VVS-installatør til drift, vedligehold og projekter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nordsjælland

Er du vores nye VVS-installatør?
Ved du (næsten) alt om VVS-installationer? Og elsker du at arbejde i spændingsfeltet mellem udvikling og drift af installationerne? Er du god til at samarbejde med kollegaer med forskellige fagligheder? Så er du måske vores nye kollega til vores velfungerende ejendomsafdeling i Hillerød Kommune.

Hillerød Ejendomme varetager den overordnede forvaltning, drift og vedligeholdelse af kommunens ejendomme. Vi skaber rum til byens liv og understøtter kommunens aktiviteter med funktionelle, tidssvarende og attraktive fysiske rammer. Vi udvikler løbende ejendomsporteføljen ved at bygge nyt, bygge om og bygge til. Vi forvalter ca. 220 ejendomme med et samlet etageareal på ca. 300.000 m2.

Om jobbet


En del af Ejendommes opgaver handler om at udvikle og drifte vores mange VVS-installationer.

Du kommer til at arbejde med en bred vifte af opgaver inden for hele det tekniske område. Arbejdet spænder fra det udviklingsorienterede arbejde med udvikle og effektivisere anlæggene fra centralt hold – og det daglige arbejde med at vedligeholde anlæggene og løse de driftsproblemer, der måtte opstå – og de anlægsopgaver, der kræver dine særlige kompetencer inden for VVS. Din arbejdsplads vil være på rådhuset, hvor du vil indgå i et dynamisk team med fokus på bygningsoptimering. Du vil dog bruge en del af din tid på at være ude på ejendommene – og være i tæt dialog med vores tekniske serviceledere på skolerne og med vores ”flyverteam”-håndværkere, der varetager vores øvrige ejendomme.

Det er samtidig vigtigt, at de løsninger, der etableres og vedligeholdes sker i tæt dialog med brugerne af bygningerne og vores øvrige samarbejdspartnere i kommunen.

Du vil være en del af sektionen ”Bygninger” i Ejendomme – hvor vi har samlet henholdsvis anlægsmedarbejdere, vedligehold og teknik samt dele af porteføljeopgaverne. Inden for det tekniske område vil du indgå i et meget tæt samarbejde med vores CTS-tekniker samt vores energimedarbejder og sikringskoordinatoren, der også er en del af teknikteamet. I forhold til energiarbejdet vil det tætte samarbejde både handle om ”nu og her” løsninger og i høj grad også om at være med til at udvikle vores tanker om, hvordan anlæg og installationer er med til at sikre en bæredygtig fremtid.

En af dine første opgaver vil være sammen med vores CTS-tekniker at få foretaget en registrering af vores ventilationsanlæg og udarbejdet en vedligeholdelsesplan for dem. En anden opgave vil være at få etableret en plan for måling og bekæmpelse af legionella i drikkevandet. Samtidig med disse opgaver vil der være ”her- og nu”-driftssager, som du ofte løser i fællesskab med vores flyverteam eller vores tekniske serviceledere.

Dine øvrige kollegaer i sektionen har en del forskellige baggrunde, men der er blandt andet en del konstruktører og arkitekter.

Du bliver specialisten på dit område – derfor er det vigtigt, at du både brænder for og er skarp på dit faglige felt – samtidig med, at du har lyst til at arbejde med både anlæg og drift samt til at tænke dit arbejde ind i en bæredygtig fremtid.

Om dig


Vi forestiller os, at du er uddannet VVS-tekniker/VVS-installatør. Måske har du en anden baggrund som maskinmester eller lignende – men det er et absolut krav til stillingen, at du har stærke kompetencer inden for VVS-installationerne og at du har praktisk erfaring med driftsarbejde. Det er desuden en nødvendig forudsætning, at du har almindeligt kørekort (B). Derudover er det en fordel hvis du har erfaringer med oliefyr, varmepumper og større varmecentraler.

Det er derudover vores klare forventning, at du har erfaring med at planlægge, styre og gennemføre projekter og har kendskab til udbuds- og tilbudslovgivningen. Vi forventer også, at du kan kommunikere om de tekniske problemstillinger på en måde, der er til at forstå, i dialogen med vores brugere og i dialogen med dine nærmeste kollegaer.

Du trives lige så godt med at være ude hos den tekniske serviceleder og håndtere et driftsproblem som du trives med at styre mindre projekter inden for det tekniske område. Og at du samtidig trives med, at vi engang imellem løfter hovedet fra hverdagen og drøfter de mere langsigtede strategier i tæt samarbejde med dine kollegaer i afdelingen.

Erfaring fra en offentlig eller en anden større organisation vægtes positivt, men er ikke et krav.

Om os


Vi er en afdeling med ambitioner og mod til at føre dem ud i livet. Vi er proaktive og fremmer tværgående og effektive løsninger på vores fagområde. Vi omsætter politiske dagsordener til løsninger, der skaber værdi for byens borgere og brugere. Vi leverer høj faglig viden og sparring, tænker langsigtet og bredt og i hele processer. Vi er i stadig dialog med vores kunder, for at bedre kunne forstå deres behov.

Løn og ansættelsesforhold


Løn og ansættelsesvilkår ift. overenskomst og efter kvalifikationer. Vi har fleksordning med en gennemsnitlig arbejdstid på 37 timer ugentlig og arbejder i moderne faciliteter med storrumskontor. Der vil desuden være mulighed for hjemmearbejdsdage efter nærmere aftale.

Arbejdssted


Hillerød Rådhus, Trollesminde Allé 27, 3400 Hillerød.

Ansættelsesprocedure



Ansøgningsfrist er onsdag den 10. marts 2021 med dagens udgang.

Der forventes afholdt samtaler 25. marts 2021 med henblik på ansættelse senest 1. maj. (Vi venter dog gerne på den helt rigtige kandidat).

Hvis du vil vide mere


om stillingen er du meget velkommen til at kontakte sektionsleder Nikolaj Vandrup på telefon 72 32 03 61 eller [email protected]

Hillerød Kommune er en dynamisk og udviklingsorienteret kommune centralt placeret i det skønne Nordsjælland. Vi er en stor arbejdsplads med mere end 5.000 ansatte, og vi servicerer ca. 50.000 borgere. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. I Hillerød Kommune har vi røgfri arbejdstid fra 1. januar 2021.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Blikkenslager", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Nordsjælland

Jobbet er oprettet på vores service den 16.2.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Blikkenslager
  • Nordsjælland
  • Onsdag den 10. marts 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som blikkenslagere i Nordsjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte blikkenslager i Nordsjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal blikkenslagere i Nordsjælland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte blikkenslagere i Nordsjælland over tid

Dato Alle jobs som blikkenslagere
18. september 2024 18
17. september 2024 15
16. september 2024 13
15. september 2024 14
14. september 2024 14
13. september 2024 14
12. september 2024 14
11. september 2024 14
10. september 2024 14
9. september 2024 13
8. september 2024 13
7. september 2024 12
6. september 2024 13
5. september 2024 12
4. september 2024 13
3. september 2024 11
2. september 2024 11
1. september 2024 12
31. august 2024 13
30. august 2024 13
29. august 2024 12
28. august 2024 11
27. august 2024 11
26. august 2024 13
25. august 2024 12
24. august 2024 12
23. august 2024 12
22. august 2024 12
21. august 2024 11
20. august 2024 9
19. august 2024 8