Driftsarbejder til kloakområdet til Campus Service HVAC

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kongens Lyngby

Vi har travlt i DTU’s drift og søger derfor en kompetent driftsarbejder til kloak området i Campus Service (CAS) HVAC i DTU Lyngby.

Dine arbejdsopgaver bliver alsidige men primært inden for kloak og afløbsfaget.

Du bliver en del af en yderst velfungerende CAS HVAC sektion med DTU’s brugere i centrum samt fokus på høj faglighed. CAS HVAC sektionen er derudover kendetegnet ved, at have et stærkt socialt sammenhold og et stort medarbejderfokus.

DTU Campus Service er en moderne Facility Management organisation, der varetager drift, vedligehold og udvikling af DTU’s bygningsmasse, arealer og faciliteter. Vi er samtidig en dynamisk og moderne serviceorganisation, hvor høj service og god kommunikation er nøgleord.

Som driftsarbejder til kloak området vil du have en central rolle med kontakt til mange brugere, studerende, kolleger og lejere på DTU. Du har ansvaret for, at sikre en pålidelig drift af DTU’s rigtig mange kloakker, regnvand- og afløbs anlæg, som spænder fra små simple anlæg til store komplekse anlæg. (Det er stort og et bredt spænd af anlægstyper).

Arbejdsopgaverne varierer fra alm. planlagt service, til de akutopgaver, som løbende indrapporteres fra brugerne eller driftens kollegaer. Ofte gør vi brug af eksterne kloak entreprenører og rådgiver.

Hvor eksterne leverandører anvendes, vil du få ansvar for koordinering og opsyn af opgaverne.

Som driftsarbejder til kloak området på DTU, bliver du en del af et ”Kloak team”, som består af en kommende ny medarbejder i DTU projektafdeling som skal varetage større ombygninger, og strategier, og så vores nuværende ansvarlige som stille og roligt går på pension, dvs. en glidende overgang.

Som driftsarbejder til kloak området, bliver du også en del af et HVAC VVS team, som består af ca. 6-8 VVS tekniker og maskinmestre og ingeniører, som sammen vender de tekniske udfordringer, samt nye trend i VVS faget. Det sikrer det faglige niveau, samt at vi tager de gode beslutninger, og ikke mindst bidrager det til egen udvikling.

Som driftsarbejder til kloak området på DTU vil der være mulighed for at blive ansvarlig for mindre ombygninger og tilpasninger. Ligeledes at være en del af nye og større renoveringsprojekter og nybygninger, i forhold til deling af erfaringer, tilsyn, mangelgennemgang samt modtagelse af de færdige anlæg. DTU CAS er påbegyndt rejsen med at blive DBNG certificeret mht. ”bygninger i drift.” Her spille HVAC en væsentligt rolle.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. bestå af:

  • Indgå i HVAC teamet.
  • Indgå i Kloak teamet, og være ansvarlig for driftsdelen.
  • Reparation og fejlsøgning af diverse kloak-, afløbsanlæg & pumpebrønde. (Daglig drift.)
  • Kloak- og afløbs service, samt forebyggende/løbende vedligehold og servicering.
  • Energi-og driftsoptimeringsopgaver
  • Modtage projekter efter nybygning eller renovering.
  • Mindre ombygninger på anlæg.
  • Deltage i opretningen af GIS tegninger samt drive og vedligeholde disse. Men lige så meget bruge GIS i det daglige arbejde.
  • Være med til tilstandsvurderinger ud fra TV-inspektioner. Enten er det TV-inspektioner som du selv har lavet med DTU professionelle udstyr eller en leverandørs.
  • Være med til at budgettere og prissætte opgaver.
  • At du sammen med Sektionsleder er økonomisk ansvarlig for det budget der er lagt.
  • At være meget selvstændigt mht. at løse opgaver og årshjul inden for faget.


Vi forventer at du:

  • Har en relevant uddannelse. F.eks. rørlægger 1 og 2.
  • Har god situationsfornemmelse og altid vægter positiv kommunikation med kunderne, kollegaer og samarbejdsparter højst.
  • Er selvstændig og løsningsorienteret.
  • Mødestabil og engageret.
  • Fleksibel og god til at samarbejde i en travl hverdag.
  • At du har lyst til og måske allerede kender godt til byggestyrings og vedligeholdes programmer. F.eks Dalux.
  • Kan drive projekter og driftsopgaver sikkert i mål.
  • God systemforståelse.
  • Kan læse og rette tegninger.
  • Kan afsætte niveauer og koter.
  • Viden om pumper systemer.
  • Har kørekort til bil og trailer – BE.


Derudover er det vigtigt at du har en struktureret og metodisk tilgang til dine opgaver. Det er vigtigt for dig, at have styr på tingene og du trives med, og motiveres af, at arbejde struktureret og overholde deadlines. Du kan lide at samarbejde, og du bruger dine relationer til at komme i mål.

Der er flere indgange til stillingen. Du kan være nyuddannet eller du kan have erfaring med kloak og afløbsfaget faget fra lignende stilling.

