Manager til vores Mikrobiologiske Laboratorium

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Vi søger en erfaren QC manager med en baggrund i mikrobiologiske eller biologiske analyser


LEO Pharma's vision er at blive den foretrukne dermatologiske samarbejdspartner, når det drejer sig om at forbedre livskvaliteten for mennesker med hudproblemer verden over. I tillæg til en unik portefølje af anerkendte lægemidler, investerer vi massivt i udviklingen af vores pipeline af innovative behandlinger, som sætter nye standarder indenfor vores terapeutiske fokusområder.

Du vil derfor kunne starte i LEO Pharma på den måske mest spændende tid i virksomhedens historie. Du vil kunne se frem til at deltage i en transformation, der kræver fleksibilitet, passion og mod for at opnå konkrete resultater til gavn vores patienter verden over.

Om jobbet


Vi søger en erfaren leder til vores mikrobiologiske analyse team, som er et blandet team bestående af specialister, laboranter og laboratorieassistenter.

Blandt teamets opgaver er:
• Planlægning af analyseopgaver og alignment med øvrige teams i afdelingen
• Miljø-monitorering af produktionsafdelinger i Ballerup
• Udførelse af mikrobiologiske og biokemiske analyser
• Analyser på vand og partikelbestemmelser i injektionsvæsker
• Konserveringsmiddeltest
• Produktion af medier
• Validering af analysemetoder
• Support til produktionssitet i Ballerup vedr. mikrobiologisk kvalitet

Om dig


Du har en stor passion for QC-området og mikrobiologi i særdeleshed, samtidig med en stor portion emotionel intelligens, som du dagligt bringer i spil, når du får det bedste frem i dine kollegaer. Du ved hvordan man driver forandringer med respekt for mennesker, og du har en god fornemmelse for at få dit team til at præstere samtidig med at sikre den enkelte medarbejders trivsel. Du brænder for driften og for at levere, hvor du ofte anerkendes for dit bidrag i form af et sikkert overblik og din faglighed i sparringen med laboranter og specialister.

Dine kvalifikationer



Du har en naturvidenskabelig kandidatuddannelse som farmaceut, Cand. Scient. med relevant specialisering, kemiingeniør eller lignende. Du har mikrobiologisk og/eller biologisk laboratorieerfaring, med mindst 5 års ledelseserfaring af teams bestående af specialister og teknikere.

Du er solidt fagligt funderet med en god forståelse for betydningen af regulatoriske krav. GMP-erfaring er således en forudsætning, som selvsagt også indebærer, at du arbejder struktureret og med en detaljesans der sikrer, at vi lever op til alle standarder med sikkerhed for medarbejdere og patienter som første prioritet.

Da du er selvdreven, målrettet og føler dig komfortabel med at påtage dig ansvaret for at træffe effektive beslutninger, indtager du naturligt og proaktivt rollen som leder. Du er anerkendt for dine evner til samarbejde med andre, og du taler hellere direkte med folk, end at skrive lange mails.

Dit nye team



Du bliver af del af vores moderne QC laboratorium, hvor du får ca. 60 kollegaer, der servicerer hele organisationen. Du bliver samtidig også en del af laboratoriets erfarne ledelsesteam på i alt 4 engagerede ledere. Du vil have fleksibel arbejdstid, som tilpasses opgaverne og vores miljø er mest af alt kendetegnet ved samarbejde om at gøre en forskel, åbenhed i dialogen og plads til have det sjovt sammen.

Kontakt og ansøgning



Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte Senior Manager Gitte Petersen på +45 41883031. Husk at vedhæfte ansøgning og CV. Vores deadline for modtagelse af ansøgninger er 23.04.2021.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Biolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.4.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Biolog
  • Ballerup
  • Fredag den 23. april 2021

Lignende jobs

  • Udstyrsansvarlig til Mikrobiologisk laboratorium: ...

    Vi søger en struktureret metrologi- og kvalitetsassistent som udstyrsansvarlig til vores mikrobiologiske afdeling. Du vil i denne stilling planlægge, udføre og understøtte instrumentkalibreringer s..
    • Biolog
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Mikrobiolog

    Vi søger fire dygtige mikrobiologer til vores mikrobiologiske QC afdeling. Som mikrobiolog vil du få et bredt ansvarsområde som bl.a. omfatter review af dokumentation, tastning og godkendelse af re..
    • Biolog
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Udstyrsansvarlig til Mikrobiologisk laboratorium: ...

    FirmabeskrivelseBrænder du for at sikre, at udstyret fungerer korrekt under GMP-standard? Nyder du at varetage administrative arbejdsopgaver samt at kalibrere udstyr? Så er dette jobbet for dig..
    • Biolog
    • Glostrup
    Få mere info
  • Vil du prøve noget nyt? Så bliv embryolog hos Aler...

    Er du bioanalytiker med fertilitetserfaring og speciale inden for assisteret reproduktion, og kan du identificere dig med ord som omtanke, professionalisme, engagement og nytænkning, så er det måsk..
    • Biolog
    • Storkøbenhavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som biologer i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte biolog i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal biologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte biologer i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som biologer
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
16. august 2024 1