Mikrobiolog med flair for analyseudstyr søges til QC afdeling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hørsholm

ALK er på en ambitiøs rejse for at blive den foretrukne allergivirksomhed på verdensplan, og derfor søger vi en ny kollega.

Er du interesseret i at arbejde med mikrobiologi og moderne analyseinstrumenter? Har du lyst til at være en del af et driftsteam, der holder mange bolde i luften, kvalitetstester produkter til markedet og kvalificerer analyseinstrumenter til vores laboratorier?

Så kan du blive vores nye kollega i QC Mikrobiologi – en del af QC Hørsholm.

I QCM har vi ansvaret for at udføre mikrobiologiske analyser så som TVC og steriltest, biokemiske analyser på vand som TOC og LAL test. Derudover kvalificerer vi udstyr og analyseinstrumenter til laboratorier, validerer mikrobiologiske metoder og sikrer, at disse er egnede til den tilsigtede anvendelse og opfylder de lovmæssige krav.

Den ideelle kandidat har en stærk interesse for analyseudstyr og mikrobiologi, samt flair for at håndtere computere og software. Personligt brænder du for dine opgaver, kan lide at drifte og at dine arbejdsopgaver kan være skiftende. Du har en positiv indstilling og trives i et uformelt arbejdsmiljø.

Stillingen er 37 timer ugentligt på Site Hørsholm – fixtid er mellem 9-15.

Dine kvalifikationer

  • Du har en uddannelse som M.Sc. inden for naturvidenskab, cand.polyt., cand.scient., cand.pharm. eller lignende.
  • Flair for computere og IT-systemer
  • Kendskab til analyseinstrumenter, så som MALDI TOF Biotyper og TOC-analyser.
  • Grundlæggende forståelse af analysemetoder.
  • Gode færdigheder i fejlfinding og en pragmatisk og analytisk problemløsningstilgang.
  • Gode samarbejdsevner.
  • Kendskab til GMP er en fordel.
  • Kommunikerer på dansk og engelsk, både mundtligt og skriftligt

Afdelingen/teamet

Vores team består af 13 passionerede kolleger. Vi stræber altid efter at udvikle vores kompetencer og processer for at imødekomme patienternes og vores samarbejdspartneres behov, internt såvel som eksternt. Vores team er en del af et samlet QC med 100 medarbejdere fordelt på 6 teams. Vi er drevet af en høj grad af professionalisme og integritet og stræber efter at skabe et inspirerende og sjovt arbejdsmiljø sammen med vores kolleger.

Vi tilbyder

ALK tilbyder et dynamisk og behageligt arbejdsmiljø med inspirerende og udfordrende arbejdsopgaver. Resultaterne af din indsats vil være mærkbar gennem hele organisationen og du vil have mulighed for aktivt at påvirke og udfordre status quo. Vores flade strukturer tiltrækker selvstændige individer, der kan lide at mærke forretningens udvikling og nyder at være tæt på beslutningsprocessen. Du vil blive en del af et engageret og uformelt team, der fokuserer på kompetencer og videnudvikling. Vi betragter vores pionerånd kombineret med troværdighed som opskriften på succes. ALK er en helbredsfokuseret organisation og vores kontorer er placeret i den naturskønne DTU Science Park i Hørsholm

Ansøgningsfrist

Hvis du kunne tænke dig at være en del af vores team, håber vi at modtage dit CV og din ansøgning senest den 15. september 2021.

Kontakt

For yderligere information kontakt venligst Manager Sarah Rie Rasmussen, tlf. +45 22 77 51 47 mellem kl. 10-12.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Biolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hørsholm.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Biolog
  • Hørsholm

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som biologer i Hørsholm

Herunder ser du udviklingen i udbudte biolog i Hørsholm over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal biologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte biologer i Hørsholm over tid

Dato Alle jobs som biologer
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1