Seniorrådgiver, vvs og ventilation - Albertslund

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Albertslund

Kunne du tænke dig at være en del af en arbejdsplads med høj trivsel og indflydelse på din hverdag og din arbejdsplads? Og drømmer du om at løse komplekse projekter i høj kvalitet sammen med dygtige kollegaer? Så er det dig vi søger til stillingen som seniorrådgiver inden for vvs- og ventilation, i vores afdeling Byggeri Øst, i Albertslund, lige uden for den trafikerede hovedstad.

Spangenberg & Madsen vokser og søger en kompetent seniorrådgiver med ingeniørbaggrund indenfor vvs og ventilation. Du bliver en del af vores vvs-team, hvor du kommer til at drive projekter fra start til slut, i stærke faglige miljøer.


Hvorfor blive S&M’er?

I S&M er fagligheden og ambitionsniveauet i top, og som seniorrådgiver får du berøring med et bredt spektrum af opgaver. Alle dine S&M-kollegaer har fokus på teknik og teknologi og er aldersmæssigt godt fordelt, hvilket giver en god dynamik med mulighed for sparring og udvikling.

Vores firma har en god størrelse, der gør, at vi er agile og omstillingsparate. Du får cirka 75 gode kollegaer på tværs af landet, heraf arbejder 20 kollegaer med områder inden for VVS og ventilation. Vi har en meget høj medarbejdertilfredshed, hvor tonen er rar og uformel. Vi har en flad ledelsesstruktur, samt kort vej til beslutninger og indflydelse. Vi er og vil være en arbejdsplads, hvor det er rart at være.

I S&M vil vi være på forkant af udviklingen, så du løbende udvikler dig i en ønsket retning for dig og for S&M. Selvom vi dedikerer os til vores arbejde, går vi stadig op i, at arbejdslivet skal harmonere med privatlivet, og derfor tilbyder vi også flekstid.

Vi har kontorer i Albertslund, Aarhus, Kolding, Københavns Lufthavn og Næstved. Du vil få din daglige gang i Albertslund.


Hvad siger kollegaerne?

Vi har spurgt kollega og projektchef Claus Filholm, hvad der særligt motiverer ham ved at arbejde hos S&M, og han svarer:

”Jeg synes, det er nærheden både til projekterne, men også til den interne organisation og alle kollegaerne... Opgaverne har en god størrelse, hvor processen er hurtig og enkel.”


Hvem er du og hvad skal du kunne?

Du har flere års erfaring som rådgiver inden for vvs- og ventilationsinstallationer. Du har styr på værktøjskassen, når det gælder kvalitetssikring og granskning, og du kan agere fagleder på dit fag i tværfaglige projekter. Du har indgående kendskab til relevante ydelsesbeskrivelser og aftaledokumenter, og du styrer leverancer, tid og økonomi med sikker hånd.

Du er god til at indgå i dialog med kunden og har forståelse for rette kommunikations- og informationsniveau. Du kan i samarbejde med kunden stille de rette spørgsmål og se løsninger på udfordringerne, og du kan være med til at sætte rammen for arbejdet, så det går hånd i hånd med en god økonomi på projektet.


Dit nye job

Dit nye job som giver dig en bred vifte af vvs- og ventilationsopgaver. Du deltager i projektledelses-, projekterings- og bygherrerådgivningsopgaver, udarbejdelse af teknisk dokumentation, beskrivelser, rapporter og diverse udbudsmaterialer. Du vil endvidere udføre tilsyn og være med til at sætte dine opgaver i gang – og følge dem godt til dørs. Opgaverne vil være indenfor bygge og anlægsområdet, inden for industribyggeri, sygehuse, institutioner, hoteller, lufthavne. Vi har stærke og mangeårige relationer til vores kunder, fordi vi sætter os i kundens sted og leverer høj kvalitet.

Du kommer til at arbejde med opgaver i hele projekteringsforløbet, og du får rig mulighed for gøre brug af dit eget netværk. Du vil også bidrage aktivt til den videre faglige udvikling inden for vvs- og ventilationsområdet og sætte dit præg med din dybe faglighed.

Du tilbydes

  • et spændende job hos en af landets bedste arbejdspladser (Great Place to Work)
  • løn efter kvalifikationer og flekstid
  • pensionsordning, sundhedsforsikring
  • frokostordning og personalegoder såsom firmafester og sociale arrangementer

Sådan ansøger du

Hvis du vil være S&M’er, så klik dig ind på sogm.dk/job, vælg stillingen og aktiver ”Send ansøgning" der leder dig videre til vores rekrutteringssystem.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du ringe til afdelingsleder, Kenneth Søegaard på tlf. 29 69 99 17.

Vi ønsker tiltrædelse hurtigst muligt, og derfor indkalder vi løbende til samtaler.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Blikkenslager", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Albertslund.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Blikkenslager
  • Albertslund
  • Tirsdag den 19. april 2022

Lignende jobs

  • Senior profil til VVS, NCC Engineering

    Fri kontakt
    Har du erfaring med VVS/ventilationsprojektering? Er du klar til at tage det næste skridt i din karriere og blive en nøglespiller i NCC Engineerings VVS-afdeling? Er du fagleder eller du har et ønske om at blive fagleder? Om NCC Engineering. NCC Engineering består af ca.
    • Blikkenslager
    • Søborg
    Få mere info
  • VVS projektleder

    Er du passioneret omkring ledelse og projektstyring? Vil du sætte dit aftryk på spændende VVS-entrepriser? Hvis du ønsker at bruge din VVS-ekspertise og projektledelseserfaring et sted, hvor det vi..
    • Blikkenslager
    • Brøndby
    Få mere info
  • Kloak arbejder til TV-inspektion (DVTK) søges virk...

    Blikkenslager søges til organisation/virksomhed i Storkøbenhavn
    • Blikkenslager
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • VVS beregner

    Vil du være den der strikker det gode tilbud sammen, så vvs’en kommer til at spille hos kunden og vi får leveret en god kvalitet? Så har vi lige jobbet til dig! Vi har en stor ordrebog og kan d..
    • Blikkenslager
    • Brøndby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som blikkenslagere i Albertslund

Herunder ser du udviklingen i udbudte blikkenslager i Albertslund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal blikkenslagere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte blikkenslagere i Albertslund over tid

Dato Alle jobs som blikkenslagere
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1