Dygtig VVS-leder til Wicotec Kirkebjerg - Aarhus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Viby J

Wicotec Kirkebjerg er en af Danmarks førende teknik- og anlægsentreprenører og en del af Aarsleff-koncernen.

I WK gennemfører vi store teknikentrepriser såvel som små fagprojekter. Vi udvikler vores forretning i hele WK, hvor vi vil skabe gode relationer og solide resultater, og vi vil være den foretrukne partner, når kunderne skal vælge deres teknikentreprenør også i Aarhus.

Strategisk har vi tidligere haft stort fokus på entrepriser, men i vores nye WK-forretningsstrategi har vi tillige fokus på at opbygge serviceområdet, vi er allerede en fantastisk servicepartner i Østdanmark, nu er vi i gang med at blive det i Vestdanmark også.

Du skal som ny Serviceleder, i tæt samarbejde med afdelingschefen og de andre serviceledere i regionen, være med til at skabe grundlaget for serviceforretningen.

Relationer, løsninger og seriøst god service. Der betyder, at der skal arbejdes med at understøtte vores langvarige kunderelationer, både for nye og eksisterende kunder. Internt i organisationen skal der arbejdes med tværfagligt samarbejde, således vores kunder oplever WK som en samarbejdspartner, der tilbyder totale løsninger inden for teknik.

Du skal sammen med de øvrige serviceledere i teamet tage ansvar for de daglige VVS-serviceopgaver i afdelingen, herunder daglige ad hoc-opgaver og mindre fastprissager for servicekunderne, du plejer eksisterende kunder og skaber nye gode kunderelationer ud fra vores kundekartotek og igangværende kunder.

Herudover vil opgaverne omfatte:

Salg inden for VVS-service

Tilbudsberegning af mindre fastprissager og entrepriser

Teknisk og faglig support til kollegaer

Ledelse, motivation og udvikling af montører og lærlinge

Vi søger en dygtig leder med VVS-faglig baggrund og kommercielle briller. Du sidder formentlig i en lignende stilling i dag, med en uddannelsesmæssig baggrund som VVS-installatør eller VVS-tekniker, kombineret med solide faglige kompetencer - specielt inden for service, men også gerne mindre fastprissager og små entrepriser. Alternativt har du en GVS-mester uddannelse, er maskinmester med solidt VVS-kendskab eller ingeniør med VVS som speciale.

Du har erfaring med salg - både opsøgende og vedligeholdende – og med at skabe langvarige glade kundeforhold. Geografisk er du fra Aarhus området, hvor du også har dit netværk.

Vores strategi udfordrer indimellem vores vante måde at se verden på, så du formår at se på tværs af værdikæden og har en god forretningsforståelse, som du evner at bringe i spil, når gode beslutninger skal træffes.

Du er struktureret, får afsluttet og fulgt opgaverne til dørs, mens du bevarer overblik, fremdrift og udvikling. Du har gode kompetencer i forhold til IT, økonomi og administration og er god til at indgå i et team, der med forskellige personligheder arbejder i samme retning.

Du er en erfaren og tillidsskabende leder, der skaber engagement og arbejdslyst/-glæde blandt dine medarbejdere. Du går forrest, hvor du viser det gode eksempel på både kvalitet, kundefokus og sikkerhed.

Derudover skal du være selvkørende og evne at planlægge din hverdag, der ofte er hektisk med mange bolde i luften. Du har et stort personlig drive, og står på mål for dine beslutninger, men inddrager også dit bagland og dine interessenter.

Arbejdsglæde og samarbejde - Vi ved godt, at arbejdsglæde ikke kommer af sig selv, men vi tror på, at vi alle har et ansvar for den – uanset hvad ens rolle er. Hos os vil du få et afvekslende job i en spændende og uformel virksomhed, der ikke stiller sig tilfreds med det eksisterende. Vi vil udvikle os, og vi vil udvikle dig – og vi vil have det sjovt og sikkert, mens vi leverer varen.

Få en fortrolig samtale om dine muligheder.

Det var lidt om os og hvad vi er på jagt efter, vi håber at du er blevet nysgerrig og vil kontakte Brian fra Henriksen HR, der bistår med rekrutteringen på 3147 8001 - for at få mere at vide.

Vi oplever at vores stillinger løbende vises på flere jobportaler - du bedes derfor sikre at ansøgninger udelukkende sendes i form af et opdateret CV, i pdf format til [email protected], ansøgningen bedes mærket Serviceleder VVS.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Blikkenslager", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Viby J.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Blikkenslager
  • Viby J
  • Fredag den 03. december 2021

Lignende jobs

  • Blikkenslager i Århus

    Vi søger nye medarbejdere til kloakarbejde Er du uddannet kloakmester, rørlægger eller har kloak trin 1 og 2? Og har du lyst og mod på at prøve en af landets bedste arbejdspladser, der tilbyd..
    • Blikkenslager
    • Århus
    Få mere info
  • Blikkenslager i Risskov

    Vi har mange store projekter som starter op i og omkring Århus. Og vi søger derfor flere gode og dygtige kollegaer.Du bliver en del af et dygtigt team og får den bedste arbejdsplads hvor vore pro..
    • Blikkenslager
    • Risskov
    Få mere info
  • Blikkenslager i Brabrand

    [xxxxx] søger en dygtig og dedikeret formand med solid erfaring inden for hovedkloak primært inden for kloakrenovering og kloakseparering. Som formand vil du indtage en central position, hvor du skal..
    • Blikkenslager
    • Brabrand
    Få mere info
  • Blikkenslager i Århus

    Vil du være fagchef for VVS & Ventilation? Vil du være med til at sikre fagligheden på tværs af flere kontorer og have en central rolle, hvor du har muligheden for stor indflydelse på området? Ønsk..
    • Blikkenslager
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som blikkenslagere i Viby J

Herunder ser du udviklingen i udbudte blikkenslager i Viby J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal blikkenslagere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte blikkenslagere i Viby J over tid

Dato Alle jobs som blikkenslagere
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0