Rekrutteringsfirma

VVS-Installatør

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringsted

Uggerly Installation A/S er en dynamisk nordjysk virksomhed stiftet i 1993, der med udspring i el har udviklet sig til også at omfatte VVS og svagstrøm. Virksomheden ledes af brødrene Henrik og Jens Uggerly, som også er ejere af virksomheden. Virksomheden beskæftiger i dag cirka 300 medarbejdere fordelt på fire afdelinger – en i Jylland, to på Sjælland og en i Malmø i Sverige. De bærende værdier i virksomheden er effektivitet, kvalitet, godt håndværk og gode løsninger.

For yderligere information om Uggerly Installation A/S se www.uggerly.dk.

Uggerly Installation har et tæt samarbejde med HusCompagniet, hvor de står for el- og VVS-entrepriserne. Til afdelingen i Ringsted søges nu en dygtig

VVS-Installatør til service på typehuse

Med reference til afdelingslederen for VVS bliver du ansvarlig for at udføre service på typehuse. Dine opgaver bliver, at lave teknisk og økonomisk behandling af VVS-opgaver og herunder at føre tilsyn ved trykprøvning, mangeleftersyn, materialebestilling og tilbudsgivning. Du bliver tilknyttet typehusafdelingen i Ringsted, men har servicesager på store dele af Sjælland

Det er væsentligt, at du kan tale med kunderne og sikre dem en god oplevelse af Uggerly Installation. Der er en høj grad af tillid og fortrolighed i processen med kunden, og du er en væsentlig brik i at skabe afklaring. Du skal også være indstillet på selv at skulle ”skrue”, når der er travlhed eller i særlige situationer, hvor kundens behov vejer tungest. Uggerly Installation A/S har et godt, velfungerende og mangeårigt samarbejde med HusCompagniet, som du naturligt forventes at indgå i.

Du har formentligt en baggrund som VVS-installatør eller VVS-tekniker. Du har erfaring med at regne og gennemføre mindre entrepriser og opgaver – med et godt resultat til følge. Du er vant til opfølgning og til at levere kvalitet til tiden. Vi forventer, at du har en struktureret tilgang til dine opgaver, at du naturligt falder ind i samarbejdet i afdelingen, samt at du trives i en hektisk foranderlig hverdag med fart på. Du er forudseende, hjælpsom og tager selv initiativ. Du er desuden fortrolig med Office-pakken og Calwin.

Vi tilbyder dig en spændende og udfordrende hverdag i en virksomhed som fortsat er i vækst og har en god sund økonomi. Du får hurtigt selvstændigt ansvar og mulighed for at præge tingene. Vi forventer, at du bor i hensigtsmæssigt kørselsafstand fra Ringsted.

Vi arbejder ikke med en ansøgningsfrist, og ansøgningerne bliver derfor behandlet løbende. For yderligere information og spørgsmål kontakt konsulent Jeanet Kristensen, Sensu A/S på telefon 29 45 16 45.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Blikkenslager", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.7.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Blikkenslager
  • Ringsted

Lignende jobs

  • VVS-Montør Vestsjælland

    LUBIjob søger på vegne af kunde, en dygtig VVS-montører til Vestsjælland med lysten til at yde førsteklasses service for dine kunder og arbejdsplads.Du er en erfaren VVS-montør som trives i samarbe..
    • Blikkenslager
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • VVS Projektleder

    Er du passioneret omkring ledelse og projektstyring? Vil du sætte dit aftryk på spændende VVS-entrepriser? Hvis du ønsker at bruge din VVS-ekspertise og projektledelseserfaring et sted, hvor det vi..
    • Blikkenslager
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Vi søger 1 VVS montør til alsidige opgaver i Køge ...

    VVS-Montør søges for virksomhed i Køge området. Du vil blive ansat direkte hos mesteren selv, da vi IKKE er et vikarbureau. Om virksomheden/jobbet: Da virksomheden i øjeblikket har travlt .
    • Blikkenslager
    • Køge
    Få mere info
  • Dygtig VVS-Montør søges for virksomhed i Sorø områ...

    Dygtig VVS-Montør søges for virksomhed i Sorø området. Du vil blive ansat direkte hos mesteren selv, da vi IKKE er et vikarbureau. Om virksomheden/jobbet: Virksomheden søger en VVS-montør,.
    • Blikkenslager
    • Sorø
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som blikkenslagere i Ringsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte blikkenslager i Ringsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal blikkenslagere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte blikkenslagere i Ringsted over tid

Dato Alle jobs som blikkenslagere
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1