VVS installatør eller ingeniør til Team Teknisk Service

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Maribo

Er du 100-meter-mester indenfor installationsområdet, og kan du se dig selv, som en del af team i udvikling? Så er her jobbet som du har ventet på!

Om os
Sektor for Service og Bygninger i Lolland Kommune blev etableret i januar 2015, hvor vi rykkede ind i det tidligere Maribo Sygehus, der ligger et stenkast fra Maribosøerne, tæt på motorvejsafkørseln. Sektorens kompetenceområde omfatter alle daglige driftsopgaver ift. rengøring, kantinedrift, serviceopgaver, teknisk service og vedligeholdelsesopgaver i de kommunale bygninger.

Service og Bygninger skal drifte de kommunale ejendomme så optimalt som muligt, indenfor de økonomiske rammer, som er til rådighed. Service og Bygning skal aktivt beskæftige sig med energioptimeringer i bygningsmassen gennem bæredygtige energiforbedringer og adfærdstilpasning. Herudover har sektoren til opgave at sikre en prioriteret langsigtet indvendig og udvendig vedligeholdelse af selve bygningsmassens klimaskærm, foruden at have ansvaret for større renoveringsopgaver og egentligt nybyggeri.

Sektoren er organiseret i tre teams og en stab, hvor stillingen som her ønskes besat, er i Teknisk Service, som varetager indvendig og udvendig vedligeholdelse, vedligeholdelse og driftsoptimering af tekniske installationer, herunder CTS og ventilation, vedligeholdelse og pasning af udenoms arealer, vinterberedskab, lovpligtige eftersyn, flytteopgaver, tilsyn med tomme bygninger samt andre teknisk serviceopgaver. Afdelingens 50 medarbejdere og matrikler er organiseret i 6 teams, og hvert team har en planlægger og afdelingen ledes af en teamleder.

Din hverdag i Teknisk Service
Din arbejdsuge er afvekslende, og opgaverne på kontoret suppleres med tilsynsopgaver og mødeaktivitet, hvor du samarbejder med flere forskellige personer i Lolland Kommune og eksterne samarbejdspartnere. Du møder i din hverdag mange forskellige mennesker og fagligheder, og inden fyraften har du ofte både været på kontoret for at godkende fakturaer, journaliseret mails, foretaget økonomistyring på egne projekter samt været i ”marken”. Du har med andre ord stor indflydelse på, hvordan din arbejdsdag former sig.

Læs mere om jobbet i Job- og personprofilen.

Du er den rette til stillingen, hvis du:
  • Har et godt teoretisk udgangspunkt i form af relevant uddannelse som fx VVS installatør, ventilationstekniker, ingeniør eller maskinmester kombineret med praksiserfaring og gerne suppleret med en håndværksmæssig baggrund.
  • Har interesse og forståelse for Lolland Kommunes rammer og vilkår samt sektorens strategiske position.
  • Kan planlægge og gennemføre mindre vedligeholdelse af tekniske installationer, herunder varetage udbudsprocessen som offentlig bygherre.
  • Har stærke IT-kompetencer og gerne kendskab til Digitale bygningsdata eller erfaring med andre FM systemer.
  • Har lyst og evner til at arbejde inden for de administrative rammer, en offentlig arbejdsplads har.
  • Har stærke kvalifikationer inden for vedligeholdelse og driftsoptimering af tekniske installationer, suppleret med kendskab til bygningsvedligehold.
  • Har overblik til at forberede, gennemføre og afslutte tiltag inden for området og kan sikre overlevering og formidling af resultaterne.
  • Kan udvise engagement, bidrager til et godt arbejdsmiljø og trives med samarbejde på tværs af organisationen i samspil med andre fagligheder.
  • Kan sikre rettidig inddragelse af, og kommunikation med ledelsen, kollegaerne og interessenterne i forbindelse med opgaveløsning.
  • Er initiativrig, udviklings- og resultatorienteret med overblik samt evner selvstændigt at strukturere, organisere, prioritere og sikre fremdrift i egen opgaveportefølje.
  • Er lyttende, klar, opsøgende og anerkendende i samarbejdet og kommunikationen med ledere, medarbejdere, kollegaer og øvrige interessenter.
  • Motiveres af teamsamarbejde, men evner at arbejde selvstændigt og kan påtage dig ejerskab til opgaverne.


Hos os får du:
  • Mulighed for at blive en del af en arbejdsplads i udvikling, med gode muligheder for at præge og tilrette lægge dine egne opgaver.
  • Fagligt dygtige kollegaer.
  • En spændende hverdag med mange forskelligartede opgaver.
  • Gode faglige og personlige udviklingsmuligheder.
  • En arbejdsplads i Maribo tæt på Motorvejen.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelse efter gældende overenskomst og efter principperne om lokal løndannelse.

Stillingen er på 37 timer pr. uge med ansættelse pr. 1. august 2022.

Du skal være i besiddelse af gyldigt kørekort minimum kategori B, og du skal stille egen bil til rådighed.

Ansøgningsproces
Send din ansøgning, CV og evt. øvrige dokumenter via nedenstående `Ansøg-knap` senest den 30. april 2022.

Vi forventer at afholde samtaler den 12. maj 2022 og 2. samtale den 23. maj 2022. De ansøgere, der går videre til 2. samtale vil blive bedt om at gennemføre en personprofilanalyse.

Interesseret?
For yderligere detaljer om stillingen er du meget velkommen til at kontakte Teamleder Lotte Lem på 51408184.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Blikkenslager", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Maribo.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Blikkenslager
  • Maribo
  • Lørdag den 30. april 2022

Lignende jobs

  • Blikkenslager i Hele Danmark

    Er du den erfarne VVS- og ventilationsingeniør, der med din erfaring og indsigt, kan bidrage til et højt fagligt niveau i mange spændende projekter? Vores kunde, INGENIØR’NE oplever en fortsat .
    • Blikkenslager
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Blikkenslager i Hele Danmark

    Hvor engagement og trivsel i hverdagen gør en forskel!Har du min. 3 års erfaring som VVS’er? Er du faglig stærk, samarbejdsorienteret og bevidst om at give dine kunder en god serv..
    • Blikkenslager
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Blikkenslager i Nørre Alslev

    Jobbet Som alt-mulig-person får du en alsidig og varieret arbejdsdag med både små og store arbejdsopgaver. Dine opgaver kommer bl.a. til at bestå af: Vedligehold og opsyn med bygninger..
    • Blikkenslager
    • Nørre Alslev
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som blikkenslagere i Maribo

Herunder ser du udviklingen i udbudte blikkenslager i Maribo over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal blikkenslagere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte blikkenslagere i Maribo over tid

Dato Alle jobs som blikkenslagere
29. juli 2024 0
28. juli 2024 0
27. juli 2024 0
26. juli 2024 0
25. juli 2024 0
24. juli 2024 0
23. juli 2024 0
22. juli 2024 0
21. juli 2024 0
20. juli 2024 0
19. juli 2024 0
18. juli 2024 0
17. juli 2024 0
16. juli 2024 0
15. juli 2024 0
14. juli 2024 0
13. juli 2024 0
12. juli 2024 0
11. juli 2024 0
10. juli 2024 0
9. juli 2024 0
8. juli 2024 0
7. juli 2024 0
6. juli 2024 0
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0