Hvidovre dagpleje søger gæstedagplejer til vores gæstehus (genopslag)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hvidovre

Hvidovre dagpleje søger gæstedagplejer til vores gæstehus

  • Vi søger 1 gæstedagplejer på 32 timer med start pr. 01-03-2023 eller snarest herefter, til vores Gæstedagplejehus på Nestors alle 3, Hvidovre (samme bygning som vores legestue).
  • Du har en pædagogisk uddannelse eller har erfaring fra 0-3 års området, som f.eks. medhjælper.

Når barnets faste dagplejer er på ferie eller er syg, tilbydes børnene en plads i gæstedagplejehuset. Og det er her, at du kommer i spil, - Vi har nemlig brug for dig og dine kompetencer til at få samarbejdet i vores nye gæstehus til at blomstre.

Gæstehuset skal emme af omsorg og nærvær og skal få børn og forældre til at føle sig trygge og velkomne.

En hverdag i gæstehuset kan se sådan her ud: 3 gæstedagplejere møder ind på skift og der dufter af nybagte boller. I byder velkommen til max 10 børn som ankommer løbende inden ca. kl. 9. Herefter planlægger i dagen ud fra børnenes behov. Måske tager I på tur, laver sansebaner på legepladsen eller måske tager i på "krible krable" jagt, sammen med dagplejerne i legestuen. I middagsstunden planlægger i morgendagen, hygger med kollegaer eller har reflektionsfællesskab med dagplejekonsulent og Marte Meo terapeut Gitte. Eftermiddagen foregår måske på legepladsen hvor børn og voksne leger sammen og deltager aktivt i forberedelsen af eftermiddagsmaden alt imens i byder forældre velkomne og takker af for i dag.

Gæstehuset er placeret i legestuen og i vil hver dag arbejde på tværs af dagplejegrupperne og lære børn og forældre at kende.

Præsentation af Dagplejen:

23 dagplejere, 3 gæstedagplejere, 92 skønne børn og deres forældre. 2 dagplejekonsulenter, 1 administrativ medarbejder og 1 dagplejeleder. Dagplejekontoret holder til i vores nyrenoveret legestue.

I Dagplejen oplever vores børn omsorgsfulde og anerkendende fællesskaber og vi tilrettelægger dagen ud fra barnets trivsel og udvikling. Dagplejerne arbejder selvstændigt i professionelle dagplejehjem og mødes med kollegaer og børn i legestuen mindst 1 gang i ugen. Alle dagplejere modtager tæt faglig vejledning i samarbejdet med vores 2 dagplejekonsulenter og vi arbejder med at udvikle et fælles grundsyn som tager udgangspunkt i vores læreplan og Marte Meo principperne.

Vi tilbyder:

  • Grundig oplæring i tæt samarbejde med gæstedagplejere, dagplejere, dagplejekonsulenter og leder
  • 1 årlig uddannelseslørdag, løbende faglig udvikling, en meningsskabende dynamisk evalueringskultur og en god normering der rummer tid til relationelt arbejde
  • En dagpleje i udvikling
  • Smilende og imødekommende kollegaer

Du ser dig selv som:

Du brænder for børns udvikling og er god til relations arbejde. Du går forrest i at skabe tryghed og ser barnets behov for tilknytning. Du trives med den store frihed der findes i at forvalte dagens indhold og justere efter barnets trivsel.

Du tager initiativer og ser muligheder frem for begrænsninger, du smiler og er imødekommende og drømmer om at være medskaber i vores kultur.

Du holder af at samarbejde og er nysgerrig på andres refleksioner.

Du trives i en fleksibel hverdag, hvor skemaer bliver udarbejdet i en 8 ugers norm. Nogle uger arbejder du mere end andre og kan sparre sammen til en ekstra fridag.

Vi glæder os til at høre hvad du brænder for som gæstedagplejer

Er du blevet nysgerrig og ønsker at høre mere om på gæstedagplejehuset kan du kontakte Stine på telefonnr. 41866834.

Tjek os ud på hjemmesiden Dagplejen (hvidovre.dk)

Vi glæder os til at høre fra dig.

Der afholdes samtaler d. 26-01-2023

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=f2297cb7)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Børnepasser", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Hvidovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Børnepasser
  • Hvidovre
  • Mandag den 23. januar 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som børnepassere i Hvidovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte børnepasser i Hvidovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal børnepassere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte børnepassere i Hvidovre over tid

Dato Alle jobs som børnepassere
5. juli 2024 4
4. juli 2024 4
3. juli 2024 2
2. juli 2024 4
1. juli 2024 2
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 1