VVS’er (værkmester) søges til Bygningsafdelingen i Københavns Fængsler, [xxxxx] Hovedstaden

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København SV

Er du uddannet inden for VVS-faget? Trives du i en hverdag med mange forskellige opgaver og kan se dig selv bidrage til de indsattes beskæftigelse, så har vi stillingen til dig.

Om Bygningsafdelingen
Bygningsafdelingen, som er en afdeling i Facility Management, tager sig af den daglige bygningsvedligeholdelse, renoveringsopgaver og mindre tilbygninger i Københavns Fængsler, der består af Vestre Fængsel, Politigårdens Arrest, Nytorvs Fængsel og Blegdamsvejens Arrest. Vi er et team på 14 kollegaer med kompetencer som VVS´er, maler, murer, tømrer, gartner, elektriker m.fl.

Vi tilbyder et job med et godt arbejdsmiljø på en arbejdsplads, som du ikke finder mange lignende af i Danmark. Du vil få kollegaer med en høj grad af engagement, der lægger vægt på faglighed og som har en humoristisk, uhøjtidelig og åben omgangstone.

Om jobbet
Som VVS´er står du sammen med en kollega for den daglige vedligeholdelse af Københavns Fængsler. Vi arbejder både med planlagt vedligehold og med akutte opgaver. Større opgaver og projekter løses ofte i samarbejde med eksterne håndværkerfirmaer. I Facility Management lægger vi vægt på at bidrage til de indsattes beskæftigelse, hvilket vi gør ved at have en eller flere indsatte med i den daglige opgavevaretagelse. Derfor uddanner vi vores nye medarbejdere som værkmestre, bl.a. fordi vi har meget stort fokus på vores medarbejderes sikkerhed.

Vi forventer, at du:

  • har en relevant uddannelse og erfaring fra VVS-faget
  • trives i en hverdag med mange forskellige opgaver og med at arbejde selvstændigt
  • er god til at samarbejde med dine kollegaer, vores uniformerede personale, indsatte og eksterne samarbejdspartnere
  • kan se dig selv bidrage til de indsattes beskæftigelse
  • enten er uddannet værkmester eller gerne vil uddannes til værkmester
  • er engageret, tager ansvar og har en positiv indstilling til en til tider meget travl hverdag.

Om Facility Management
Ud over Bygningsafdelingen, så består Facility Management af køkken, rengøring, depot, varemodtagelse og kørsel.

Vi medvirker til en helhedsorienteret indsats, som skal understøtte den indsattes ønske om en kriminalitetsfri tilværelse. Vi ønsker derfor at aktivere flest mulige indsatte uden for cellerne i dagtimerne med relevante og meningsfulde aktiviteter. Derfor uddanner vi vores nye medarbejdere til værkmestre.

Om Værkmesteruddannelsen
Værkmestre i Kriminalforsorgen tilhører den uniformerede gruppe og skal derfor gennemgå en del af den samme uddannelse som fængselsbetjente.

Uddannelsen tager 2 år og består af korte skoleforløb og hovedsageligt praktisk oplæring på fængslet. Du kan læse mere om værkmesteruddannelsen her: www.Kriminalforsorgen.dk/karriere/jobomraader/vaerkmester/

Er du ikke uddannet værkmester, vil du blive bedt om at gennemgå uddannelsen Kriminalforsorgens Uddannelsescenter i Birkerød.

Til optagelsesprøven bliver kandidaterne testet på deres kommunikative evner på dansk, både mundtligt og skriftligt.

Endvidere skal det bemærkes, at der skal bestås en fysisk test og en samtale på Uddannelsescenteret for at komme i betragtning til jobbet.

Spørgsmål vedr. uddannelsesforløbet kan rettes til HR-konsulent Ann Hjøllund Topp på telefon 7255 9016.

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelse sker i henhold til Tjenestemandsloven og lønindplacering sker i henhold til lønaftalen mellem Kriminalforsorgen og Fængselsforbundet i Danmark og principperne i Ny Løn. Stillingen er indplaceret i løngruppe 2 eller løngruppe 3 hvis du har en faglig uddannelse.

