Servicetekniker til Nippon Gases Danmark A/S, Fredericia

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

Vores afdeling Teknisk Salg og Projekter søger en servicetekniker, som trives med alsidige opgaver og et arbejdsklima, hvor evner og ideer har betydning. Du bliver en del af et team, som udfører service og vedligehold på industrigas installationer hos vore kunder, og får mulighed for at være med til at udvikle dette forretningsområde.

Kunderne er placeret i hele Danmark og kan have aftaler på service af alt fra svejseinstallationer til laboratorieinstallationer og medicinske installationer.

Stillingen refererer til afdelingschefen.

Arbejdsopgaverne omfatter:

  • Serviceeftersyn på kundeejede industrigas installationer – herunder funktionstest, lækagetest og trykprøvning af anlæg
  • Reparationer og mindre installationer
  • Teknisk rådgivning og vejledning af kunder
  • Sammenligning og optimering af komponentvalg
  • Planlægning af egne opgaver
  • Dokumentation og fakturering til kunder
  • Bidrage til struktur og orden på lager og værksted
  • Deltage aktivt i LEAN/produktivitets opgaver

Din profil:

Du er teknisk velfunderet, serviceorienteret, og selvstartende, og er god til at kommunikere med såvel kunder som kolleger. Du arbejder struktureret, er grundig og tager ansvar. Desuden er det vigtigt for os, at du bidrager til et højt sikkerhedsniveau, har et godt humør, er interesseret i at lære og er god til vidensdeling.

Fagligt søger vi en medarbejder med uddannelse i og gerne erfaring med mekaniske systemer og fejlfinding. Viden om trykbærende anlæg, installationer til industrigasser samt lodning af Cu-rør og svejsning af rustfri rør er en fordel. Du har en relevant uddannelse som vvs-installationstekniker, mekaniker, kølemontør eller lignende.

Vi forventer, at du er en habil IT-bruger, og at du kan arbejde med Office-pakken og hurtigt kan sætte dig ind i nye systemer og programmer og anvende dem i det daglige arbejde.

Du har kørekort.

Vi tilbyder:

En alsidig stilling i et teamorienteret og motiveret miljø med mulighed for udvikling både fagligt og personligt. Samarbejde og sparring med fagligt stærke, kompetente og engagerede kolleger, et godt socialt arbejdsmiljø og ordnede arbejdsforhold. Du får en grundig introduktion til jobbet. Lønpakken består af fast løn samt en god pensionsordning, feriefritimer samt sundhedsforsikring.

Interesseret?

Kan du se dig selv som vores nye kollega, så send en motiveret ansøgning og dit CV som word eller pdf fil mrk. ”Servicetekniker” til [email protected]. Annoncen er aktiv indtil vi har fundet den rigtige kandidat. Samtaler holdes fra uge 34. Eventuelle spørgsmål rettes til afdelingsleder Ann Sanko på mobil 4034 3781, dog ikke uge 28-30 grundet ferie.

-----------------------------------------------------------------------------------------

Nippon Gases er en af Skandinaviens førende leverandører af industrigasser, levnedsmiddelgasser, specialgasser samt tøris. Vi tilbyder også installation og vedligehold af gasrelateret udstyr. Vi arbejder dedikeret med at give vores kunder en positiv oplevelse ved at levere produkter og tjeneester af høj kvalitet, så vi kan leve op til vort slogan ’The Gas Professionals’.

Læs evt. mere på www.nippongases.com/dk


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Blikkenslager", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.5.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Blikkenslager
  • Fredericia
  • Tirsdag den 03. september 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som blikkenslagere i Fredericia

Herunder ser du udviklingen i udbudte blikkenslager i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal blikkenslagere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte blikkenslagere i Fredericia over tid

Dato Alle jobs som blikkenslagere
20. september 2024 1