VVS-tekniker søges til Grundfos, Bjerringbro

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Viborg



Som en af verdens førende virksomheder inden for pumpeløsninger og trendsætter inden for vandteknologi føler vi hos Grundfos en særlig forpligtelse. Derfor er vores mål, at vi med banebrydende løsninger bidrager til global bæredygtighed, som forbedrer livskvaliteten for mennesker og tager vare på planeten. Vi sikrer rent drikkevand i både den mindste landsby og den højeste skyskraber, behandler og flytter spildevand og sikrer varme og komfort til indbyggere verden over.

Hos Grundfos er holdningen, at rammer er til for at blive udfordret, og du vil opleve et åbent og engageret arbejdsklima, hvor initiativer og idéer bakkes op. Der lægges stor vægt på medarbejdernes uddannelse og udviklingsmuligheder, og der tilbydes en lang række personalegoder, som er med til at styrke arbejdsglæden og give balance mellem arbejdsliv og familieliv.

Om jobbet
Som vores nye VVS-tekniker vil du blive en del af afdelingen Test Systems, hvor du vil være medansvarlig for den daglige prioritering, planlægning og koordinering af egne opgaver. Du skal være ambassadør for sikkerhed og sikre, at opgaverne udføres i henhold til sikkerhedsreglerne – både for de personer der arbejder på opgaverne, og de systemer der bygges.

Du skal foruden sikring af overholdelsen af sikkerhedsprocedurer i området også hjælpe med at udarbejde risikovurderinger og sikre kvaliteten af udførte opgaver, som skal leve op til de gældende standarder og lovgivning i og uden for Grundfos.
Derudover skal du også sikre indkøb af nødvendige komponenter. Det må forventes, at der kan opstå mindre rejseaktivitet.

Du vil desuden have flere hands-on opgaver, som bl.a. vil indbefatte:

  • Reparationer og vedligehold på prøvestande/testopstillinger. Herunder fejlfinding og udskiftning af defekte komponenter, ventiler, varmelegemer, udlufter, sikkerhedsventiler, filtre mm.
  • Bygning af div. mekaniske, elektriske og hydrauliske testopstillinger og demostande til udviklingsprojekter i samarbejde med ingeniører, partnere og kollegaer samt med support fra afd. Test Systems
  • Tilpasning af prøvestande til de pumper, som skal testes, som f.eks. adapterrør, flanger, slanger mm.
  • Diverse mindre svejseopgaver i forbindelse med prøvestande/testopstillinger


Kvalifikationer
Vi forestiller os, at du er faglært VVS-tekniker eller lignende, og at du har forskellige kurser inden for ovennævnte arbejdsområder. Dertil har du 5-10 års branchekendskab og gerne erfaring med procesanlæg eller lignende.

Dertil vil det være en fordel, hvis du har:

  • Kendskab til krav ved installering af flowmåling, trykmåling, ventiler mm.
  • Erfaring med div. prøvestandes virkemåde
  • Truckcertifikat og trailer kørekort

Du har gode samarbejdsevner både med leverandører, samarbejdspartnere, kollegaer og ledelsen. Dertil kan du kommunikere og formidle kompleks faglig viden på tværs af organisationen. Du har en evne til at kunne præge en opgave i den ønskede retning, hvortil du også evner at se den bedste tekniske løsning til den rigtige pris. Du er serviceminded, løsningsorienteret og har gode koordineringsevner.

Ansøgning og kontakt
JKS CAREER varetager rekrutteringsprocessen for Grundfos, og er du interesseret i at søge denne spændende stilling, bedes du sende en ansøgning, CV samt relevante bilag via Søg stillingen nedenfor. Ansøg hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende. Grundet persondataforordningen modtager vi ikke CV og ansøgning på mail.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Jeanette Møller Demuth på tlf. +45 3085 1293.

Om Grundfos
Grundfos er en global virksomhed, der opererer i mere end 55 forskellige lande og på tværs af mange forskellige kulturer, traditioner, love og regler. Vi er en virksomhed med stærke værdier, høje etiske principper og et ry for ærlighed og integritet.

Vores værdier beskriver hvem vi er, og hvad der gør os specielle. De forener os på tværs af virksomheder, og guider os i vores daglige arbejde. De seks værdier er bæredygtighed, åben og troværdig, mennesker i fokus, uafhængig, partnerskab og utrætteligt ambitiøs.

Grundfos er verdens førende pumpeproducent med en årlig produktion på mere end 16 millioner pumpeenheder. Vi tror på, at vi hver dag har mulighed for at løse nogle af verdens mest presserende problemer indenfor energi og vand - det er kernen i vores måde at drive vores forretning på. Hver dag gør vi en stor indsats for at tage hensyn til vores medarbejdere, vores planet og vores virksomhed.

Hos os bliver du en del af et større formål. Dit bidrag består af de beslutninger, du tager, hvad end det er inden for produktion, SCM, marketing, finans, IT, salg, service eller forskning og udvikling.

For mere information, besøg venligst www.grundfos.com

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Blikkenslager", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Viborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.11.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Blikkenslager
  • Viborg
  • Fredag den 27. december 2019

Lignende jobs

  • Blikkenslagerlærling

    Skal du være med til at gøre tage, tårne og facader smukke med materialer som kobber, zink og aluminium? Vil du være en mester til at sætte tagrender og nedløb op i forbindelse med renoveringer og .
    • Blikkenslager
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Job som Blikkenslager

    Få job som blikkenslagerEr du uddannet blikkenslager? Og kan du varetage alt fra simple reparationsopgaver til større anlægsopgaver i forbindelse med tag- og facaderenoveringer og nybyggeri? Så e..
    • Blikkenslager
    • Silkeborg
    Få mere info
  • Er du VVS-montør og fagligt stærk med mod på nye u...

    Vi har travlt i vores VVS-afdeling. Derfor søger vi en alsidig VVS-montør med lyst til at medvirke til den fortsat positive udvik..
    • Blikkenslager
    • Viborg
    Få mere info
  • VVS Montør - Jylland eller Fyn

    Vil du være med til at sikre den grønne omstilling gennem montage af varmepumpeløsninger? For vores kunde Klimadan søger vi en eller flere montører som kan arbejde både selvstændigt og i et tea..
    • Blikkenslager
    • Ikast
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som blikkenslagere i Viborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte blikkenslager i Viborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal blikkenslagere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte blikkenslagere i Viborg over tid

Dato Alle jobs som blikkenslagere
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 1
20. august 2024 1