Stillingen er til besættelse hurtigst muligt.

Arbejdstiden er gennemsnitlig 37 timer om ugen.

Den primære arbejdsplads er Vestre Fængsel, Vigerslev Alle 1D, 2450 København SV.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesforhold er du velkommen til at kontakte HR-medarbejder Sanne Myllerup på telefon 7255 9034.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du giver dit samtykke til, at Kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister.

Derudover kan det blive relevant, at du giver samtykke til at der indhentes referencer hos tidligere arbejdsgivere.

Ved at søge elektronisk sikrer du, at ansøgningen modtages korrekt og dermed, at du kommer i betragtning til den ledige stilling.

Ansøgning, CV, dokumentation for uddannelse og forudgående erfaring samt andet relevant materiale skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest torsdag den 25. november 2021.

Hvis du i forvejen er tjenestemand i Kriminalforsorgen, skal du senest den 30. november 2021 tillige have uploadet en bedømmelse fra din nærmeste leder.

Hvis du indkaldes til samtale, bedes du til samtalen medbringe identifikation f.eks. pas eller kørekort.

Samtaler kan forventes afholdt mandag den 13. december 2021.

Hvis du indkaldes til samtale, skal du medbringe billedidentifikation, fx pas eller kørekort.

Yderligere information
Har vi vakt din interesse, og vil du gerne høre mere, så kan du kontakte enhedsleder Bill Lander Kvorning på telefon 7255 1233.

Om Kriminalforsorgen Hovedstaden
Kriminalforsorgen Hovedstaden består af Områdekontoret i København, Transport og bevogtningsenheden, UngeKriminalforsorgen, 1 lukket fængsel, 1 åbent fængsel, 1 udrejsecenter, 1 udlændingecenter, 6 arresthuse, 5 afdelinger i friheden, samt 2 pensioner, som geografisk ligger i København, Nordsjælland, på Bornholm og Færøerne.

Området har ca. 1200 ansatte, fordelt på fængselsbetjente, transportbetjente, værkmestre, socialrådgivere, lærere, sundhedsfagligt personale, pædagogiske assistenter, akademikere og administrative medarbejdere.

For yderligere information om Kriminalforsorgen henvises til hjemmesiden www.Kriminalforsorgen.dk

Kriminalforsorgen Hovedstaden opfordrer alle interesserede – uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold – til at søge stillingen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Blikkenslager", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i København SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Blikkenslager
  • København SV
  • Torsdag den 25. november 2021

Lignende jobs

  • Blikkenslager i København

    VVS-montør søges til rammeaftaler og serviceopgaver i København 03-01-2024 Vi søger DIG, som sætter pris på at blive værdsat i dagligdagen og som søger en arbejdsplads, hvor der er stor fokus..
    • Blikkenslager
    • København
    Få mere info
  • Blikkenslager i København

    To VVS-montører søges til serviceopgaver i KBH 04-04-2024 Vil du arbejde hos en el- og VVS-virksomhed, hvor din indsats bliver værdsat? Vi søger to VVS-montører til vores afdeling i Brøndby, .
    • Blikkenslager
    • København
    Få mere info
  • Blikkenslager i København

    Er du en dygtig VVS-montør med erfaring indenfor udskiftning af stigestrenge? Har du evnen til at arbejde selvstændigt? Så er det dig, vi leder efter! Om jobbet: Der er en boligforening de..
    • Blikkenslager
    • København
    Få mere info
  • Blikkenslager i København

    En erfaren blikkenslager søges som skal lave inddækninger, tagrender og vvs opgaver, rørarbejde hos boligselskaber, private parcelhuse. Det er opgaver både indenfor installations arbejde og spjældo..
    • Blikkenslager
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som blikkenslagere i København SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte blikkenslager i København SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal blikkenslagere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte blikkenslagere i København SV over tid

Dato Alle jobs som blikkenslagere
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1