Servicemedarbejder søges til posthåndtering

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Næstved

Udlændingestyrelsen søger arbejdsom og tillidsvækkende medarbejder til Intern Service i Ledelsessekretariatet.

Lidt om alt det vi tilbyder
Intern Service er en del af Ledelsessekretariatet og varetager en række forskelligartede serviceopgaver i huset, herunder bl.a. håndtering og registrering af indgående og udgående post, samt udlevering og opsætning af it-udstyr. Intern Service har også ansvaret for lettere flytteopgaver i forbindelse med interne flytninger i Udlændingestyrelsen.

Du vil sammen med resten af teamet være med til at sikre, at den indgående post håndteres hurtigt og effektivt, og derigennem understøtte den samlede opgaveløsning i huset. Posthåndteringen er således en vigtig brik i styrelsens kerneopgave med at behandle en bred vifte af ansøgninger fra udlændinge, som ønsker ophold i Danmark.

Dine primære arbejdsopgaver vil knytte sig til posthåndtering, herunder særligt manuel klargøring af post, men da vi også foretager digital registrering som en service for fagkontorerne, vil du blive oplært i den digitale registrering, som sker i styrelsens ESDH-system.

Det er desuden en forudsætning at du har kørekort, da der kan forekomme kørselsopgaver både med post og arkivsager.

Endelig forventer vi at du over tid og som et supplement, vil blive involveret i hele teamets opgaveportefølje.

Du bliver en del af et team med et stærkt sammenhold og en god fighterånd. Du vil desuden få et godt netværk ud i huset, men også opnå samarbejdsrelationer eksternt til styrelsens leverandører.

Du får ca. 35 engagerede kolleger med forskellige erfaringer, uddannelser, perspektiver og opgaver. Vi er uformelle, og viden er noget, vi deler. Vi arbejder hele tiden på at optimere og professionalisere vores services, og har selvfølgelig en forventning om, at du indgår aktivt i dette arbejde.

Vores forventninger til dig
Du har relevant erfaring fra lignende stillinger og kan håndtere it. Endvidere har du mod på at være en del af et travlt og uformelt miljø, hvor du udfordres fagligt og personligt.

Vi forventer, at du er:

  • serviceorienteret og proaktiv i din opgaveløsning
  • ansvarsfuld, selvstændig og stabil
  • struktureret i din måde at arbejde på
  • omgængelig med en positiv tilgang til uforudsete opgaver
  • fleksibel og indstillet på at yde en ekstra indsats, når det kræves

Yderligere information
Udlændingestyrelsens hoveddomicil ligger i Næstved, som vil blive dit primære arbejdssted. Der må dog også forventes lejlighedsvise kørselsopgaver samt opgaver i Center Sandholm i Birkerød.

Du ansættes i Udlændinge- og Integrationsministeriets koncern efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

Politiets Efterretningstjeneste vil gennemføre en registermæssig undersøgelse af din person, så vi i Udlændinge- og Integrationsministeriet kan vurdere, om du er egnet til at varetage stillingen. Du skal løbende kunne bestå en registermæssig undersøgelse under hele din ansættelse. Du kan læse om, hvordan vi behandler dine persondata her.

Har du spørgsmål i øvrigt, er du velkommen til at kontakte kontorchef Anita Okkels Birk Thomsen på telefonnummer 21 35 69 82 eller mail [email protected] eller souschef Henriette Hvirring på telefonnummer 22 18 48 35 eller mail [email protected].

Søg stillingen
Klik på knappen i højre side og upload din ansøgning, eksamensbevis mv. senest fredag den 6. august 2021, kl. 12.00.

Vi forventer at holde samtaler i uge 32. Der vil være en skriftlig test i forbindelse med samtalen, hvor vi tester dine skriftlige danskkundskaber. Testen tager cirka et kvarter og skal løses uden hjælpemidler.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Nydansker.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bud", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Næstved.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bud
  • Næstved
  • Fredag den 06. august 2021

Lignende jobs

  • Servicemedarbejder under 18 år

    Kan du tænke dig at arbejde med salg og kundeservice, hvor du gør hvert besøg til en god oplevelse for vores kunder? Så læs videre her, og grib muligheden for et spændende fritidsjob i [xxxxx]!.
    • Bud
    • Næstved
    Få mere info
  • Pakkeomdeler til Hub Næstved på deltid

    Pakkeomdeler til Hub Næstved på deltidBliv en del af vores teamNu kan du blive en del af vores professionelle team, hvor du sammen med gode kolleger omdeler pakker i bil.HUB Næstved ligg..
    • Bud
    • Sydsjælland
    Få mere info
  • Vi søger tekniske Servicemedarbejder til Sydsjælla...

    Er du praktisk anlagt og har lyst til at være en vigtig del af et serviceteam? Vi leder efter engagerede og dygtige tekniske servicemedarbejdere til både korte og længerevarende vikariater. Her f..
    • Bud
    • Vordingborg
    Få mere info
  • Servicemedarbejder over 18 år, Næstved

    Få nye udfordringer i en stor virksomhed med et stærkt fællesskab. Drømmer du om at arbejde i en butik, hvor fællesskab og samarbejde kommer i første række? Så lad drømmen gå i opfyldelse ved a..
    • Bud
    • Sydsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som bude i Næstved

Herunder ser du udviklingen i udbudte bud i Næstved over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bude.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bude i Næstved over tid

Dato Alle jobs som bude
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2
19. august 2024 2
18. august 2024 2
17. august 2024 2
16. august 2024 2