Rekrutteringsfirma

vvs- og ventilationsingeniør esbjerg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Esbjerg

Vi søger dig, som har lysten til at arbejde med VVS- og ventilationsprojektering på mindre og mellemstore projekter. Du bliver en del af Danmarks største og bedste faglige miljø, hvor du får muligheden for at lære af de bedste i branchen og samtidig være med til at skabe fremtidens samfund. I samarbejde med din leder udstikker du retningen for din udvikling og de områder, som du brænder for. Det kunne f.eks. være:

• Specialisering inden for et fagområde, f.eks. sprinkler, ventilation eller VVS
• Dygtiggørelse og videreudvikling af dig som projektleder
• En retning mod bæredygtighed og f.eks. en DGNB-certificering
• … mulighederne er mange, og du er med til at definere dem

Du bliver en del af COWI’s division for Byggeri og Industri. COWI’s Byggeri og Industri-division er den største i Danmark med ca. 550 dygtige eksperter. Her rådgives der om alle typer byggeri og alle aspekter af byggeprocessen. COWI har en helhedsorienteret tilgang til projekter og fokuserer på funktion, værdi, bygningsteknologi, energioptimering og bæredygtige løsninger. Du får mulighed for at samarbejde på tværs af landegrænser og i teams af BIM-eksperter, projektledere og ingeniører, som alle understøtter dig.
Din fornemste opgave på holdet vil være både at fungere som disciplinleder inden for mekaniske installationer og at arbejde som projektingeniør i teams og selvstændigt.

Dine arbejdsopgaver bliver mere specifikt:


• Bidrage med alt fra rådgivning, projektering, design, specifikation, opfølgning, kvalitetssikring samt fagtilsyn på projekter med mekaniske installationer
• Være disciplinleder eller assisterende disciplinleder for mekaniske installationer på mindre og mellemstore projekter, hvor du vil følge projektet fra start til slut samt have teknisk og økonomisk ansvar for den del af projektet, du er ansvarlig for
• Arbejde som projektingeniør både i teams og selvstændigt og altid i tæt samarbejde med de øvrige fag i COWI Byggeri & Industri og på tværs af afdelinger
• Have kontakt til internationale kollegaer i gennemførelsen af udvalgte projekter
• Deltage i det faglige forum for mekaniske installationer og bidrage med udviklingstiltag og faglig sparring til de øvrige medarbejdere inden for faget.

Om dig


Den rette person til stillingen er en velstruktureret og tillidsvækkende holdspiller, der er god til at skabe relationer og derigennem evner at understøtte samarbejdet mellem projektets parter. Du har overblik og formår at agere proaktivt, samtidig med at du sætter et positivt og retningsorienteret præg på dine omgivelser. Desuden er du motiveret af ansvar, et højt fagligt niveau, komplekse problemstilling samt af at løse disse i fællesskab. Ikke mindst er du nysgerrig og klar på nye udfordringer med lyst til at indgå i et fagligt stærkt og omgængeligt netværk på tværs af COWI.

Derudover er du:


• VVS- og ventilationsingeniør eller installatør af uddannelse med 4 års erfaring eller mere fra rådgiverbranchen
• Kommunikativt stærk på skrift og i tale både på dansk og engelsk
• Fortrolig med digitale værktøjer og har flair for at lære nye metoder
• Vant til at arbejde selvstændigt og er god til at planlægge, styre og afslutte dine opgaver
• Kvalitetsbevidst og har fokus på høj kvalitet for både kunder og projektet

Din næste arbejdsplads


COWI er en førende rådgivningsvirksomhed, der skaber værdi for kunder, borgere og samfund gennem deres 360°-tilgang. COWI’s Byggeri og Industri-division er den største i Danmark med ca. 550 dygtige eksperter. De rådgiver om alle typer byggeri og alle aspekter af byggeprocessen. Hos COWI har de en helhedsorienteret tilgang til projekter og fokuserer på funktion, værdi, bygningsteknologi, energioptimering og bæredygtige løsninger. COWI er førende inden for sit felt, fordi deres medarbejdere er førende inden for deres. Hos COWI er der en stor grad af fleksibilitet, og du har mulighed for at arbejde hjemme 2 dage om ugen samt eventuelt 1 dag om ugen på kontoret i Vejle. Derudover værner COWI meget om sine medarbejdere og er meget opmærksomme på, at alle rammer en normuge på 37 timer.

Er du klar til at tage næste skridt i karrieren?


Så glæder vi os til at høre fra. Du kan få yderligere information ved at kontakte Thomas Randrup på +45 22278939/[email protected]. Randstad varetager rekrutteringsprocessen på vegne af COWI. Alle ansøgninger behandles fortroligt, og der afholdes løbende interviews.

Om Randstad


Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.800 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.
I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg, Kolding og Esbjerg. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Blikkenslager", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Esbjerg.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Blikkenslager
  • Esbjerg

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som blikkenslagere i Esbjerg

Herunder ser du udviklingen i udbudte blikkenslager i Esbjerg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal blikkenslagere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte blikkenslagere i Esbjerg over tid

Dato Alle jobs som blikkenslagere
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1
15. august 2024 1
14. august 2024 1
13. august 2024 1
12. august 2024 1
11. august 2024 1
10. august 2024 1
9. august 2024 1
8. august 2024 1