Moden og selvstændig butikschef til Gotte's Sølv & Guld / [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

Moden og selvstændig butikschef søges.

”Du får en rigtig god mulighed for at være den, der sørger for, at kunderne køber lige præcis det smykke, de kom ind i butikken for at finde. Vi har et meget bredt udvalg af fine smykker fra mange forskellige brands, og du får frihed til selv at sætte dit præg på butikken. Så hvis du har erfaring med salg, måske endda fra butikslivet eller smykkebranchen, så skal du helt sikkert søge det her job,” fortæller indehaver Anders Gotthelf.

Sælg branchens fineste smykker

Vi fremstiller selv Museums Kopi Smykker – autentiske reproduktioner af smykker fra oldtiden – på eget værksted i Danmark. Vi går derfor meget op i, at vores kunder ikke kun går hjem med et smykke, men også en historie. Derudover forhandler vi smykker fra en lang række brands, bl.a. Aagaard, Frk. Lisberg, Rabinovich, Spirit Icons, Christina Watches, Heiring og Lund Copenhagen.

Som butikschef får du med butiksnøglen i hånden ansvaret for at give vores kunder den bedste service og sørge for, at butikken fremstår pæn og præsentabel. Du bruger det meste af din tid på gulvet, hvor du ekspederer kunder og finder det eller de smykker, som kan fortælle en historie. Derudover tager du dig af nye salgsfremmende tiltag, så vi hele tiden udvikler butikken og optimerer salget. En mindre del af din tid bruger du på at udarbejde vagtplaner samt på at være i kontakt med vores leverandører.

Arbejdstider:

Du møder generelt mandag til fredag fra kl. 10.00 til ca. kl. 17.30. Du er primært alene i butikken, men om eftermiddagen kommer én af vores afløsere og tager over. Du har weekendfri, men du er klar til at træde til ved sygdom, højtider, ferier osv.

Moden og tillidsfuld salgsprofil med passion for smykker

  • Vi forventer, at du har nogle års erfaring med salg og gerne som butikschef.
  • Du har gerne erfaring fra smykkebranchen, alternativt fra butikslivet i detailbranchen.
  • Du har lyst til at arbejde i butikken i en længere årrække, og du kan tage vare på butikken på egen hånd.
  • Du taler dansk og engelsk.

Du føler et personligt ansvar for, at butikken kører godt. Derfor tøver du ikke med at komme med forslag, og du får et kick, når kunderne via din vejledning finder det helt rigtige smykke. Desuden smitter dit gode humør af på butikkens kunder.

”Det er lysten, der skal drive butikken. Lysten til at vejlede kunderne, spotte deres behov og sørge for, at de går fra butikken med lige præcis det smykke, de gerne vil have – og en god oplevelse.” – Anders

Vil du have nøglen i hånden?

Hvis ovenstående har fanget din interesse, så send din ansøgning og CV med billede via nedenstående ”Søg jobbet online”.

Direktør: Anders Gotthelf. Hovednummer: 64 47 19 77. Mail: [email protected].

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Butikschef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Butikschef
  • Århus C
  • Tirsdag den 22. november 2022

Lignende jobs

  • Butikschef, Aarhus V

    Butikschef med flair for ledelse og sort bælte i salg  Vi søger en ny butikschef til butikken i Aarhus V, som kan være med til at fortsætte den gode succes i Aarhus og omegn. Så er du en dygtig l..
    • Butikschef
    • Århus V
    Få mere info
  • Butikschef i Århus N

    Er du en erfaren og dedikeret butikschef, der kan drive vores SKECHERS outletbutik i Storcenter Nord i Aarhus? Og kan du føre din butik og dine medarbejdere til toppræstationer?Vi søger en erfa..
    • Butikschef
    • Århus N
    Få mere info
  • Souschef - Egå

    Vi leder efter en målrettet, ansvarsfuld, og dygtig souschef som kan assistere butikschefen i den daglige drift. Hvis du elsker udvikling, ansvar, og kan trives i et til tider travlt miljø, er det .
    • Butikschef
    • Egå
    Få mere info
  • Butikschef

    Viljestærk, struktureret og ambitiøs butikschef søges til Danmarks største lavprisbyggemarkedSer du dig selv som en naturlig leder der vil være med helt i toppen?Hos jem & fix tror vi på, a..
    • Butikschef
    • Tilst
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som butikschef i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte butikschef i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal butikschef.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte butikschef i Århus C over tid

Dato Alle jobs som butikschef
1. oktober 2024 3
30. september 2024 3
29. september 2024 3
28. september 2024 3
27. september 2024 3
26. september 2024 2
25. september 2024 2
24. september 2024 2
23. september 2024 2
22. september 2024 2
21. september 2024 2
20. september 2024 2
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1