Nyuddannet ingeniør til udvikling af det danske el-distributionsnet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København

Green Power Denmark søger til vores kontor i København en nyuddannet/nyligt uddannet ingeniør til opgaver, der skal understøtte den grønne omstilling og elektrificeringen af Danmark og udvikle og fremtidssikre det danske el-distributionsnet.

Om os

Green Power Denmark er Danmarks grønne erhvervsorganisation, og vi fungerer som talerør for den danske energisektor, hvor vi agerer i krydsfeltet mellem økonomi, politik og teknik.

Som nyuddannet ingeniør i Green Power Denmarks nettekniske afdeling bliver du kollega med 15 fagligt dygtige og specialiserede ingeniører (diplom-, civil- og Ph.D). Sammen med kollegaerne i andre afdelinger af Green Power Denmark, fx Jura, Netøkonomi, VE-afdelingen, Events og kurser, Presse og kommunikation hjælper vi de danske energiselskaber med løsninger, der kan understøtte de politiske visioner for energisektoren i Danmark og bidrage til en effektiv elektrificering af alle sektorer og få os i mål med 70 % CO2-reduktionen i 2030. Vi brænder for at tænke nyt, tænke på tværs og løfte i flok, og vi gør os umage med at overholde deadlines og levere kvalitet i vores arbejde.

Jobbet og opgaverne

I Green Power Denmarks nettekniske afdeling har vi fokus på, at vores resultater skal kunne anvendes i praksis. Vores analyser og projekter laver vi til, for og i tæt dialog med el-distributionsselskaberne, som ejer og driver 0,4-60 kV-nettet i Danmark. Vi indgår også i mere tværgående opgaver på tværs af hele organisationen.

Vores succes og vores resultater bliver derfor målt og vejet på, om vores tekniske analyser, tekniske rapporter og vejledninger skaber værdi ude hos el-distributionsselskaberne, og hvordan vores arbejde spiller sammen med omverdenen. Vi dækker bredt og arbejder i dybden. Og to dage er sjældent ens.

I Netteknik arbejder vi alle sammen men også med noget forskelligt. Over tid er der rig mulighed for at du kan prøve forskellige områder. Til en start skal vi dog sammen finde de områder, som dels interesserer dig, og matcher din viden og dine kompetencer, dels matcher vores aktuelle behov inden for følgende områder:

  • Komponenter og Asset Management – fx analyser af restlevetider på elanlæg og komponenter, herunder kabler, transformere, koblingsanlæg, elmålere og sensorer, analyse af forskellige tekniske forhold, deltagelse i standardiseringsarbejdet mv.

  • Nettilslutning af produktion og forbrug – fx udarbejdelse af netregler, formidling af gældende tekniske og juridiske regler for nettilslutning og elkvalitet samt løbende opdatering og nytænkning af reglerne mv.

  • Netudvikling, netanalyser og netmodellering – fx simulering, modellering og dataanalyse af netdata, netudviklingsplaner, dimensioneringskriterier, forbrugs- og produktionsdata mv.

  • Netdrift – fx benchmark af kvalitet i leveringen, fejl og afbrud, leveringssikkerhed, beredskab, personsikkerhed, fleksibilitet mv.

I hverdagen arbejder vi projektbaseret, selvstændigt og typisk også tværfagligt, og vores opgaver ligger inden for ovenstående arbejdsområder. Videndeling og løbende sparring er noget, vi i hverdagen prioriterer højt, og vi hjælper hinanden, når behovet opstår. Nogle projekter er tidsbegrænsede med skarpe deadlines, mens andre er løbende og af mere driftslignende karakter.

En stor del af vores arbejde og hverdag går med at sikre fremdrift i vores tekniske projekter, som er forankret i udvalg og udvikles sammen med arbejdsgrupper. En del af vores arbejde er derfor at facilitere diskussioner i arbejdsgrupper og afrapportere til vores udvalg. Ud over faglighed er sociale kompetencer og dét at få mennesker til at mødes og nå til enighed samt håndtere potentielle uenigheder en vigtig kompetence at besidde. Som nyuddannet kan man ofte være usikker på situationen, men sammen sikrer vi os, at du bliver klædt godt på til mødet med andre, du ikke har mødt før.

En arbejdsuge hos os kan rumme mange spændende møder ude i byen. Både med arbejdsgrupper og udvalg, men også dialog med myndigheder, fx Energistyrelsen, Sikkerhedsstyrelsen og Energinet, deltagelse i standardiseringsarbejde i regi af Dansk Standard samt formidling af resultater, fx på kurser, temadage og konferencer. Er du typen, som fra tid til anden gerne vil ”ud i marken”, have ”jord under neglene” og måske en skruetrækker i hånden vil vi være ærlige og sige, at det skal du finde andre steder end hos os. Vi er en politisk drevet organisation, og vores vigtigste arbejdsredskab er vores PC og den faglige viden, som vores eget og vores kollegaers hoveder rummer.

