[xxxxx] ApS søger R&D medarbejder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense M

Har du lyst til at arbejde i et fantastisk og fleksibelt arbejdsmiljø i en lille virksomhed i Odense? GlyProVac søger netop nu en nysgerrig og vedholdende forskningsmedarbejder, der kan indgå i det daglige udviklingsarbejde.

Om jobbet
I GlyProVac er vores mål at forebygge infektioner forårsaget af bakterier. Vi identificerer, karakteriserer og udvikler proteinbaserede vaccinekandidater rettet mod de typer af E. coli bakterier, der forårsager enten urinvejsinfektioner eller diarre. Arbejdet med identifikation og karakterisering af disse proteiner beror i høj grad på massespektrometri (MS) og vores egen teknologi BEMAP. Vi brænder for vores mål samtidig med, at vi prioriterer det sociale både i og udenfor jobbet.

Vi går nu ind i en fase, hvor vi ønsker at udbygge vores platform med yderligere MS-baserede metoder. Deriblandt karakterisering og kvantificering af glykaner. Til dette kræves en medarbejder med en lyst og vilje til forskning og udvikling, en betydelig erfaring med MS, samt en god kemisk forståelse.

De primære arbejdsopgaver vil være:

  • Isolering af proteiner og MS baseret identifikation.
  • Identifikationer af post-translationelt modificerede aminosyrer, med fokus på glykaner.
  • Udvikle metoder til isolering, karakterisering og kvantificering af bakterielle glykaner.
  • Løbende kvalitetssikring i antigenproduktion.

Alt efter temperament og ambition kan arbejdet også indeholde visse rutineopgaver. Men som udgangspunkt skal du være klar til en hverdag med hovedsageligt udviklingsopgaver med et højt niveau af selvledelse, dog med løbende samarbejde, vejledning og sparring med firmaets øvrige udviklere.

Vi tilbyder:

  • En stilling som forskningsmedarbejder i GlyProVac, hvor du sammen med firmaets øvrige ansatte vil være en integreret del af et internationalt miljø
  • Det primære arbejdssted er Sektionen for Molekylær Mikrobiologi (RUMM), men du vil også have din daglige gang i Protein Research Group, begge steder på Syddansk Universitet i Odense
  • Fleksible arbejdstider
  • Udfordringer efter temperament og ambitioner
  • Et fantastisk arbejdsmiljø, der rækker langt ud over vores lille firma
  • Et job bestående hovedsageligt af udviklingsopgaver, som du selv er med til løbende at justere
  • Et job med fokus på videnskab og udvikling med minimal administration og bureaukrati
  • Et lønniveau der afhænger af uddannelsesniveau og erfaring.

Jobbet giver dig mulighed for personlig og stor faglig udvikling indenfor mikrobiologi, massespektrometri og proteinkemi. Derudover vil det daglige arbejde sammen med forskere, laboranter og A-TAP’er i universitetsmiljøet give adgang til mange kompetencer og personlige netværks- og udviklingsmuligheder.

Om dig
Vi søger en medarbejder, gerne naturvidenskabelig kandidat eller PhD, med kompetencer og uddannelse indenfor områder som kemi, biokemi, proteinkemi og/eller massespektrometri. Erfaring med MS, og i særligt grad post-translationelle modifikationer af proteiner, vil være en fordel. Du skal dog ikke være bange for at søge stillingen, selvom du ikke umiddelbart kan vinge alle bokse af, da vi er klar over, at denne type medarbejder måske slet ikke findes. Du skal dog have lyst til at dygtiggøre dig indenfor området, både ved artikellæsning, sparring med andre eksperter og egne forsøg.

Vi forventer, at du:

  • Kan planlægge dine opgaver objektivt og præcist
  • Sætter en ære i at producere resultater af høj kvalitet hver gang
  • Sætter pris på åbenhed, samarbejdsvilje og tolerance for forskellighed
  • Er vedholdende og tålmodig
  • Er nysgerrig af natur og tør stille spørgsmål

Om virksomheden
GlyProVac ApS er et spin out selskab fra Syddansk Universitet (SDU) med pt. to stiftere og tre ansatte. GlyProVac har arbejdssted på SDU og du skal derfor kunne fungere i en ledelsessituation, der på den ene side er meget flad, dynamisk og på nogle punkter ustruktureret samtidig med, at din dagligdag foregår i et universitetsmiljø, som er en del af en stor organisation med dertilhørende procedurer og underbyggende systemer.

Du kan også læse mere om virksomheden på vores hjemmeside www.GlyProVac.com eller LinkedIn.

Ansøgning
Lyder stillingen som noget for dig, kan du søge stillingen via linket. Samtaler afholdes kort efter ansøgningsfrist i uge 40 og 41

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Anders Boysen på telefonnummer +45 50430749.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Biolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense M.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Biolog
  • Odense M
  • Mandag den 19. september 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som biologer i Odense M

Herunder ser du udviklingen i udbudte biolog i Odense M over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal biologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte biologer i Odense M over tid

Dato Alle jobs som biologer
6. juli 2024 1
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1