Rekrutteringsfirma

Fagleder VVS/ventilation - NCC Engineering - Søborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Søborg

  • NCC har travlt med nogle af de mest spændende byggeprojekter i Danmark - og har behov for flere kollegaer
  • NCC Engineering projekterer store byggerier med fokus på at det skal være bygbart i tæt samarbejde med kollegaer i udførende enheder
  • Fleksibilitet i mødetider og hjemmearbejdsplads - stort fokus på work/life balance

Hos NCC Engineering kommer du tæt på kollegaer i udførende enheder

NCC Engineering projekterer konstruktioner og teknik på NCC’s totalentrepriser, både nybyggeri og renovering. Målet er at skabe bygbare projekter som er optimale at udføre for NCC's udførende enheder.

Arbejdsgangene er præget af digitale løsninger, 3D-modellering og VDC i alle projektets faser. Ingeniører og udførende arbejder i samme virksomhed og er ikke ”konkurrenter”. Engineering udfører kun projektering af sager, der også bygges af NCC.

Med arbejdssted i Søborg bliver du en del af en ambitiøs afdeling på 35 ingeniører og tekniske designere fordelt på konstruktion, VVS/ventilation og el.

Du vil referere til Tristan Nielsen, som er leder for installationsfagene. Han er en god leder: tager sig tid til at snakke og støtter op om sine medarbejdere, har en god humor, er åben for nye ideer og er tillidsfuld som person.

NCC har en stor pipeline af opgaver og vi er på udkig efter dig som..

  • Vil arbejde med nogle af Danmarks mest spændende og store byggerier
  • Vil arbejde tættere på udførende end hvad man gør hos en normal rådgivende ingeniørvirksomhed
  • Vil arbejde med de nyeste teknologier og løsninger indenfor projektering og byggeri

Du er ingeniør eller installatør, og har minimum 8-10 års erfaring med at projektere VVS/ventilation til større byggerier. Vi søger to fagledere, og den ene må meget gerne have erfaring med projektering af kloak. Har du mere erfaring end 8-10 år så er dette også meget interessant.
I tillæg til at du er senior som projekterende, har du også erfaring med at være fagleder på større byggeprojekter.

Som fagleder hos NCC Engineering er du både projekterende og kontrollerende. Det inkluderer, at:

  • Du deltager selv i projekteringen i nødvendigt omfang
  • Du deltager aktivt i afdelingens faglige forrum og bidrager til at optimere de VVS tekniske principper så disse løbende forbedres
  • Du planlægger tid, ressourcer, følger løbende op og tager ansvar på opgaverne. Du deltager i projekteringsmøder, projektgennemgangsmøder og tværfaglige granskningsmøder
  • Du leder/fordeler opgaverne til projektholdet og sikrer, at alle på vvs/ventilations-holdet er informeret og kender rammerne på deres opgaver og ansvarsområder
  • Du får en senior-rolle, hvor du skal vejlede dine yngre kollegaer samt er medansvarlig for, at afdelingen udvikler sig

Vi ser for os at du har din erfaring fra en rådgivende ingeniørvirksomhed, eller fra en projekterende afdeling hos en stor entreprenør.

Du er fortrolig med digitale værktøjer og er nysgerrig på den store udvikling indenfor modellering. Kan du selv modellere i 3D, så er dette et plus. Som minimum skal du kunne læse/forstå outputtet af dine kollegaers arbejde. NCC Engineering benytter bl.a. TEKLA, Solibri, DALUX og Revit. Enkelte projekter bliver kun modelleret i 3D uden tegninger. Du følger naturligt med i nye normer og certificeringer i byggebranchen.

Dine personlige kompetencer

Som person har du god overblikskapacitet og så evner du at dykke ned i detaljen. Der er et stort fokus på samarbejde og vidensdeling i afdelingen. Derfor er samarbejde og vidensdeling også din naturlige arbejdsform.

Du er en stærk kommunikator, har en vindende personlighed, og er nysgerrig/åben overfor andre mennesker. Al kommunikation hos NCC Engineering foregår på dansk. Godt dansk i skrift og tale er derfor et krav.

... og så har du lyst til at arbejde sammen med dygtige kollegaer og udvikle dig sammen med disse i en stærk og tværfaglig projekteringsafdeling hos en af de største entreprenører i Danmark.

Hvad tilbyder NCC Engineering?

Der er et stort fokus på samarbejde og vidensdeling i afdelingen, så du vil opleve høj grad af sparring og involvering. Med ansættelse i en af Skandinaviens største virksomheder indenfor byggeri, får du en arbejdsgiver med store ressourcer og vilje til at gøre de rigtige ting for at fastholde en førende position også på lang sigt. Du vil få dygtige kollegaer, som glæder sig til at tage imod dig.

Du kommer ind i en afdeling med høj medarbejdertrivsel. Videre er der mange personaleforeninger hos NCC, du får en god lønpakke, kantineordning, og andre goder. Læs mere om NCC på www.ncc.dk.

Fristet til at høre mere?

Vi vurderer løbende de modtagne ansøgninger og lukker stillingen, når rette kandidat er fundet. Derfor: kunne du tænke dig at høre mere om muligheden så ring til Nicoline Lauridsen (53 58 20 18) eller Arne Kleven (20 88 77 63) hos Kleven & Partners Rekruttering. Du er også velkommen til at søge stillingen direkte via linket ”Søg stillingen" til højre i denne stillingsannonce.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Blikkenslager", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Søborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Blikkenslager
  • Søborg

Lignende jobs

  • Blikkenslager i København

    VVS-montør søges til rammeaftaler og serviceopgaver i København 03-01-2024 Vi søger DIG, som sætter pris på at blive værdsat i dagligdagen og som søger en arbejdsplads, hvor der er stor fokus..
    • Blikkenslager
    • København
    Få mere info
  • Blikkenslager i København

    Rørlæggere med erfaring søgesArbejdsopgaverne vil være rørlægning, herunder kloakeringsopgaver. Det er vigtigt at du både kan arbejde selvstændigt, såvel som at indgå i et team.Søndre Stationsvej..
    • Blikkenslager
    • København
    Få mere info
  • Blikkenslager i København

    To VVS-montører søges til serviceopgaver i KBH 04-04-2024 Vil du arbejde hos en el- og VVS-virksomhed, hvor din indsats bliver værdsat? Vi søger to VVS-montører til vores afdeling i Brøndby, .
    • Blikkenslager
    • København
    Få mere info
  • Blikkenslager i Storkøbenhavn

    Rørlægger søges AKUT til opgaver i Storkøbenhavn!LUBI Job søger en erfaren rørlægger, anlægs- eller bygningsstruktør til opgaver i Storkøbenhavn.Vi søger en erfaren rørlægger til at deltage i vores..
    • Blikkenslager
    • Storkøbenhavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som blikkenslagere i Søborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte blikkenslager i Søborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal blikkenslagere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte blikkenslagere i Søborg over tid

Dato Alle jobs som blikkenslagere
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1