Dagplejere til [xxxxx] - få frihed på fuldtid

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Taastrup

Vil du arbejde med 0-3-årige børn, som du drager omsorg for og hjælper med at udvikle sig? Trives du med selv at planlægge hverdagen og aktiviteterne sammen med børnene? Og er du bosiddende i Høje-Taastrup Kommune? Så har vi det helt rigtige job til dig!

Du får et ansvarsfuldt job, hvor du skaber et lærende og sundt miljø for børnene. Du bliver børnenes nærmeste omsorgsperson, og dit hjem, nærvær og rutiner danner rammen for børnenes læring og trivsel.

Du har stor frihed til at vælge, hvad du vil lave med børnene – selvfølgelig med fokus på børnenes interesser. Skal I på legepladsen eller i skoven? Læse en bog eller bygge med klodser?

Vejledning og uddannelse – vi hjælper dig godt i gang
Om du har en pædagogisk uddannelse, er ufaglært eller har arbejdserfaring fra helt andre brancher, er ikke det centrale for os. Det vigtigste er, at du har erfaring med og brænder for at arbejde med børn. Du er måske selv forælder?

Både pædagogisk leder Tine og dine dagplejerkolleger giver dig støtte, sparring og vejledning i det faglige og faglige, så du er godt klædt på til at klare pasningen af børnene og samarbejdet med forældrene.

Vi tilbyder også at du kan tage AMO’s grunduddannelse på 4 uger for at opkvalificere dig til dagplejerjobbet, og du har samtidig mulighed for løbende uddannelse. Uanset udgangspunkt sørger vi for, at du kommer godt fra start.

Dagplejefællesskab
Du bliver en del af et fagligt fællesskab og socialt netværk med 19 andre dagplejerkolleger. Vi støtter og hjælper hinanden, udveksler ideer og har et godt kollegaskab med en bramfri omgangstone. Vi har forskellige baggrunde og de beriger vores samarbejde.

Du bliver tilknyttet en ’legestuegruppe’, som du og børnene mødes med en gang om ugen i dagplejerhuset. Sammen fokuserer vi blandt andet på leg og bevægelse som pædagogiske aktiviteter. Du vil opleve en god sparringskultur, hvor vi vender dagligdagens udfordringer.

Du har lyst til at give børnene en god start i livet
Du er god til at skabe trygge relationer og har en positiv tilgang til andre mennesker. Du kan lide at være kreativ med børnene og understøtter dem i at udvikle sig og lære nyt – gerne gennem aktiviteter og leg. For dig er der altid fokus på børnenes muligheder frem for begrænsninger.

Det er et krav, at du kan snakke dansk, så du kan hjælpe børnene med at udvikle deres sproglige færdigheder.

Ansøgningsfristen er søndag den 18. april 2021
Vi holder samtaler løbende.

Din motivation for jobbet er det afgørende for os. Du behøver derfor ikke skrive en lang ansøgning. Du kan søge jobbet via vores elektroniske rekrutteringssystem ved enten at:
  • uploade en kort videoansøgning på 2-5 min.
  • sende 15-20 linjer om, hvad der motiverer dig ved jobbet som dagplejer.

Samt vedhæfte et kort CV med relevante erfaringer ift. jobbet som dagplejer.

Yderligere information
Tiltrædelse er pr. 1. juni 2021 – men vi er fleksible ift. opstartsdato.

Du og dit hjem skal være til rådighed mellem 6.30 og 17.00 - i alt 48 timer om ugen efter behov. Din bolig skal være let tilgængelig med plads til barnevogne med sovende børn udenfor. Du optjener 0,5 afspadseringsdag om måneden.

Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst samt principperne i Ny Løn. Vi indhenter børne- og straffeattester samt referencer fra tidligere ansættelser i forbindelse med ansættelsen.

I forbindelse med Covid-19 stiller kommunen værnemidler til rådighed.

Nysgerrig? Så spørg endelig!
Du har sikkert en masse spørgsmål, og dem vil vi meget gerne besvare. Du kan ringe til pædagogisk leder Tine Madsen på 29999044. Du kan høre mere om livet som dagplejer i vores introduktionsvideo her eller læse mere på kommunens hjemmeside.

Vi glæder os til at høre fra dig 😊


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Børnepasser", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Børnepasser
  • Taastrup
  • Søndag den 18. april 2021

Lignende jobs

  • Greve kommune søger flere dagplejere

    Fri kontakt
    Henvendelse til Greve borgere primært i område Nord og Midt: Greve kommunale dagpleje søger lige nu endnu flere fornuftige, fantasifulde, omsorgsfulde, nysgerrige, selvstændige, forstående, handlekraftige og ikke mindst kærlige voksne, som brænder for at stille sig selv og sit hjem til rådighed for byens yngste borgere, i primært område Greve nord og midt området.
    • Børnepasser
    • Greve
    Få mere info
  • Dagplejer – skab en hverdag med varme og nærvær fo...

    Vil du også have et arbejdsliv med frihed og mulighed for selv at styre din tid, og vil du give de mindste børn nærvær og tryghed?Så skal du blive dagplejer hos os!Mød her nogle af dine kom..
    • Børnepasser
    • Brøndby
    Få mere info
  • Børnepasser i København

    Børnepasser søges til organisation/virksomhed i København
    • Børnepasser
    • København
    Få mere info
  • Børnepasser i Frederiksberg

    Børnepasser søges til organisation/virksomhed i 2000 Frederiksberg
    • Børnepasser
    • Frederiksberg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som børnepassere i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte børnepasser i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal børnepassere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte børnepassere i Taastrup over tid

Dato Alle jobs som børnepassere
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1
15. august 2024 1
14. august 2024 1
13. august 2024 1
12. august 2024 1
11. august 2024 1
10. august 2024 1
9. august 2024 1
8. august 2024 1