Medarbejder til Natur og Miljø – 2 årig projektstilling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Otterup

Om jobbet
Er du god til at lytte til interessenter og inddrage lodsejere, så vi sammen kan forbedre miljøet og naturen, som omgiver os, så har vi en spændende projektstilling til dig!

Vi søger en medarbejder, som skal varetage opgaver i relation til arbejdet med etablering af naturpark på Nordfyn samt sagsbehandling indenfor fagområderne - natur og landbrug. Derudover forventer vi, at du har lysten og kompetencen til at indgå i flere af afdelingens andre opgaver, også selvom det ikke lige er indenfor dit primære kompetencefelt.

I Natur og Miljø er vi i fuld gang med mange spændende projekter, som vi holder skarpt fokus på. Etablering af en naturpark under Friluftsrådets mærkningsordning er et af projekterne. Projektet varetages i første fase af to medarbejdere i Natur og Miljø, og derfor søger vi en medarbejder, som dels kan varetage opgaver indenfor natur- og landbrugsområdet, og som naturparkprojektet tager form, varetage facilitering og projektledelse af ideer, projekter og koordinering internt og eksternt i relation til arbejdet med etablering af naturparken.

Du skal være skarp til sagsbehandling indenfor naturområdet og landbrugsområdet. Vi ser dig primært løse følgende opgaver:

  • generel sagsbehandling i relation til naturbeskyttelsesloven m.fl., herunder også adgangsbestemmelser samt tilsynsopgaver med beskyttet natur og søer
  • landzonetilladelser til søer
  • tilsyn med mindre husdyrbrug, beholderkontrol og håndtering af spildevandsslam.

For løsning af alle opgaver gælder, at der er en respektfuld dialog med den som henvender sig. Håndtering af henvendelser og ansøgninger samt dialog med borgere og erhvervsdrivende er således en væsentlig del af jobbet, hvorfor dine personlige kompetencer til denne del af jobbet vægtes særligt højt.

I takt med at naturparken former sig, vil der naturligt opstå projekter og andre koordineringsopgaver, som du skal styre, eller bidrage til kommer i mål. Endvidere bliver din rolle også at gribe og muliggøre det, som åbner sig i relation til interessenters ideer og ønsker. Du skal derfor evne at navigere i det ukendte, da det på nuværende tidspunkt ikke er muligt at beskrive hvilke opgaver, som skal varetages.

Det er dog kendt, at Friluftsrådets mærkningsordning agerer med 6 temaer - natur, kulturarv, formidling, erhverv, turisme og friluftsliv. Dette betyder, at projekterne og opgavetyperne kan være meget varierede i indhold og form, også i forhold til bredden af involverede interessenter. Dine samarbejdspartnere er både internt i Teknik, Erhverv og Kultur og i resten af organisationen samt med eksterne samarbejdspartnere; lodsejere, erhverv, kulturinstitutioner, interesseorganisationer mv.

Din profil
Din baggrund er naturvidenskabelig med særlig vægt på dine evner til at kommunikere med forskellige interessenter. Vi ser gerne, at du har erfaring med administration indenfor miljø- og naturbeskyttelsesloven, herunder særligt erfaring med § 3 natur og landbrug.

Derudover skal du være dygtig til processtyring, så projekterne ikke kører af sporet – heller ikke selvom du er blevet afbrudt undervejs. Og når lodsejeren møder dig, er du imødekommende, ligefrem og kommunikerer i øjenhøjde. Endelig skal du forstå at se på væsentlighederne og helheden, drible med opgaver og projekter ved at anvende dine diplomatiske evner og løse opgaverne med ’gåpåmod’ og en innovativ tilgang.

Derfor skal du vælge os
I Natur og Miljø er vi 14 engagerede og imødekommende kollegaer fordelt på tre teams - team landbrug, team miljø og team vand og natur. Du kan kende os på, at vi brænder for det vi laver, og vi sætter arbejdsglæde højt på dagsordenen. Vi lægger særlig vægt på god kommunikation og dialog, samt at løse opgaverne i samarbejde på tværs af fagområder.

Løn og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.
Straffeattest skal indhentes, før ansættelse kan finde sted.

Arbejdsstedet er Otterup Rådhus, Rådhuspladsen 2, 5450 Otterup.

Stillingen er med tiltrædelse 1. maj 2020 eller snarest mulig.

Arbejdstiden er 37 timer ugentligt med flextid.

Hvis du vil vide mere
Har du yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Natur- og Miljøchef Mette Højby på telefon 29 74 33 84.

Ansøgning
Vi ser frem til at modtage din ansøgning med relevante bilag senest torsdag den 16. april 2020.

Ansættelsessamtale afholdes i uge 17 2020.

Du søger stillingen via linket her på siden.

Om Nordfyns Kommune
Nordfyns Kommune er sundhedscertificeret og siden 1. august 2019 har vi været en røgfri arbejdsplads. Som medarbejder hos os får du en attraktiv sundhedsordning med en lang række sundhedstilbud, som du kan trække på.

Nordfyns Kommune er en innovativ arbejdsplads med modet til at prøve nye ideer af. Vi skaber fremtidens løsninger i et udviklende samarbejde på tværs af fagskel - og sammen med vores borgere, virksomheder og øvrige samarbejdspartnere. Det giver nemlig de bedste løsninger.

Se mere på www.nordfynskommune.dk

Nordfyns Kommunes medarbejdergrundlag: https://www.nordfynskommune.dk/Om-Kommunen/Job-i-Nordfyns-Kommune/En-attraktiv-arbejdsplads/Medarbejder-i-Nordfyns-Kommune

Nordfyns Kommunes personalepolitik: https://www.nordfynskommune.dk/Om-Kommunen/Job-i-Nordfyns-Kommune/En-attraktiv-arbejdsplads/Personalepolitik

Vision 2021: https://www.nordfynskommune.dk/Om-Kommunen/Vision-og-strategi/Vision-2021


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Biolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Otterup.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.3.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Biolog
  • Otterup
  • Torsdag den 16. april 2020

Statistik over udbudte jobs som biologer i Otterup

Herunder ser du udviklingen i udbudte biolog i Otterup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal biologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte biologer i Otterup over tid

Dato Alle jobs som biologer
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0