Fjordland søger chef til Miljø, Natur og Klima

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skive

Til områderne miljø, natur og klima søger vi en chef for 10 fagligt stærke medarbejdere, der yder rådgivning og faglig sparring til landbrugsvirksomheder i hele landet og til bestyrelsen for Landboforeningen Fjordland.

Fjordland er en rådgivningsvirksomhed, som byder på fagspecifik og højt specialiseret rådgivning til den professionelle landmand og deltidslandbrug med udgangspunkt i Nordvestjylland. Afdelingen for Miljø, Natur og Klima tilbyder full line rådgivning. Ud over miljøgodkendelser, miljøledelse og miljøvurderinger tilbydes også rådgivning indenfor bl.a. anmeldeordning, myndighedskontakt, minivådområder, oplandskonsulentopgaver, naturtjek, projektansøgninger mv.

Som chef for Miljø, Natur og Klima hos Fjordland får du mulighed for at sætte din faglighed i spil som sparringspartner for afdelingens rådgivere, og samtidig får du ansvaret for at skabe synlighed omkring afdelingens rådgivningsydelser udad til. Derudover får du en betydende rolle som fagligt og strategisk bindeled til bestyrelsen, hvor miljø, klima og natur gradvist får en større og større rolle.

Du bliver en del af Fjordlands chefgruppe, der arbejder for at realisere missionen om at være landbrugets foretrukne sparringspartner. Hos Fjordland lægger vi stor vægt på at være hinandens succes og det betyder, at samarbejde på tværs af faggrene og lokationer er i højsædet. Du sætter dit præg på forretningens udvikling gennem indsigt i den miljø- og klimapolitiske dagsorden.

Du får brede og frie rammer for dit arbejde, der bl.a. giver dig mulighed for i høj grad selv at tilrettelægge dit arbejde. Fjordland har kontorer i Skive, Thisted og Lemvig og du får kontor og medarbejdere på alle tre lokaliteter.

Som afdelingschef for Miljø, Natur og Klima forventer vi bl.a. at du:

  • Har lyst til at motivere og lede medarbejdere på tre lokaliteter gennem nærvær, nysgerrighed og samarbejde på tværs af huse og faggrupper.
  • Har politisk tæft og vil arbejde med den miljø-, klima- og naturpolitiske dagsorden i landets største landboforening.
  • Har strategisk udsyn og dermed naturligt vil være i løbende sparring og dialog med den øvrige ledergruppe om den langsigtede udvikling af Fjordland.
  • Er fagligt stærk inden for enten husdyrgodkendelser eller det åbne land – og har mod på at lære begge områder grundigt at kende.


Hos Fjordland lægger vi vægt på at rekruttere en chef, som kan og vil bidrage til virksomhedens og medarbejdernes udvikling og trivsel gennem nærvær, ledelse og strategisk tankegang. Du får derfor mulighed for faglig efteruddannelse efter behov eller direkte sparring med kolleger på områder, hvor du endnu ikke har opnået relevant erfaring.

Sådan søger du…

Kan du se dig selv hos os, så send din ansøgning samt tilhørende CV til [email protected] snarest muligt. Skriv ”Miljøchef” i emnefeltet. Oplys gerne hvor du har set stillingsopslaget.

Ansøgningsfrist: d. 15. september.

Kontakt Henrik F. Hornstrup, Chef Planteavl, på [email protected] eller 9615 3535 for en uforpligtende snak.

Fjordland er en af Danmarks største landboforeninger, og samtidig er Fjordland en stor rådgivningsvirksomhed med ca. 210 medarbejdere fordelt på afdelinger i Skive, Thisted og Lemvig.

Vi rådgiver indenfor bl.a. økonomi & virksomhedsledelse, planteavl, miljø, natur & klima, ESG, jura & ejendomshandel, byggeri, kvæg og svinerådgivning og har specialister indenfor hvert felt.

Vi er som rådgivere ikke knyttet op på nogen, hverken kreditgivere eller andre af erhvervslivets interessenter. Vi tager kundens parti og har i dag en stadig voksende kundeportefølje af virksomheder fra alle grene af erhvervslivet.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Biolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Skive.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Biolog
  • Skive
  • Torsdag den 15. september 2022

Lignende jobs

  • Biolog i Skive

    Har du lyst og færdigheder til at arbejde med vandløb og er du en ørn til GIS, så har vi drømmejobbet til dig.Vi mangler en medarbejder til varetagelse af GIS-opgaver på vandløbs- og [xxxxx]områd..
    • Biolog
    • Skive
    Få mere info
  • Biolog i Hele Danmark

    Biolog søges til organisation/virksomhed i Hele Danmark
    • Biolog
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som biologer i Skive

Herunder ser du udviklingen i udbudte biolog i Skive over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal biologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte biologer i Skive over tid

Dato Alle jobs som biologer
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1