Skanderborg Forsyning søger medarbejder til drift af ledningsnettet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skanderborg

Er kloaksystemer din spidskompetence, og har du en praktisk tilgang til drift og vedligehold af ledningsnet? Vil du være med til at løse udfordringer i praksis, som bidrager til at sikre en vigtig samfundsmæssig forsyningsopgave? Trives du med at gå i dialog med borgere, og kan du samarbejde med mange forskellige fagligheder? Så er du muligvis vores nye kollega til en nyoprettet stilling. Skanderborg Forsyning har skærpet sit fokus på kerneopgaven og på at skabe balance mellem sikker drift og udvikling af fremtidens løsninger. Skanderborg Kommune, som udgør forsyningsområdet, er i vækst med mange nye borgere, og sammen med klimaudfordringer, høje miljøkrav og samfundsmæssig fokus på bæredygtighed, sætter det store krav til Skanderborg Forsynings daglige opgaveløsning.

Om dit nye job Du får et spændende job med mange varierende opgaver, hvor du drifter Skanderborg Forsynings ledningsnet og de uforudsete udfordringer, som dagligt opstår. Du er øjnene i ”marken”, der undersøger problemstillinger i tæt dialog med driftsassistenter og borgere. I samarbejde med vores ingeniører er du med til at finde løsninger og sikre, at de udføres korrekt.

Dine primære arbejdsopgaver er projektledelse af mindre ledningssager, strømpeforinger og kloakopgaver, herunder koordinering med eksterne entreprenører. En vigtig opgave er også at opspore og reducere uvedkommende vand i ledningssystemet, og at finde fejlkoblinger. Du skal derfor kunne håndtere mindre TV-inspektioner og registrere opmålinger.

Du indgår i afdelingen Spildevand med 30 dygtige og imødekommende kolleger, der varetager alle opgaver inden for spildevandsforsyning, fra drift af renseanlæg og pumpestationer til projektering af saneringsprojekter, byggemodninger og klimatilpasningsprojekter. Du får en vigtig rolle som bindeled mellem drifts- og projektafdeling, og kommer til at samarbejde med mange forskellige fagligheder.

Om dig Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende. Det vigtigste er, at du har praktisk erfaring med kloaksystemer og forståelse for, hvordan driftsproblemer løses i praksis. Vi forestiller os, at du har en baggrund som formand, kloakmester, konstruktør eller praktiskorienteret ingeniør.

Vi forventer, at du

  • minimum har tre års erfaring fra en entreprenørvirksomhed eller forsyning.
  • har erfaring med inspektion og vedligeholdelse af kloak og anlæg.
  • kan bruge IT-systemer og gerne vil lære nyt - det er en fordel, hvis du har erfaring med CAD og GIS, men ikke et krav. Skanderborg Forsyning er i gang med en vigtig digital transformation, og anvendelse af forskellige IT-systemer er derfor en naturlig del af jobbet. Vi vil selvfølgelig sørge for, at du bliver godt lært op.
  • er god til at samarbejde og bygge bro mellem forskellige fagligheder.
  • er serviceminded og god til at kommunikere.

Vi tilbyder dig... Et job med stor variation og høj grad af indflydelse med frihed under ansvar. Du bliver en del af et tværfagligt arbejdsmiljø med fokus på at skabe en sikker og effektiv drift. Du får din egen bil stillet til rådighed i arbejdstiden. Derudover er der rig mulighed for faglige udfordringer og meningsfyldte opgaver, som har stor betydning for samfundet og miljøet. Vores arbejdsplads er kendetegnet ved et højt fagligt niveau og masser af imødekommende og engagerede kolleger, der omgås hinanden i en uformel og humoristisk tone. Vi vægter plads til familien og en ’højt til loftet’-tilgang, som harmonerer med engagement, ansvarlighed og teamsamarbejde mod strategiske mål.

Ansøgning Send os din ansøgning og CV ved at trykke på "ANSØG" herunder hurtigst muligt og senest den 1. juni. Samtalerne afholdes d. 1. juni og 4. juni. Inden en eventuel anden samtale, bliver du bedt om at udfylde en personprofil og en kognitiv test. Alle henvendelser behandles fortroligt og med diskretion.

Lønnen fastsættes i overensstemmelse med dine kvalifikationer. Tiltrædelse pr. 1. september.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte:

  • Josephine Haslund, fra konsulentvirksomheden INDKOM, [email protected] / tlf. 28 29 37 28

Skanderborg Forsyning Skanderborg Forsyning A/S er ejet af Skanderborg Kommune.

Kerneopgaven for Skanderborg Forsyning er at levere drikkevand af høj kvalitet og rense spildevand med omtanke og ansvarlighed for mennesker, samfund og natur. Samtidig medvirker forsyningen til miljøforbedringer og klimatilpasning med nytænkende anlægsprojekter i samarbejde med Skanderborg Kommune.

Vores stræben efter de bedste løsninger skaber et højt kvalificeret, tværfagligt miljø og unikke muligheder for inspirerende, professionel udvikling i samspil med dygtige kolleger, samarbejdspartnere og forbrugere.

Vi er stolte af at løse vores opgaver, især når vi løser dem i fællesskaber. Fællesskaber med kommunen, med borgerne og med andre samarbejdspartnere, der deler vores interesse og ansvar for en bæredygtig forsyning i fremtiden.

AquaGlobe er en udviklingsplatform og et videns- og formidlingscenter, hvor vi udvikler forsyningens kerneydelse i åbne partnerskaber og formidler udviklingsprojekter og nyskabende løsninger til vores omverden.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Blikkenslager", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Skanderborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Blikkenslager
  • Skanderborg
  • Tirsdag den 01. juni 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som blikkenslagere i Skanderborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte blikkenslager i Skanderborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal blikkenslagere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte blikkenslagere i Skanderborg over tid

Dato Alle jobs som blikkenslagere
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0