Introduktionsstilling i Klinisk Mikrobiologi på Aalborg Universitetshospital

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - Nordjylland

En 1-årig Introduktionsstilling (reservelæge) i Klinisk Mikrobiologisk Afdeling (nr. 8001-30-63-I-03) er ledig til besættelse pr. 1. marts 2022 eller efter aftale.

Klinisk Mikrobiologisk Afdeling betjener alle hospitaler og praktiserende læger i Region Nordjylland. Som introduktionslæge i klinisk mikrobiologi varetages klinisk rådgivning vedrørende; diagnostik af infektionssygdomme, behandling af infektioner, infektionshygiejne og forebyggelse af hospitalserhvervede infektioner. Desuden varetager lægerne "prøvestuegang" i laboratoriet, hvor prøver der kræver lægelig vurdering håndteres under supervision af afdelingens speciallæger. Der er tæt relation til en række intensive, kirurgiske og medicinske afdelinger hvor der er mulighed for deltagelse i faste tværfaglige konferencer. Klinisk Mikrobiologi er et forskningsaktivt speciale, og der er god mulighed for introduktion til forskning i afdelingen.

Vi kan tilbyde dig et stimulerende læringsmiljø, med tæt kontakt til afdelingens øvrige uddannelseslæger og speciallæger. Ansættelsen giver mulighed for en bred introduktion til tolkning af prøvesvar samt behandling og forebyggelse af infektionssygdomme. Dette gælder også for læger der påtænker speciallægeuddannelse inden for andre specialer.

Afdelingen uddanner speciallæger i klinisk mikrobiologi, både i introduktionsstillinger og i hoveduddannelsesforløb. Afdelingen er kendt for et godt arbejdsmiljø for alle medarbejdergrupper.

Ansættelsen indbefatter tjeneste med efterfølgende vagt uden for tjenestestedet (boligvagt) fra kl.16:00-22:00 på alle hverdage og søgnehelligdage i et 5-skiftet vagtrul. I forbindelse med ansættelsesproceduren vil der i henhold til regionens ansættelsespolitik blive indhentet referencer. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte uddannelsesansvarlig overlæge Jurgita Samulioniené eller ledende overlæge David Fuglsang-Damgaard.

Samtaler forventes afholdt mandag 29. november fra kl. 15:00. Der vil være mulighed for enten fysisk fremmøde eller samtale via video (teams).

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Biolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Nordjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 7.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Biolog
  • Nordjylland
  • Tirsdag den 23. november 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som biologer i Nordjylland

Herunder ser du udviklingen i udbudte biolog i Nordjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal biologer i Nordjylland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte biologer i Nordjylland over tid

Dato Alle jobs som biologer
5. juli 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1