VVS lærling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Charlottenlund

Skarp VVS lærling søges!Vi søger en lærling som drømmer om at blive uddannet i et ungt team, i en virksomhed i fuld fart og med konstant udvikling på programmet.Du skal have gennemført grundforløbet og være klar til at komme i marken. Du bliver naturligvis tilknyttet en svend som du kører med dagligt og når du er klar kommer du på opgaver alene og med eget ansvar til at opgaven løses.Du trives i en travl hverdag med afvekslende opgaver, ogbrænder for at løse både store og små ordreDa vi og vores kunder er i Nordsjælland og stor københavn, vil det være en klar fordel hvis du selv bor i dette område.Du får mere end du regner med..Vi tilbyder gode arbejdsforhold i et arbejdsmiljø med en friomgangstone, sundhedsordning, overenskomst og pensionsordning. Du vil blive del af et ungt team i en virksomhed med sammenhold & trivsel i højsædet. Hvad kan du tilbyde os??selvstændig, stabil, fleksibel, kvalitets bevidst. Gode samarbejdsevner Elsker at blive udfordret samt have en interesse og flair for faget. Samt ønsker at lære så meget som muligt.Kørekort og ren straffeattest er en selvfølge.Lyder det spændende, så send os din ansøgning og C.V til [email protected]



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Blikkenslager", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Charlottenlund.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Blikkenslager
  • Charlottenlund
  • Torsdag den 16. december 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som blikkenslagere i Charlottenlund

Herunder ser du udviklingen i udbudte blikkenslager i Charlottenlund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal blikkenslagere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte blikkenslagere i Charlottenlund over tid

Dato Alle jobs som blikkenslagere
4. oktober 2024 1
3. oktober 2024 1
2. oktober 2024 1
1. oktober 2024 1
30. september 2024 1
29. september 2024 1
28. september 2024 1
27. september 2024 1
26. september 2024 1
25. september 2024 1