Hvad tilbyder vi dig?
En arbejdsplads i udvikling med gode kollegaer og god variation i opgaverne. Stor indflydelse på tilrettelæggelsen af dit eget arbejde, mulighed for fleksibel arbejdstid samt gode muligheder for faglig og personlig kompetenceudvikling.

Med placering i sektionen CAS HVAC, med reference til sektionslederen, bliver du tæt forbundet med resten af driften i CAS. Sektionen består af ingeniører, maskinmestre, håndværkere, reparatør og ventilationsteknikere/-montører, som yder support til DTU inden for området HVAC.

Løn og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelsesforhold i henhold til fællesoverenskomsten samt organisationsaftale for håndværkere i staten eller anden relevant overenskomst. Stillingen ønskes besat pr. 1. marts 2023.

Din arbejdsplads vil være på DTU Lyngby Campus.

Ansøgning og kontakt
Vi skal modtage din online ansøgning senest 5. januar 2023 . Åbn linket "Ansøg nu", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter motiveret ansøgning, CV. og eksamensbeviser.

Ønsker du flere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionsleder for CAS HVAC, Niels Gjerring Hansen på 2937 9415.

Ansøgninger modtaget efter ansøgningsfristens udløb tages ikke i betragtning.

Alle interesserede uanset alder, køn, handicap, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.

Med ca. 200 ansatte er Campus Service én af DTU’s 8 teknisk administrative koncernstabe. Campus Service har til formål at udvikle, drive og vedligeholde DTU’s bygningsmasse, arealer og faciliteter, samt varetage indvendig vedligehold og tilsyn med de derudover lejede DTU arealer og faciliteter. Målet for Campus Services virksomhed er, at DTU’s bygninger, omgivelser og faciliteter er attraktive for de ansatte og studerende, men også at borgere, virksomheder og lokalsamfund anser DTU og DTU’s faciliteter som et aktiv, man meget gerne benytter og samarbejder med.

Teknologi for mennesker
DTU udvikler teknologi for mennesker. Med vores forskning og uddannelser i international topklasse er vi med til at skabe en bedre verden, og vi bidrager til løsningen af de globale udfordringer formuleret i FN’s 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling. H.C. Ørsted grundlagde DTU i 1829 med en klar mission om at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. Den mission lever den dag i dag. DTU har 13.400 studerende og 5.800 ansatte. Vi arbejder i en international atmosfære og har et inkluderende, udviklende og uformelt arbejdsmiljø. DTU har campusser i hele Danmark og i Grønland og samarbejder med de bedste universiteter verden over.


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Blikkenslager", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Kongens Lyngby.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Blikkenslager
  • Kongens Lyngby
  • Torsdag den 05. januar 2023

Lignende jobs

  • Blikkenslager i Frederiksværk

    Pipefitter /Installator for Project in Køge We are looking all over Denmark for a long-term contracted job as a pipe worker, with the possibility of permanent employment. NOTE: This job is .
    • Blikkenslager
    • Frederiksværk
    Få mere info
  • Blikkenslager i Ølstykke

    grundet travlhed. søger vi en DTVK Operatør ERFARRING ER NØDVENDIG. Du skal være møde stabil og løsnings orienteret, have stort kørekort, førerkort. Skal kunne holde hovedet koldt,.
    • Blikkenslager
    • Ølstykke
    Få mere info
  • Blikkenslager i Holte

    Rørlægger søges AKUT til opgaver i Storkøbenhavn! LUBI Job søger en erfaren rørlægger, anlægs- eller bygningsstruktør til opgaver i Storkøbenhavn. Om stillingen: Vi søger en erfaren rør..
    • Blikkenslager
    • Holte
    Få mere info
  • Blikkenslager i Hillerød

    Kan du lide at arbejde udenfor, og har du erfaring med at køre en minigraver? Så er det dig, vi søger!For vores kunde i Hillerød søger vi en specialarbejder til et fuldtidsvikariat.arbejdsopg..
    • Blikkenslager
    • Hillerød
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som blikkenslagere i Kongens Lyngby

Herunder ser du udviklingen i udbudte blikkenslager i Kongens Lyngby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal blikkenslagere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte blikkenslagere i Kongens Lyngby over tid

Dato Alle jobs som blikkenslagere
10. juli 2024 3
9. juli 2024 3
8. juli 2024 3
7. juli 2024 3
6. juli 2024 3
5. juli 2024 3
4. juli 2024 3
3. juli 2024 3
2. juli 2024 3
1. juli 2024 3
30. juni 2024 3
29. juni 2024 3
28. juni 2024 4
27. juni 2024 4
26. juni 2024 4
25. juni 2024 4
24. juni 2024 5
23. juni 2024 5
22. juni 2024 5
21. juni 2024 5
20. juni 2024 5
19. juni 2024 5
18. juni 2024 5
17. juni 2024 5
16. juni 2024 5
15. juni 2024 6
14. juni 2024 6
13. juni 2024 6
12. juni 2024 6
11. juni 2024 7
10. juni 2024 7