Rekrutteringsfirma

VVS-installatør til typehuse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringsted

Uggerly Installation A/S er en dynamisk nordjysk virksomhed stiftet i 1993, der med udspring i el har udviklet sig til også at omfatte VVS og svagstrøm. Virksomheden ledes af brødrene Henrik og Jens Uggerly, som også er ejere af virksomheden. Virksomheden beskæftiger i dag over 300 medarbejdere fordelt på tre afdelinger – en i Aalborg, en i Ringsted og en i Skovlunde. Uggerly Installation har desuden et tæt samarbejde med HusCompagniet, hvor de står for el- og VVS-opgaverne i en del af Danmark.

Hos Uggerly Installation udgør godt håndværk, dygtige medarbejdere og gode relationer grundstenene i virksomheden. Der arbejdes således målrettet med at skabe gode og langvarige relationer til både kunder og medarbejdere, og gennem mange års erfaring i branchen og virksomhedens faglige ekspertise sikres effektive og gode løsninger samt tryghed for kunderne. Virksomheden har som vision at være den effektive forbindelse indenfor el og VVS i Danmark, og der stræbes derfor efter altid at udføre kvalitetshåndværk og yde god service. Fokus er på at fejlforebygge frem for at fejlrette.

Til typehusafdelingen i Ringsted søges nu en dygtig VVS-installatør til typehuse.

Vi tilbyder dig en spændende og udfordrende hverdag i en virksomhed som fortsat er i vækst og har en god sund økonomi. Du får hurtigt selvstændigt ansvar og mulighed for at præge tingene.

Som en del af et velfungerende team og med reference til afdelingslederen for specialhuse Sjælland bliver du ansvarlig for at vedligeholde og udbygge relationerne med kunder og samarbejdspartnere, ligesom du fører tilsyn med byggerier med henblik på at sikre den rette kvalitet. Du får desuden til opgave at lave specialtilbud til kunder i relation til typehuse, bestille varer og supportere kunderådgiverne i tekniske spørgsmål. Du er ligeledes ansvarlig for at sikre, at logistik-setuppet er optimalt opsat.

For at få succes i jobbet har du en baggrund som VVS-installatør og erfaring med at gennemføre mindre entrepriser samt erfaring med at beregne og udarbejde tilbud. Virksomheden har et velfungerende og mangeårigt samarbejde med HusCompagniet, som du naturligt forventes at indgå i. Du er desuden fortrolig med IT og gerne erfaring med AutoCad.

Det er væsentligt, at du kan tale med kunderne og sikre dem en god oplevelse, når du sammen med kunderådgiveren gennemgår deres husprojekt. Der er en høj grad af tillid og fortrolighed i processen med kunden, og du er en væsentlig brik i at skabe afklaring. Du er desuden vant til opfølgning og til at levere kvalitet til tiden. Vi forventer, at du har en struktureret tilgang til dine opgaver, at du naturligt falder ind i samarbejdet i afdelingen, og at du trives i en dynamisk hverdag med fart på. Du er forudseende, initiativrig og serviceminded, og du tager ejerskab for din ansvarsområder.

Du bliver tilknyttet kontoret i Ringsted, men har opgaver i store dele af Sjælland. Vi forventer derfor, at du bor hensigtsmæssigt i forhold til Ringsted. I travle perioder kan du dog blive bedt om at hjælpe på andre lokationer.

Vi tilbyder dig en spændende og udfordrende hverdag i en virksomhed, der er kendetegnet af vækst og en god og sund økonomi. Du får selvstændigt ansvar samt mulighed for at præge tingene og dermed mulighed for at gøre en forskel for både kunder, samarbejdspartnere og for virksomheden.

Er det dig, vi søger? Så opfordrer vi dig til at søge jobbet snarest. Vi arbejder ikke med ansøgningsfrister og vi behandler ansøgningerne løbende.

For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes konsulent Jeanet Bøjlund Bauer, Sensu A/S på telefon 29 45 16 45. For yderligere information om Uggerly Installation A/S se www.uggerly.dk.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Blikkenslager", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.8.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Blikkenslager
  • Ringsted

Lignende jobs

  • VVS-Montør Vestsjælland

    LUBIjob søger på vegne af kunde, en dygtig VVS-montører til Vestsjælland med lysten til at yde førsteklasses service for dine kunder og arbejdsplads.Du er en erfaren VVS-montør som trives i samarbe..
    • Blikkenslager
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • VVS Projektleder

    Er du passioneret omkring ledelse og projektstyring? Vil du sætte dit aftryk på spændende VVS-entrepriser? Hvis du ønsker at bruge din VVS-ekspertise og projektledelseserfaring et sted, hvor det vi..
    • Blikkenslager
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Rørlægger søges for virksomhed i Holbæk omegn - Fa...

    Rørlægger med erfaring søges til Holbæk omegn. Virksomheden mangler en rørlægger til kloakering, beton og forsikringsopgaver på Vestsjælland og omegn. Du skal have bevis og gerne erfaring med o..
    • Blikkenslager
    • Holbæk
    Få mere info
  • Kloakrørlægger søges til spændende projekter i Hol...

    Kloakrørlægger søges til spændende projekter i Holbæk og omegn Vi søger en erfaren og kompetent kloakrørlægger til spændende projekter i Holdbæk og omegn og omegn på vegne af [xxxxx] Som k..
    • Blikkenslager
    • Holbæk
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som blikkenslagere i Ringsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte blikkenslager i Ringsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal blikkenslagere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte blikkenslagere i Ringsted over tid

Dato Alle jobs som blikkenslagere
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1