VVS-montør til typehuse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Birkerød

Er du vores nye VVS-montør - eller måske vores nye makkerpar - til VVS-installationer i Lind & Risør-typehuse?

Poul Sejr Nielsen søger kompetente og løsningsorienterede VVS-montører til typehuse. Drives du af at gøre boligdrømme til virkelighed – så kan det være dig, vi leder efter.

Gennem et stærkt samarbejde med Lind & Risør i Nordsjælland udfører vi EL- og VVS-installationer i typehuse. Her arbejder vi målrettet for at opfylde den enkelte kundes behov og ønsker, så vi sammen kan gøre deres boligdrøm til virkelighed.

Vores dygtige typehuseksperter har travlt, og vi søger derfor selvstændige og kvalitetsbevidste VVS-montører til primært at udføre installationer i Lind & Risør-typehuse i Nordsjælland. Som VVS-montør hos Poul Sejr Nielsen kommer du i stor udstrækning til selv at planlægge din arbejdsdag via vores digitale kundehåndteringssystem, Ordrestyring – dog med sparring med din serviceleder og dine kollegaer.

I korte træk søger vi dig, der:

  • Er uddannet VVS-montør og har nogle års erfaring i faget – herunder at du har erfaring med arbejde i private hjem
  • Er ambitiøs og har en professionel tilgang
  • Kan kommunikere på tværs af faggrupper
  • Er imødekommende og bidrager til en positiv kultur

Har du erfaring med installationer i typehuse er det en fordel, men uanset står vi klar til at hjælpe dig godt i gang med din nye stilling.

Da vi mangler flere VVS-montører til typehuse, søger vi gerne et eksisterende makkerpar, som kender hinanden i forvejen og er vant til at arbejde sammen – så er du en del af et velfungerende makkerpar, så kan det også være jer, vi leder efter.

At være VVS-montør hos Poul Sejr Nielsen

Som VVS-montør hos Poul Sejr Nielsen bliver du en del af en moderne og innovativ virksomhed med en uformel omgangstone, et positivt arbejdsmiljø og med gode muligheder for personlig og faglig udvikling.

Vi arbejder med frihed under ansvar, og vi sætter en ære i at levere god kundeservice og arbejde i høj kvalitet – vi afleverer altid opgaverne, som vi selv ville modtage dem, og vi forventer derfor, at du er kundeorienteret og gerne går en ekstra mil for at sikre veludført arbejde og tilfredse kunder.

Om Poul Sejr Nielsen

Poul Sejr Nielsen blev grundlagt i 1956 og er i dag Nordsjællands førende teknikhus, beliggende i Birkerød. Vi er totalleverandør med kompetencer og specialviden indenfor EL, VVS, ventilation, energioptimering, vedvarende energi og tag- og facadearbejder.

Vi beskæftiger ca. 250 medarbejdere, hvoraf 35 er lærlinge, og vi har 130 servicebiler på vejene. Vi har en vision om at være den foretrukne samarbejdspartner indenfor EL og VVS, hvorfor vi vægter kvalitet, ordentlighed, rettidig omhu og uddannelse højt. Vi har et af landets stærkeste lærlingeprogrammer og sætter en ære i at støtte lokale sportsfolk og idrætsforeninger.

Sådan ansøger du

Ansøg nu

Vi har travlt og søger derfor en VVS-montør til tiltrædelse snarest. Du bliver ansat under overenskomsten mellem TEKNIQ og Blik & Rør, og aflønning sker iht. lokalaftale og akkordlignende forhold. Du får desuden adgang til specialindret servicebil samt tablet og telefon til rådighed for arbejdsbrug.

Lyder ovenstående som noget for dig?

Send din ansøgning samt CV til Serviceleder, Martin Madsen, på [email protected].

Har du spørgsmål til stillingen kan disse også rettes til Martin på mail eller på tlf. 23 38 91 76.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Blikkenslager", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Birkerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Blikkenslager
  • Birkerød
  • Lørdag den 21. januar 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som blikkenslagere i Birkerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte blikkenslager i Birkerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal blikkenslagere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte blikkenslagere i Birkerød over tid

Dato Alle jobs som blikkenslagere
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1
15. august 2024 1
14. august 2024 1
13. august 2024 1
12. august 2024 1
11. august 2024 1
10. august 2024 1
9. august 2024 1
8. august 2024 1