som består af en chefbioanalytiker og tre afdelingsbioanalytikere. Alt efter hvor meget ledelseserfaring man har, vil der vurderes hvilke ledelsesmæssige ansvarsområder man skal varetage. Dette kan sagtens være en eskalering, der gradvis vurderes.

Centrallaboratoriet og prøvetagning hvor stillingen er ledig, er der ca. 30 medarbejdere, heraf en chefbioanalytiker, to afdelingsbioanalytikere, en ledelseskonsulent, fem bioanalytikere med specialistfunktion, en systemadministrator, to laboranter, en sygeplejerske og ca. 20 vagtgående bioanalytikere.

Laboratoriet er en klinisk biokemisk afdeling, men varetager også de parakliniske specialer immunologi og mikrobiologi. Vi samarbejder med de andre regionshospitaler, og klinikerne fra RH og AHH er kvalitetsansvarlige for de immunologiske og mikrobiologiske analyser.

Hospitalets størrelse og ikke mindst geografi stiller særlige krav til ens evne ift. samarbejde og til at tænke helhed. Vi har et bredt analyserepertoire og udfører 1.2 mio. analyser årligt, som fordeles ligeligt imellem hospitalets afdelinger og øens praktiserende læger.

Om jobbet
Du vil få ansvar for de mikrobiologiske analyser og apparaturer som indgår i det pågældende område, samt immunkemi analyser og apparaturer. Som afdelingsbioanalytiker indgår du også i driften nogle dage om ugen, og varetager oplæringen af nyt personale i samarbejde med specialisterne.

Dine opgaver vil være at sikre en optimal drift i dine områder, sikre at den daglige analyseproduktion bliver gennemført i gruppen med den ønskede kvalitet og til den ønskede tid. Udvikle medarbejdernes kompetencer samt medvirke til udviklingen i gruppen, både hvad angår valg af apparatur og metoder. Dette sker i samarbejde med ledelsen og ansvarshavende kliniker på Hvidovre.

Udover at være afdelingsbioanalytiker for dit område, skal du indgå i et tæt samarbejde med ledelsen i afdelingen og sparre med de andre afdelingsbioanalytikere.

Du skal være initiativrig og progressiv i tilgangen til jobbet og have lyst til at udvikle personalet og skabe et rigtigt godt arbejdsmiljø for medarbejderne. Deltage i opsætning/vurdering af nye analysemetoder og nyt teknisk udstyr. Udarbejde instruktioner/vejledninger.

Du skal trives i en travl hverdag, hvor du har et stort ansvar og en stor grad af selvstændighed. Ansvarlig for at løse eller videreinformere om forhold indenfor det psykiske og fysiske arbejdsmiljø, der enten ikke lever op til gældende krav eller medfører en risiko i arbejdet.

Jobbet indeholder mange spændende og alsidige opgaver, herunder personaleledelsesopgaver med afholdelse af kompetenceudvikling af medarbejderne og administrative opgaver.

Evaluering, vagtplanlægning og arbejdstilrettelæggelse kan komme på tale ad hoc i forhold til ens ledelsesmæssige kompetencer og erfaring.

Hvem er du?
Som person trives og motiveres du af konkrete udfordringer og du skal have overblik og mod.

Du prioriterer teamwork og god kommunikation højt, både med dine nærmeste kollegaer og på tværs af organisationen. Der vil være opgaver, hvor der skal arbejdes selvstændigt og du skal fordybe dig i en problemstilling.

Vi forventer, at du:

  • er uddannet bioanalytiker
  • har flere års praktisk erfaring og teoretisk viden på et højt niveau dækkende afsnittets funktionsområde (mikrobiologi & immunkemi), og have interesse for ledelse af medarbejdere
  • har relevant efter/videreuddannelse eller har mod på at få det
  • har overskud, er positiv og er en god teamplayer
  • er god til at se muligheder frem for begrænsninger
  • har gode pædagogiske egenskaber, stor empati og gode menneskekundskaber
  • har gode samarbejdsevner og mod på at gøre en forskel
  • trives med travlhed og er fleksibel.

Vi ser gerne, at du har ledelseserfaring, men det er ikke et krav.

Hvem er vi?
Bornholm Hospital er en del af regionhovedstadens hospitalsvæsen og vi ønsker at gøre en forskel både for patienterne og det gode arbejdsmiljø.

