Landsbyordningen i Saksild søger dagplejer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odder

Vi søger senest pr. 1/10-21 en dagplejer til vores dejlige børn i Saksild Skoledistrikt - som har lyst til at være en del af Saksild-gruppen, som består af 5 dagplejere (heraf 1 stordagpleje).

Er du omsorgsfuld og nærværende med en positiv tilgang til børn og kunne du tænke dig at arbejde i eget hjem, selv styre din hverdag - samt være med til at give en gruppe på 4 faste børn mellem 0 -3 år den bedste start på livet? Så er det måske dig vi søger?

Vi kan tilbyde:

  • En hverdag med indflydelse på egen arbejdsdag, hvor personlig og faglig udvikling er en del af jobbet.
  • Samarbejde med gode kolleger, personale og tilsynsførende pædagog samt den pædagogiske leder i Saksild børnehus. Her får du nemlig støtte, vejledning og inspiration til det pædagogiske arbejde med børnene og deres familier.

Du bliver også tilknyttet en legestuegruppe med andre dagplejere og deres børn. Her mødes I ca. en gang ugentligt - til en dag med fælles leg og læring.

  • Fastlagte personalemøder som der er mødepligt til.
  • En udviklende landsby som arbejder med kommunikation, arbejdsmiljø, fællesskabende- og udviklende læringsmiljøer for landsbyordningens børn - og for alle dagplejere i både Gylling og Saksild.
  • Vi arbejder med de styrkede læreplaner, hvor legen og rutinesituationer bliver til lærerige øjeblikke for børnene
  • Du får at opstartskursus inden for det første år af ansættelsen.
  • Du vil få stillet legetøj og nødvendige hjælpemidler (bl.a. inventar og barnevogne) til rådighed. Bor du i oplandet vil du også få tildelt en lad-cykel, så du og børnene kan deltage i vores fælles aktiviteter.

Du har:

  • Lyst til at åbne dit hjem for børnefamilier i Saksild landsbyordning. Dermed bliver dit hjem en arbejdsplads, hvor din egen selvstændighed og ansvarlighed er vigtig.
  • Lyst til at samarbejde med forældrene omkring deres barns trivsel og udvikling.
  • Kompetencer i f.h.t. til at skabe nære relationer og udviklingsstøttende samspil med børn fra 0-3 år.
  • Bevidsthed om dit ansvar som kompetent omsorgsperson og rollemodel for barnet og børnegruppen.
  • Evne til at skabe trivsel, udvikling og læring for din børnegruppe
  • Gode samarbejdsevner, hvor du kan se tingene fra forskellige vinkler i f.eks. dialogen med dine kollager.
  • Lyst til at indgå i et professionelt samarbejde med andre dagplejere, din tilsynspædagog, pædagogiske leder i f.h.t. at understøtte barnets udvikling.
  • Åbenhed overfor faglig og personlig udvikling og mod på at arbejde med skriftlig dokumentation og IT.

Om landsbyordningerne:

I Odder kommune er skole- og dagtilbudsområdet i oplandet organiseret i fire landsbyordninger i Hundslund, Hou, Gylling og Saksild med fælles ledelse. Det er landsbyer med hver deres særkende, historie og kultur. Landsbyordnings-modellen er unik i forhold til at sikre en rød tråd igennem hele børnelivet fra 0 til 13 år. Naturskønne omgivelser og gode fysiske rammer skaber et godt udgangspunkt for optimale vilkår for læring og udvikling. Forældreopbakningen til landsbyordningerne er stor, og den fælles ledelse samt den fælles bestyrelse sikrer samarbejde, sammenhæng og udvikling.

Du vil få en 48 timers arbejdsuge og i jobbet som dagplejer gælder specielle skatteforhold. Løn, pension og afspadseringsforhold sker efter regler i gældende overenskomsten. Det er Odder kommunes politik at indhente straffe- og børneattest ved alle ansættelser.

Som det første led i ansættelsesproceduren vil dit hjem blive godkendt, i forhold til både indendørs og udendørs rammer. Efter godkendelse af hjemmet vil der være en personlig samtale.

Har du spørgsmål vedrørende stillingen, kan du kontakte pædagogisk leder af dagplejen i landsbyordningen Anja Fønss på tlf. 23 26 93 78

Ansøgningsfrist: 22/8 2021

Godkendelse af hjem og samtaler afholdes i uge 34

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Børnepasser", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Odder.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Børnepasser
  • Odder
  • Søndag den 22. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som børnepassere i Odder

Herunder ser du udviklingen i udbudte børnepasser i Odder over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal børnepassere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte børnepassere i Odder over tid

Dato Alle jobs som børnepassere
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2
4. juni 2024 2
3. juni 2024 2
2. juni 2024 2