Fagudlært håndværker til facilitydrift og logistik i PET

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Søborg

Søborg, Politiets Efterretningstjeneste

Har du svendebrev indenfor metalindustrien og kan du se dig selv som vores kommende medarbejder, hvor du sammen med kollegaer er omdrejningspunktet for bygningsdriften i PET?

Vi tilbyder en mulighed for at indgå i et lille løsningsorienteret team med gode kolleger med fælles opgaver og et stærkt sammenhold, hvor godt humør og fleksibilitet er et kendetegn. Du vil yderligere få et alsidigt, selvstændigt og udfordrende arbejde, hvor ingen dage eller arbejdsopgaver ligner hinanden.

Du får en alsidig arbejdsdag, hvor prioriteter og indhold kan ændre sig med kort varsel, hvorfor ingen dage er ens eller byder på de samme arbejdsopgaver. Du skal som håndværker i Logistiksektionen i Politiets Efterretningstjeneste hjælpe og støtte alle afdelinger og medarbejdere med praktiske, administrative, logistiske og facilitymanagement opgaver.

Vi tilbyder en central rolle i vores sektion for Facilitymanagement (FM), som står for blandt andet for bygnings- og logistikadministrationen, indkøb, tilsyn med mindre håndværksopgaver og større byggeprojekter samt meget andet.

Vi tilbyder dig en række spændende opgaver indenfor bygningsdrift og bygningsvedligeholdelse, herunder tilsyn med forsyninger, VVS, ventilation og køling, CTS, elforsyning og brandværn. Det indebærer:

• Selvstændig udførsel af håndværksopgaver og vedligehold på bygningsdele
• Løbende serviceopgaver som modtagelse af varer, affaldshåndtering og materialegenanvendelse i forbindelse med husets drift
• Administrative opgaver med brug af PC, Outlook mv.

Du bidrager sammen med afdelingens øvrige medarbejdere til, at opgaverne i FM udføres serviceorienteret og professionelt.

Endelig tilbyder vi et fællesskab med mange forskellige fagligheder, som hver dag arbejder for at sikre Danmarks sikkerhed og frihed. Du får en masse dygtige kollegaer, som vil se frem til at samarbejde med dig og skubbe til din udvikling, ligesom de forventer, at du gør det samme ved dem. I PET investerer vi i at udvikle og dygtiggøre vores ledere såvel som vores medarbejdere.

Om dig
Du er faguddannet håndværker inden for metalindustrien Mekaniker, smed, vvs, el, køl eller ventilation. Og det er et krav, at du har et svendebrev. Hertil erfaring, indsigt og flair for en bred vifte af tekniske installationer, bygningsteknik, da disse indgår i en stor del af vores opgaver. Du skal derudover som minimum have kørekort til personbil.

Vi byder din dedikation, din idérigdom og dine gode samarbejdsevner velkommen. Du skal også bruge din gode dømmekraft til at træffe de rette valg og være robust, når vilkårene omkring dig ændres. PET er en aktiv del af samfundet, hvorfor din nysgerrighed på omverdenen og nye opgaver er gode forudsætninger for at lykkes. Fastholder du samtidig en positiv tilgang, ser muligheder og hurtigt gennemskuer nyt, så falder du helt sikkert godt til.

Der vil være en del kommunikation med såvel interne som eksterne samarbejdspartnere, og du skal derfor beherske dansk flydende i både skrift og tale. Det er af samme årsag vigtigt, at du er serviceminded, imødekommende og udadvendt.

Ansættelsesforhold

Stillingen ønskes besat efter aftale.

Dit arbejdssted bliver Politiets Efterretningstjeneste, Klausdalsbrovej 1, 2860 Søborg.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til relevant overenskomst. Der kan i særlige tilfælde blive tale om tilkaldevagter og rådighedsvagter.

Det er en forudsætning for ansættelse i Politiets Efterretningstjeneste, at du kan sikkerhedsgodkendes.

Et ansættelsesforhold i PET behandles med fortrolighed, hvilket ansøger skal være opmærksom på ‎i forbindelse med ansøgnings- og ansættelsesprocessen. Det betyder, at ligesom vi ikke fortæller nogen, at du har søgt et job hos os, bedes du tilsvarende ikke dele denne oplysning med nogen.

Kontakt

Inden du søger stillingen, skal du læse mere om jobbet i den uddybende stillings- og kapabilitetsbeskrivelse her:

https://www.pet.dk/Publikationer/~/media/Rekruttering2021/FagudlrthndvrkertilLogistikStillingsogkapabilitetsbeskrivelsepdf.ashx

Du er velkommen til at kontakte os på tirsdage og torsdage mellem kl. 08.00 og 09.00 på telefon 23 80 65 76 for yderligere information.

Du kan finde mere information om PET på vores hjemmeside www.pet.dk og politiet generelt på www.jobipolitiet.dk.

Der afholdes løbende samtaler, som afsluttes start august.

Når du søger en stilling hos politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Søger du flere stillinger, skal du lægge en ansøgning og et cv ind i systemet pr. ansøgt stilling. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilken stilling du søger.

Alle interesserede uanset alder, køn, religion og etniske tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Ansøgningsfrist: 14. juli 2021

Politiets Efterretningstjeneste har som mission at identificere, forebygge, efterforske og modvirke trusler mod friheden, demokratiet og sikkerheden i det danske samfund. Det gælder såvel trusler i Danmark som trusler, der er rettet mod Danmark eller mod danskere og danske interesser i udlandet.

Politiets Efterretningstjeneste har som vision at være en analytisk baseret efterretnings- og sikkerhedstjeneste med en høj grad af beredskabs- og operationsparathed.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Blikkenslager", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Søborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Blikkenslager
  • Søborg
  • Onsdag den 14. juli 2021

Lignende jobs

  • Blikkenslager i København

    VVS-montør søges til rammeaftaler og serviceopgaver i København 03-01-2024 Vi søger DIG, som sætter pris på at blive værdsat i dagligdagen og som søger en arbejdsplads, hvor der er stor fokus..
    • Blikkenslager
    • København
    Få mere info
  • Blikkenslager i København

    Rørlæggere med erfaring søgesArbejdsopgaverne vil være rørlægning, herunder kloakeringsopgaver. Det er vigtigt at du både kan arbejde selvstændigt, såvel som at indgå i et team.Søndre Stationsvej..
    • Blikkenslager
    • København
    Få mere info
  • Blikkenslager i København

    To VVS-montører søges til serviceopgaver i KBH 04-04-2024 Vil du arbejde hos en el- og VVS-virksomhed, hvor din indsats bliver værdsat? Vi søger to VVS-montører til vores afdeling i Brøndby, .
    • Blikkenslager
    • København
    Få mere info
  • Blikkenslager i Storkøbenhavn

    Rørlægger søges AKUT til opgaver i Storkøbenhavn!LUBI Job søger en erfaren rørlægger, anlægs- eller bygningsstruktør til opgaver i Storkøbenhavn.Vi søger en erfaren rørlægger til at deltage i vores..
    • Blikkenslager
    • Storkøbenhavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som blikkenslagere i Søborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte blikkenslager i Søborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal blikkenslagere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte blikkenslagere i Søborg over tid

Dato Alle jobs som blikkenslagere
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1