Laboratoriet betjener alle afdelinger på hospitalet, samt alle øens praktiserende- og speciallæger. Ugentlig tager vi blodprøver på borgere på to af øens plejecenter.

Udover klinisk biokemi og de 2 specialer immunkemi & mikrobiologi har afdelingen et ambulatorie hvor vi dagligt har ca.150 patienter.

Vi er ca.15 medarbejdere på arbejde i dag tiden som dækker alle funktioner dvs. analyser og blod- & EKG-prøvetagning. Vores vagtberedskab består af 2 aftenvagter, 1 nattevagt og 3 i dag tiden weekend / helligdage.

Afdelingen har et tæt samarbejde med Rigshospitalet og Amager/Hvidovre. Hver måned er der kvalitetsmøder med klinikerne fra Amager/Hvidovre indenfor klinisk biokemi. Vi afholder ugentlige drift-/ledermøder og personalemøder.

Vi er et moderne laboratorie med udstyr der løbende tilpasses hospitalets behov/udvikling.

Vi lægger vægt på, at vores patienter bliver mødt med gensidig tillid og respekt, og får en god oplevelse, når de mødes med os. Fokus er stor patienttilfredshed, god service og høj kvalitet i vores ydelser.

Vi har fokus på et godt arbejdsmiljø, hvor fokus både er på kerneopgaven og på hvordan vi kommunikerer og samarbejder med hinanden. Samt fokus på de psykiske arbejdsrelaterede opgaver, som hver enkelt afdeling er forpligtet til at arbejde med.

Det gode sociale kollegaskab giver sig udtryk i tryghed, nærhed og fleksibilitet.

Da Bornholms hospital er et mindre hospital, har vi ligeledes gode forudsætninger for et tæt og nært samarbejde på tværs af alle snitflader og faggrupper, hvilket udførelsen af de daglige opgaver bærer præg af.

Se filmen, der præsenterer laboratoriet fra Bornholms hospitals serie ”Vores lille hospital”

Udover ovenstående tilbyder vi;

  • En fuldtidsstilling hvor den daglige mødetid som udgangspunkt er kl. 07.00.
  • En velfungerende dynamisk arbejdsplads med fokus på, at det skal være godt at være ansat på Bornholms hospital.
  • Engagerede, fleksible og ansvarsbevidste kollegaer.
  • Gode muligheder for faglig udvikling.

Ansættelsesvilkår
Stillingen er på 37 timer og er vagtfri. Stillingen er til besættelse pr. 1. januar 2023 eller efter aftale.

Aflønning sker i henhold til gældende overenskomst.

Vil du vide mere?
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Chefbioanalytiker Vinnie Pedersen på tlf. 3867 1720 / 2127 6154 eller mail: [email protected].

Ansøgningsfrist
Send din ansøgning senest den 17. november 2022.

Vi forventer at afholde samtaler uge 47.

Læs om Bornholms hospital på www.bornholmshospital.dk

Om livet på Bornholm
Bornholm er på mange måder noget særligt. Vi har vandfald, klipper, havets brusen og det fineste sand. Alt sammen inden for kort afstand. Vi nyder øens mange kvalitetsfulde råvarer. Kultur- og fritidslivet markerer sig med musik- og madfestivaller, lokale havkajak- og vinterbadeklubber skyder op, og vi er beriget med imponerende oplevelsesrige gå- og cykelruter. Aldrig længere væk end det er overkommeligt at tage ud i det fri og kombinere hverdagen med fritid, venner og velvære. Og alt dette samtidig med at København og adgangen til storbyen kun er kort tid væk.

Hvis du ikke allerede har kendskab til Bornholm, kan du få gode råd ved at følge linket og læse ”Flyt til Bornholm”

Læs om Bornholm på facebooksiden ”www.næstestopbornholm.dk”, www.brk.dk eller www.bornholminfo.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bioanalytiker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Rønne.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bioanalytiker
  • Rønne
  • Torsdag den 17. november 2022

Lignende jobs

  • Bioanalytiker på Bornholm

    Her er muligheden for at få en vagtbærende stilling, hvor man arbejder i 3 specialer hhv. biokemi, mikrobiologi og immunologi.Vi søger en dygtig og engageret kollega med flair for samarbejde, t..
    • Bioanalytiker
    • Bornholm
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som bioanalytiker i Rønne

Herunder ser du udviklingen i udbudte bioanalytiker i Rønne over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bioanalytiker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bioanalytiker i Rønne over tid

Dato Alle jobs som bioanalytiker
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1