Green Power Denmark har medlemmer og samarbejdspartnere i hele landet. Du skal derfor være indstillet på og fleksibel i forhold til både dage på kontoret og dage med eksterne møder og rejseaktivitet.

Dine kvalifikationer

Du besidder et solidt teoretisk fundament, som du har opbygget gennem din studietid, inden for det stærkstrømstekniske område. Du brænder nu for at omsætte din teori til praktiske løsninger, som kan bruges ude i den virkelige verden. Du kommer derfor med et engagement og en lyst på nyt, men også stadig en vilje og en interesse for fortsat at lære nyt. Du ser din studietid og dit afgangsprojekt som begyndelsen (og afslutningen) på ét kapitel, men ser nu frem til at starte et nyt kapitel sammen os i Green Power Denmark.

  • Du har en baggrund som ingeniør (diplom- eller civil-) inden for stærkstrøm eller elektrisk energiteknologi el.lign.
  • Du besidder viden om og erfaring med det danske elnet.
  • Du er god til at tilegne dig ny viden, går analytisk til dine opgaver og arbejder for pragmatiske løsninger.
  • Du tager ansvar for dine opgaver, arbejder selvstændigt, men indgår også nemt i et team med andre kollegaer – og har du behov for sparring eller er ”kørt fast”, så rækker du ud.
  • Du har stærke formidlingsevner både i mundtlig og skriftlig dansk, som du behersker flydende. Du kan skrive tekniske vejledninger, notater og rapporter og formidle komplekst stof til andre, som ikke nødvendigvis har samme tekniske niveau og viden som dig selv.
  • Du besidder kompetencer inden for relevante analyse-, simulerings- og modelleringsværktøjer, fx Power Factory, R, Python, MatLab el.lign.

Hvordan arbejder vi?

I Green Power Denmark giver vi plads til en selvstændig indsats og faglig udvikling. Vi er en rummelig og uformel arbejdsplads, hvor der både er plads til en kollegial snak og sparring over en kop kaffe eller ved en whiteboard-tavle, og hvor vi prioriterer tid til individuel fordybelse. Vi er engagerede og energiske og samarbejder og deler viden – både i egen afdeling og på tværs af husets øvrige fagligheder. Samtidig er en god balance mellem arbejde og privatliv vigtigt for os, da det giver de bedste resultater og de gladeste medarbejdere. Vi har kontorer i både København og Aarhus, og du får derfor kollegaer begge steder. Vi nyder at møde ind sammen med vores kollegaer, men har stor fleksibilitet i vores opgaveløsning med plads til hjemmearbejde og fleksibilitet i arbejdstidspunkter, når opgaverne og hverdagen tilsiger det.

Hvis du vil vide mere om stillingen kan du kontakte afdelingschef for Nettilslutning: Louise Jakobsen, tlf. 2090 7778 eller afdelingschef for Netanalyser og Asset Management, Peter Kjær Hansen, tlf. 2090 7779.

Tiltrædelse: Snarest muligt.

Ansøgningsfrist: Vi indkalder løbende til samtaler og besætter stillingen, når den rette kandidat er fundet.

Lokation: København


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bud", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Jobbet er oprettet på vores service den 5.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bud
  • København

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som bude i København

Herunder ser du udviklingen i udbudte bud i København over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bude i København.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bude i København over tid

Dato Alle jobs som bude
1. oktober 2024 46
30. september 2024 53
29. september 2024 54
28. september 2024 55
27. september 2024 56
26. september 2024 55
25. september 2024 56
24. september 2024 56
23. september 2024 49
22. september 2024 47
21. september 2024 47
20. september 2024 45
19. september 2024 46
18. september 2024 46
17. september 2024 45
16. september 2024 44
15. september 2024 44
14. september 2024 45
13. september 2024 47
12. september 2024 48
11. september 2024 48
10. september 2024 48
9. september 2024 47
8. september 2024 47
7. september 2024 46
6. september 2024 46
5. september 2024 45
4. september 2024 44
3. september 2024 42
2. september 2024 40
1. september 2024 43

Værd at vide når du søger job som bud i København

Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

Bydele i København

København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

Find ledige jobs i Indre By

Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

Find ledige jobs i Østerbro

Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

Find ledige jobs i Nørrebro

Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

Find ledige jobs i Vesterbro

Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

Find ledige jobs i Valby

Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

Find ledige jobs på Amager

Mere information om København

Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer