Fagansvarlig inden for GIS og data

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Horsens

Kan du skabe sammenhæng mellem data og systemer? Ønsker du indflydelse - og har du lyst til at præge din egen hverdag? Så er du måske vores nye kollega! I Samn Forsyning ønsker vi at styrke vores håndtering af data samt visuel fremstilling af disse bl.a. i GIS, både i sammenhæng med planlægning og gennemførelse af vores mange anlægsprojekter, men også i den daglige drift. Vi har i den sammenhæng besluttet organisatorisk at samle data og GIS samt de tilhørende systemer under ét i vores organisation. Vi mangler derfor en stærk fagansvarlig til registreringsteamet i vores projektafdeling.

Registreringsteamet består af fem kolleger med forskellig faglig baggrund. Teamet arbejder bl.a. med opdatering og vedligehold af diverse ledningsdatabaser, arkivering og DIVA. Derudover yder teamet tegneassistance ifm. projekter, registrerer ledninger og TV-inspektioner samt opmåler vand- og spildevandsprojekter. Du vil få det overordnede teamansvar, herunder faglig styrkelse og forankring af teamet, kombineret med ansvar for egne opgaver i teamet. Du får et vigtigt ansvar i at udarbejde en GIS- og datastrategi, samt løbende udvikling af området, herunder prioritering af udviklingstiltag og effektiv anvendelse af data i sammenhæng til GIS.

Projektafdelingen består af 21 medarbejdere fordelt i tre teams, som beskæftiger sig med planlægning, myndighedshåndtering og udførelse af projekter inden for klima, regnvand, spildevand, byggemodninger, LAR og drikkevand. Herudover understøtter vi også andre dele af organisationen.

Som fagansvarlig vil du i samarbejde med projektchefen og to andre fagansvarlige være med til at sikre projektafdelingens løbende udvikling både fagligt, strategisk og organisatorisk.

I dit daglige arbejde vil du bl.a. arbejde med:

  • Sikre sammenhæng mellem data og visning på tværs af flere systemer
  • Sikre opdateringer og daglig vedligehold af systemer og brugerflader
  • Vidensdeling og faglig udvikling af teamet, herunder standardisering
  • Styring af ressourcer og opgaver, samt opfølgning på tværs
  • Understøtte implementering af diverse forbedringer, nye standarder, processer m.m., herunder sikre implementering af LER2023
  • Dataanalyser på tværs af systemer og organisation

Hvem er du? Du har minimum tre års erfaring med håndtering af data samt datasystemer og GIS, og du har formentlig erfaring fra en forsyning, konsulentfirma, rådgiverhus eller kommune. Derudover har du flair for at arbejde med IT-systemer, i særdeleshed GIS. Vi arbejder bl.a. med Spatial Suite, SQL, Microstation, Dandasgraf og DanVandgraf.

Som person er du relationsskabende og trives med sparring og vidensdeling. Du kommunikerer på let og forståelig vis samt har en motiverende og inspirerende måde at formidle dine budskaber på. Det falder dig derfor naturligt at agere spillende træner, hvor du både formår at drive egne og andres processer. Du arbejder struktureret og systematisk uden at fortabe dig i den enkelte opgave, samtidig med at du har et godt overblik.

Hos Samn Forsyning får du… Et ansvarsfuldt job med mange spændende udfordringer og et godt fundament med rig mulighed for at præge tingene og oplevelsen af at bidrage med værdi i forretningen. Du bliver en del af en afdeling med god stemning, hvor vi hjælper hinanden, og du altid kan regne med dine kolleger. Vores omgangstone er åben og uformel og vi har et godt arbejdsklima.

Hos os er organisationsstrukturen flad, og det betyder, at der ikke er langt fra tanke til handling og korte beslutningsprocesser. Vi stræber efter at være en attraktiv arbejdsplads gennem udvikling og samarbejde, og vi har et højt ambitions- og vidensniveau. Det betyder, at der er gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

Løn efter forhandling, inkl. pension samt sundhedsforsikring, 37 timers arbejdsuge inkl. frokostpause, flextid og frokostordning. Du ansættes i henhold til gældende overenskomst mellem KL og din organisation. Det daglige arbejdssted er Samn Forsyning ApS, Alrøvej 11, 8700 Horsens.

Interesseret? Send os din ansøgning og CV ved at trykke ”ANSØG” herunder hurtigst muligt. Vi vurderer ansøgningerne løbende og indkalder derfor også løbende kandidater til samtale. Inden en eventuel anden samtale, bliver du bedt om at udfylde en personprofil og en kognitiv test. Alle henvendelser behandles fortroligt og med diskretion.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte:



Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Biolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Horsens.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Biolog
  • Horsens
  • Tirsdag den 05. oktober 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som biologer i Horsens

Herunder ser du udviklingen i udbudte biolog i Horsens over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal biologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte biologer i Horsens over tid

Dato Alle jobs som biologer
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0